Advertentie
Kerstkoekjes

Kerstkoekjes

Meisjes Spelletjes 0,2 Nu het weer bijna Kerst is, gaan we het in huis gezellig maken. Een kerstboom met lichtjes, cadeautjes eronder en natuurlijk ook lekker eten! Wat dacht je van kerstkoekjes in de vorm van sterren, kerstboompjes, klokjes en Kerstmannetjes? Hmmm, heerlijk! Ga maar gauw aan de slag met dit spel en probeer het recept ook eens echt uit in de keuken. Je zult verbaasd zijn over het resultaat. Eet smakelijk!
Tweelingen Aankleden

Tweelingen Aankleden

Meisjes Spelletjes 0,2 Toen deze tweelingzusjes samen opgroeiden, leken ze als twee druppels water op elkaar. Nu zouden ze allebei hun eigen stijl willen hebben, kan jij ze helpen om voor allebei een unieke look te bedenken?
Goooaaal!

Goooaaal!

Sport Spelletjes 0,2 De titel van dit spel heeft weinig uitleg nodig: zorg dat je scoort, het ene doelpunt na het andere! Als je de beker wilt winnen, zul je alle voetbalwedstrijden moeten winnen: zelfs gelijkspel wordt beschouwd als verlies, dus de regels zijn streng. Zorg dat je in topvorm bent en poeier de ene bal na de andere in de goal!
Hopper 5

Hopper 5

Avontuur Spelletjes 0,2 Hopper wil naar de top van de berg geraken. Help hem en pak alle rode ballen om de ster, die de poort naar het volgende level opent, zichtbaar te maken. En blijf uit de buurt van alle vijanden, want anders moet je opnieuw beginnen. Succes!
Bouw je Zoo

Bouw je Zoo

Avontuur Spelletjes 0,2 In dit leuke spelletje bouw jij je eigen dierentuin! Je begint met het aanleggen van paden, met behulp van het 'gereedschap'-icoontje. Het is belangrijk dat zowel de dierenverblijven als de winkels aan een pad liggen, anders loop je inkomsten mis. Dan ga je dierenverblijven uitkiezen, en ze op mooie plekken in je dierentuin plaatsen. Voer de dieren op tijd, en kijk of ze inkomsten voor je opleveren! Hetzelfde geldt voor de winkels: kies er wat uit, en plaats ze op strategische plekken. Nu je de basis hebt gelegd, kun je je dierentuin verder gaan versieren. Veel plezier!
Vlinders

Vlinders

Denk Spelletjes 0,2 Probeer het speelveld leeg te spelen door op 2 of meer van de zelfde vlinders aan te klikken. Als je maar 1 vlinder wegklikt per keer krijg je strafpunten.
Miersoldaten

Miersoldaten

Aktie Spelletjes 0,2 Neem alle vestingen in en zorg dat de vijand ze niet verovert! Stuur er miersoldaten op af en zorg dat je de vijand voor bent. Hoe meer vestingen je bezet, hoe meer troepen je hebt om van daaruit weer nieuwe aanvallen uit te voeren. Wanneer je genoeg troepen hebt verzameld, kun je ook een luchtbasis veroveren. Van hieruit kun je overal heen.
Plaatjes van Kerst

Plaatjes van Kerst

Meisjes Spelletjes 0,2 In dit spel zie je veel verschillende kersttaferelen. De kerstman op het dak, de kerstman in de arrenslee met kadootjes en de kerstman bij de kerstboom. Een kat ligt lekker voor de brandende kachel en aan de schoorsteenmantel hangen de met cadeautjes gevulde sokken. Buiten sneeuwt het, maar binnen is het lekker warm! Zoek in de twee op het oog gelijke plaatjes telkens de verschillen op. Veel plezier met dit vrolijke kerstspel!
Zoek de Verschillen 10

Zoek de Verschillen 10

Denk Spelletjes 0,2 Zoek de 6 verschillen om naar de volgende level te gaan.
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spelletjes 0,2 Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Dog City races

Dog City races

Race Spelletjes 0,2 Je vriend heeft met pokeren verloren van Big Dog, en nu moet jij hem vrijkopen met het geld dat jij in de Dog City races wint. Geef je eerste prijzengeld uit aan upgrades, zodat je ook in de moeilijkere levels kunt blijven winnen. Als je de eerste plaats in het klassement hebt bereikt, laat Big Dog je vriend vrij. Succes!
Reuzewortel op zee 2

Reuzewortel op zee 2

Aktie Spelletjes 0,2 Speel het vervolg op 'Reuzewortel op zee' en zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Speed Date

Speed Date

Denk Spelletjes 0,2 Speed dating is hot! Scoor zoveel mogelijk dates in een zo korte mogelijke tijd!
Tarzan 2

Tarzan 2

Avontuur Spelletjes 0,2 Je speelt in deze game met Tarzan. Probeer zoveel mogelijk diamanten te verzamelen en pas op dat je niet in het ravijn valt. Aan het einde van het spel is het de bedoeling dat je je vriendin Jane redt.
Gekke Noot

Gekke Noot

Behendigheid Spelletjes 0,2 Deze kokosnoot heeft ambities: hij zoekt het steeds hogerop! Help jij hem om van platform naar platform te springen, zodat hij steeds hoger komt?
Grappige papegaaien

Grappige papegaaien

Meisjes Spelletjes 0,2 Thuis heb ik een papegaai in een kooi. Het is een geweldig leuk beest. Hij kan zelfs een beetje praten! De papagaaien in dit spel wonen veel mooier: ze leven in een klein paradijs, midden in het oerwoud. Wat zijn de papagaaien uit dit spel mooi en wat lijken ze echt! Jij gaat in dit spel voor ze zorgen. Je speelt dit spel in verschillende levels. In elk level moet je proberen om al de verzorgingsmetertjes op groen te krijgen. Als dat lukt, ga je door naar het volgende level.
Brug Bouwen 3

Brug Bouwen 3

Denk Spelletjes 0,2 Bouw een goede brug voor de beestjes die over het ravijn willen lopen. Zorg dat de constructie goed in elkaar zit anders stort de boel gelijk in elkaar.
Online Kleuren Kat

Online Kleuren Kat

Kids Spelletjes 0,2 Da's een leuke kat, geef jij hem een mooi kleurtje?
Waterdruppel

Waterdruppel

Behendigheid Spelletjes 0,2 Teken lijnen zodat de druppel in ieder level zijn bestemming bereikt. Kijk uit voor de obstakels!
Bommenwerper in actie 2

Bommenwerper in actie 2

Aktie Spelletjes 0,2 Het is oorlog en jij, als bommenwerperpiloot, bent eropuit gestuurd om vijandelijke gebieden en straaljagers te bombarderen. Zorg dat je alle vijanden raakt die je in de lucht tegenkomt en voorkom dat je zelf wordt geraakt! Na ieder level kun je terug naar de hangar om upgrades uit te voeren.
Letters Raden

Letters Raden

Denk Spelletjes 0,2 Probeer te raden wat de streepjes laten zien. Het kan van alles zijn; letters, nummers, symbolen en andere karakters. Als je weet wat het antwoord is kun je dat invullen.
Supertanks 2

Supertanks 2

Denk Spelletjes 0,2 Dit is het vervolg op het populaire spel Supertanks! Ook in dit deel schiet je kisten, muren en natuurlijk ook vijandige tanks kapot met jouw supertank! De andere tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit waar je rijdt. Probeer om je tanks steeds verder te upgraden met de punten die je verdient. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Kies je moeilijkheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin met het tankgevecht!
Megaman x Virus 2

Megaman x Virus 2

Aktie Spelletjes 0,2 In dit Megaman-avontuur moet je zorgen dat je de juiste beslissingen neemt.
Bergen en Rivieren Europa

Bergen en Rivieren Europa

Denk Spelletjes 0,2 Weet jij waar alle bergen, rivieren en zeeën van Europa liggen?
Xenospace Warzone

Xenospace Warzone

Aktie Spelletjes 0,2 De Xeno's zijn Trebulon 5 en 6 binnengevallen. Een uit veteranen bestaande legereenheid heeft zich teruggetrokken en verschanst op Trebulon 7, en is vastbesloten hun vesting tot de laatste man te verdedigen. Er wordt van jou verwacht dat je je voor de volle 100% inzet in deze strijd tegen de Xeno's, en bereid bent alles hiervoor op te offeren, zelfs je leven als dat nodig zou zijn. De gele balk naast het wapen van jouw keuze geeft je munitieniveau weer. Als je geen munitie meer over hebt, is er altijd nog de kettingzaag waarmee je je een weg kunt banen!
Brood Bakken

Brood Bakken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Bakker bob is verdwenen. Nu moeten Wallace en Gromit brood bakken om ervoor te zorgen dat de mensen niet verhongeren.
Robokill 2

Robokill 2

Aktie Spelletjes 0,2 Vijandelijke robottroepen hebben het ruimtestation Titan Prime veroverd! Schakel ze uit!
De balletklas

De balletklas

Meisjes Spelletjes 0,2 Drie meisjes draaien in het rond op hun prachtige balletschoentjes. Lichtvoetig zweven ze over de dansvloer. Het publiek geniet van de voorstelling en jij mag kiezen hoe deze ballerina's gekleed gaan! Maak je een lange vlecht in hun haar, of geef je ze juist een hip, roze, kort kapsel? Dansen ze in een klassieke voorstelling met een kroontje van zwanendons of kijken we naar een voorstelling met donkere balletpakjes? Laat maar eens zien of je verstand van ballet hebt! Stuur je de mooiste foto van de balletvoorstelling naar je vrienden en vriendinnen?
Gezichten opmaken 2

Gezichten opmaken 2

Meisjes Spelletjes 0,2 Geef deze vrouwen een complete make-over.
Punk o Matic

Punk o Matic

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer om dit muziek spelletje een zo leuk liedje te maken!

Spelletjes - Menu Little Game