Advertentie
10

10

Denk Spelletjes 0,2 Verplaats de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Miljonair Worden

Miljonair Worden

Denk Spelletjes 0,2 Je bent 20 jaar en je wilt een miljonair worden. Lukt dat jou in 10 jaar? Koop goederen voor een lage prijs in en verkoop het voor een hogere prijs.
Woeste Stieren

Woeste Stieren

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer aan de stieren te ontsnappen. Het is de bedoeling dat je eerst de sleutel pakt, voordat je het huisje binnen kunt gaan.
Keyball

Keyball

Multiplayer Spelletjes 0,2 In dit spel ga je voetballen, en dit kun je doen tegen de computer of tegen een vriend of vriendin die ook op jouw computer speelt. Geinig, want de poppetjes kunnen elkaar wegbeuken en ze schieten snel scheef.
Schildpad schieten

Schildpad schieten

Behendigheid Spelletjes 0,2 Schiet de schildpad zo ver je kunt. Pak terwijl hij vliegt zo veel mogelijk geldzakken en ontwijk de dingen die de schildpad verwonden.
Blokken Bouwen

Blokken Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Plaats alle blokken op de juiste plaats om een muur te bouwen.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spelletjes 0,2 Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
Meetkunde

Meetkunde

Denk Spelletjes 0,2 Heb jij het inzicht om deze opgaven op te lossen? Probeer een zo laag mogelijke score te halen. De groene lijn is de perfecte plaats.
Tessa's Kerst

Tessa's Kerst

Meisjes Spelletjes 0,2 Dit is een deel uit de Tessa-serie. Het is kerst. Tessa wil haar huis versieren voor Kerstmis. Ze heeft heel veel kerstballen en slingers om de kamers om te toveren in kerstsfeer. Ze wil ook haar vrienden bij haar thuis uitnodigen om samen deze mooie dagen te vieren. Samen gaan ze eten en ze zullen kadootjes voor elkaar meebrengen. Je kent al een aantal van Tessa's vrienden. Op de eerste plaats is daar natuurlijk Tom, haar man. Je hebt hem leren kennen in het spel Tessa's trouwdag. Verder is Eva er: die ken je van het spel Eva's kapsalon. En Bob is er ook. Hij en Eva gaan deze kerst trouwen. Het is dus voor allemaal een heel gelukkige tijd, en samen hebben ze plezier.
Avontuurlijke vrienden

Avontuurlijke vrienden

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een ontzettend leuk avonturenspel waarin je door allerlei verschillende landschappen gaat om opdrachten te vervullen. De gemene Mr B. heeft namelijk één van de drie Avontuurlijke vrienden genaamd Mr. Rock, gevangengenomen. De drie vrienden zaten rustig te picknicken toen Mr. B. opeens vanuit het niets opdook en de steen wegpakte en meenam naar zijn dorp. Nu gaat onze held op zoek naar zijn vriendje, en moet hij hiervoor allerlei opdrachten vervullen en vijanden uitschakelen om uiteindelijk daar te komen, waar Mr B. zich schuilhoudt. Help jij hem hierbij?
Groot en Klein

Groot en Klein

Denk Spelletjes 0,2 Help deze kleine Yogi om het Shanti-volkje dat hoog in de hemel woont, weer gelukkig te maken. De lotussen die zij namelijk al eeuwenlang teelden, bloeien niet meer, waardoor het hele Shanti-rijk niet meer is wat het vroeger was. Succes, kleine Yogi!
Politie Beren

Politie Beren

Avontuur Spelletjes 0,2 Probeer de gijzelaars te bevrijden met deze speciale beer eenheid. Klik hiervoor telkens op de goede plek om de beren de juiste actie te laten uitvoeren.
De Keizer loopt hard

De Keizer loopt hard

Avontuur Spelletjes 0,2 Kuzco is een jonge keizer die zijn koninkrijk verliest als hij de race tegen Kronk verliest. Gelukkig heeft Yzma wat toverdrankjes voor hem op de weg gelegd. Laat Kuzco snel wisselen tussen rennen, vliegen en zwemmen om alle hindernissen te ontwijken en de race te winnen! Gebruik de toverdrankjes om Kuzco extra kansen te geven.
Blok Doolhof

Blok Doolhof

Denk Spelletjes 0,2 Hoe goed is jouw concentratie? Probeer binnen de tijd met dit blokje het einde van het doolhof te bereiken. Pas op dat je niet tegen de muur aan loopt want dan moet je opnieuw beginnen!
Liften Spel

Liften Spel

Behendigheid Spelletjes 0,2 Laat de robot alle bewegende obstakels vermijden, en ga met de lift naar de uitgang.
Hagedis

Hagedis

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk beestjes op te eten, maar pas op dat je geen bij opeet: die doen pijn aan je tong!
Mijn Verjaardagstaart

Mijn Verjaardagstaart

Meisjes Spelletjes 0,2 In dit spel kun je ontzettend veel lekkere taarten versieren. Een vierkante verjaardagstaart bijvoorbeeld, een taart in de vorm van een hart, kleine cakejes en nog veel meer. Laat je fantasie de vrije loop en maak allerlei verschillende taarten. Wat dacht je van een paarse bruidstaart met 100 kaarsjes, of van een taart in de vorm van een auto met het hele alfabet erop?! Alles is mogelijk. Veel plezier met het versieren van al die taarten!
Het blauwe aquarium

Het blauwe aquarium

Meisjes Spelletjes 0,2 Vandaag krijg je een luxe aquarium voor je vissen! Er zitten allerlei bijzonderheden in: zo zit er bijvoorbeeld een soort golfslag in waardoor de vissen extra goed leren zwemmen, een speeltje voor als je vissen zich zouden vervelen, een rots waar ze tegenaan kunnen duwen en schuren om sterk van te worden, een speciale zuurstoftoevoer, een hoekje achter het koraal om te slapen, een washoek van zeewier waar de vissen zich lekker schoon kunnen poetsen... Zorg goed voor je vissen in deze luxe watervilla!
In de roos

In de roos

Sport Spelletjes 0,2 Probeer binnen de tijd alle schietschijven te raken in dit Olympische Spelen-spel!
Lijntje Trekken

Lijntje Trekken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer in deze teken game het lijntje naar het eind punt te brengen, maar pas op voor de schaar !
IJsjes Maken

IJsjes Maken

Denk Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk ijsjes na te maken binnen de tijd. Let goed op de volgorde van de ijsjes. Als je 6 ijsjes goed hebt gemaakt krijg je 500 bonus punten en extra tijd.
Ballonkanon

Ballonkanon

Denk Spelletjes 0,2 In dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
Sushikat 2

Sushikat 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Een hond is ervandoor gegaan met het knuffelbeest van Sushikat. Hij ontsnapt via de lift, en Sushikat is niet groot genoeg om bij de knop te kunnen om de deur te openen. Hij besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en de hond alsnog te kunnen achtervolgen! Zorg dus dat je de kat op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
Mexicaanse Taco's

Mexicaanse Taco's

Meisjes Spelletjes 0,2 Vandaag gaan we Mexicaans koken. Speel dit kookspel en leer stap voor stap hoe je heerlijke taco's maakt. Snij de groenten en het vlees, en verwarm de oven. Als je de aanwijzingen in het spel volgt, lukt het jou ook om dit Mexicaanse gerecht onder de knie te krijgen! Als je het spel hebt gespeeld, is het op de eindpagina mogelijk het recept af te drukken.
Hero RPG

Hero RPG

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een RPG game als de oude Zelda game !
Sonic Kleuren

Sonic Kleuren

Kids Spelletjes 0,2 Geef Sonic een mooi kleurtje.
Autobandenspel 2

Autobandenspel 2

Behendigheid Spelletjes 0,2 Verzamel alle gouden voorwerpen met behulp van de autoband. Probeer ook om alle sterren te pakken te krijgen als je level 6 wilt spelen!
Offroaders 2

Offroaders 2

Race Spelletjes 0,2 Dit is het vervolg op het monstertruckspel Offroaders. Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Pak zo veel mogelijk sterren! Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Omelet Bakken

Omelet Bakken

Kids Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk omeletten te bakken in dit spel.
Toverlabyrint

Toverlabyrint

Behendigheid Spelletjes 0,2 Vernietig spoken met jouw tovenaarskrachten, en verzamel schatten, voedsel, sleutels en toverdranken. De doodshoofden maken weer nieuwe spoken aan, dus zorg dat je deze uit de weg ruimt!
Sonny

Sonny

Aktie Spelletjes 0,2 In deze vechtgame moet je het opnemen tegen vele tegenstanders. Probeer ze allemaal te verslaan.
Landen Zuid Amerika

Landen Zuid Amerika

Denk Spelletjes 0,2 Weet jij waar alle landen in Zuid Amerika liggen?

Spelletjes - Menu Little Game