Advertentie
Jetski-avontuur

Jetski-avontuur

Sport Spelletjes 0,1 Help deze jetskiër om zoveel mogelijk sterren te verzamelen en om over obstakels heen te springen. Druk op de spatiebalk wanneer je op het hoogste punt van de helling bent om een supersprong uit te voeren!
Hartjes zoeken

Hartjes zoeken

Meisjes Spelletjes 0,1 In dit schattige plaatje zijn allemaal hartjes verborgen. Probeer ze allemaal te vinden, dan is de bonbondoos vol. Op ierder hartje staat iets leuks. Doe goed je best, want er zijn er een aantal wel heel goed verstopt.
Samorost 1

Samorost 1

Avontuur Spelletjes 0,1 Voorkom dat deze piepkleine planeet botst door alle levels te doorlopen in dit schattig getekende spel.
Ster Schieter

Ster Schieter

Denk Spelletjes 0,1 Schiet de sterren uit de lucht in dit bubble shooter-achtig spel!
Epic Battle Fantasy 4

Epic Battle Fantasy 4

Avontuur Spelletjes 0,1 De helden uit Epic Battle Fantasy zijn van echte helden eigenlijk een beetje veranderd in schurken. Het feit dat ze in eerdere afleveringen de wereld hebben gered van de ondergang heeft ze arrogant en overmoedig gemaakt, en heeft er ook voor gezorgd dat ze zich allerlei dingen zijn gaan toe-eigenen die eigenlijk helemaal niet van hen waren. Ze hebben zich dus niet bepaald geliefd gemaakt! Ook niet bij Anna, een prinses die heeft gemerkt dat er een heel bijzondere edelsteen is verdwenen uit haar land. Anna denkt dat het heldhaftige drietal de schuldige is, en wil tegen ze ten strijde trekken. Maar de werkelijkheid zit toch anders in elkaar en samen trekken ze ook deze keer weer ten strijde tegen het kwaad. De gevechten zijn turn-based, dus jij en je vijand doen om beurten een strategische zet in het gevecht. Na ieder gevecht verdien je Ability Points. Net als iedere andere RPG is het belangrijk om betere wapens te kopen en hogere levels te bereiken. Succes!
IJsbeer vs Pinguïns

IJsbeer vs Pinguïns

Denk Spelletjes 0,1 Jij bent een ijsbeer, en jouw land is bezet door boosaardige pinguïns. Je stapt op je bobslee, en probeert er zo veel mogelijk omver te rijden. Hiervoor moet je soms wat kunstgrepen toepassen, die worden uitgelegd in het spel zelf.
Tactieken

Tactieken

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om je tegenstander te verslaan in dit tactische spel. Per ronde mag je telkens met alle figuren een zet doen, als je dit hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Om de beurt aan de tegenstander door te geven moet je op pass drukken.
Jenga

Jenga

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Doormiddel van het pakken van blokjes en deze boven aan te plaatsen.
Stiekem Spieken 2

Stiekem Spieken 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je komt bij een bende, waar je je wel of niet bij kunt aansluiten. Kijk je wel uit voor de leraar?
Kamer Inrichten 8

Kamer Inrichten 8

Meisjes Spelletjes 0,1 Je vriend/vriendin komt voor het eerst op jou slaapkamer en je wilt natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Richt je kamer dus zo leuk mogelijk in.
Insectonator

Insectonator

Aktie Spelletjes 0,1 Plet de insecten die het op jou hebben gemunt! Als je je doel haalt, krijg je aan het einde van het level een beloning: een beter wapen bijvoorbeeld.
Alex Trax

Alex Trax

Sport Spelletjes 0,1 Spring op je crossfiets en probeer om de finish te bereiken!
Boeven Vangen

Boeven Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Achtervolg de boeven en kijk wat de boeven van plan zijn om te doen. Pas op dat ze je niet in de gaten krijgen want dan is het spel voorbij.
Zwaarden en Sandalen 8

Zwaarden en Sandalen 8

Aktie Spelletjes 0,1 Versla met behulp van je leger alle Orcs die je onderweg tegenkomt. Probeer het hele gebied te veroveren.
Bouw die brug 2

Bouw die brug 2

Denk Spelletjes 0,1 Kun je je het spel 'Bouw die brug' nog herinneren? Misschien speel je het nog steeds graag en vaak. Er is nu een vervolg op dit leuke denkspel! Ook hier moet je een brug zien te bouwen, zodat je werknemers goederen van de andere kant van de vallei kunnen ophalen. Als eerste verken je het terrein waar je je brug wilt bouwen. Je budget is beperkt, en ieder onderdeel kost geld, dus je zult slim moeten bouwen. Rechts bovenaan zie je hoeveel geld je nog over hebt om te bouwen. Er zijn twee onderdelen: 'loopelementen' en 'verbindingselementen'. Verbindingselementen zijn lichter en goedkoper, maar je werknemers kunnen er niet overheen lopen, dus je moet de verbindings- en loopelementen met elkaar combineren. Wanneer je brug klaar is, kan je op de stopwatch klikken om je bouwwerk te testen.
Galgen en gieren Kerst

Galgen en gieren Kerst

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is een leuke kerstversie van het leuke boogschietspel Galgen en gieren! Red de Kerstman van de galg waaraan hij is opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat de Kerstman weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je dit doet zonder hem te verwonden, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikt de Kerstman!
Dieren Maken

Dieren Maken

Meisjes Spelletjes 0,1 Ontwerp je eigen huisdier. Heb je altijd al een kat willen hebben met konijnenoren of een hond met kattenpoten? Het is nu allemaal mogelijk!
Pheus en Mor

Pheus en Mor

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als je de Vuurjongen en Watermeisje-serie leuk vindt, dan ga je vast en zeker ook genieten van het uitdagende spelletje Pheus en Mor! De hond Mor en het mannetje Pheus zijn onafscheidelijke vrienden. Samen gaan ze op weg in een mysterieus land vol uitdagingen en gevaren. Pheus kan springen, Mor niet. Mor kan zwemmen, maar Pheus verdrinkt zodra hij in het water terechtkomt, dus moet je een slimme manier bedenken om beide vrienden naar de overkant van het water te krijgen! In dit spelletje zijn zowel behendigheid als logisch nadenken belangrijk. Lukt het jou om alle levels uit te spelen?
Into Space

Into Space

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze professor krijgt van zijn baas te horen dat hij, als hij met een zelfgebouwde raket de ruimte in gaat, een berg geld en een onderscheiding krijgt. Dat is niet aan dovemansoren gezegd! Hij gaat op weg, maar had er niet op gerekend dat hij zo veel gevaren zou moeten trotseren. Zorg dat je de bliksemschichten en satellieten niet raakt, verzamel zo veel mogelijk bonussen en vlieg door de poorten heen om meer vaart te maken.
Bom Robot

Bom Robot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de robot telkens met behulp van bommen bij de deur te krijgen. Het is de bedoeling om naast de robot een bom te laten ontploffen, zodat de robot door de knal richting de deur vliegt. Hoe langer je de muisknop ingedrukt houdt, des de groter de bom (en dus ook de knal) wordt.
Robot Oorlog

Robot Oorlog

Aktie Spelletjes 0,1 De laatste hoop van de mensheid zijn de machines. Klik op de beschikbare droids en upgrades om ze te kopen. Deze helpen je bij het uitschakelen van de vijand en hun basis
Camping

Camping

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je hebt samen met je zusje een camping opgericht. Het is de bedoeling om klantvriendelijk te zijn, dat wil zeggen: Gasten snel inchecken/uitchecken, zorgen dat ze zich vermaken en dat de huisjes schoon zijn.
Oorlogstrein

Oorlogstrein

Aktie Spelletjes 0,1 Je bestuurt de snelste Oorlogstrein van de wereld, en hebt als taak om je gebieden te verdedigen tegen binnenvallende troepen. Voer opdrachten uit en schakel vijandige leiders uit! Je kan alles echt letterlijk opblazen, om geld te verdienen waarmee je je trein kan upgraden.
Caveman Evolution

Caveman Evolution

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help jij deze harige oermens om, met de hulp van zijn trouwe vriend de flamingo, het dinosaurusei zo ver mogelijk weg te slaan? Hij gebruikt de flamingo als een soort honkbalknuppel, en daarna neemt een vliegende dino het ei nog een eindje mee.
Ballen en Vazen

Ballen en Vazen

Denk Spelletjes 0,1 Zorg ervoor dat alle gekleurde ballen in de amforen van dezelfde kleur terechtkomen. Dit doe je door de kettingen waar ze aan zijn opgehangen, door te knippen. Het is belangrijk dat je dit in de juiste volgorde doet, anders valt de verkeerde bal in de verkeerde amfora.
Transmorpher 2

Transmorpher 2

Avontuur Spelletjes 0,1 De aliens experimenteren met nieuwe wezens. Langzaam transformeert een groen, slijmerig monstertje zich in een ander soort wezen. Hij moet hiervoor wel een lange weg vol gevaren afleggen. Help jij hem hierbij? Pak de felgroene bolletjes en sterretjes, kijk uit voor de elektrisch geladen spanningsvelden en voor het fluorescerende, groene slijm!
Disco Jungle

Disco Jungle

Denk Spelletjes 0,1 De dansvloer van deze club is eigenlijk één grote puzzel waarin jij, trendy olifant, superveel punten kunt winnen. Hoe ga je te werk? Zuig met je slurf kleuren op en verplaats ze ergens anders naartoe. Zorg dat er drie vlakken naast elkaar dezelfde kleur krijgen en kijk uit voor de uitsmijters! Pas op dat je niet op een luidspreker stapt, want dat kost je ook een leven.
Luchtgevecht 2

Luchtgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,1 Vlieg rond in je vliegtuigje en ga het luchtgevecht aan tegen de computer of tegen een vriend(in)!
Het Doolhof

Het Doolhof

Avontuur Spelletjes 0,1 Dit magische labyrint zit boordevol mini-games! Speel ze allemaal om het geheim te onthullen... In het begin kan je 3 voorwerpen kiezen. Alle 3 leiden naar een andere verhaallijn.
Cowboy Biker

Cowboy Biker

Race Spelletjes 0,1 De tijd dat cowboys op paarden reden is wel voorbij. Tegenwoordig rijden ze natuurlijk op een crossmotor. Jij dus ook. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk stunts uithaalt met je moter, want dat kun je als de beste. Gebruik de pijltjestoetsen om wheelies te maken, snelheid te maken, te springen en nog meer. Des te beter de stunts, des te meer punten je krijgt. Zorg dat je de beste wordt.

Spelletjes - Menu Little Game