Advertentie
Tekengame

Tekengame

Behendigheid Spelletjes 0,1 Maak je eigen level in dit platform spel door de weg te teken naar de vlag.
Bank Vernielen

Bank Vernielen

Aktie Spelletjes 0,1 Vernietig de bank binnen 30 seconden. Wat is jouw favoriete wapen?
Massage

Massage

Behendigheid Spelletjes 0,1 Geef deze dame een ontspannende massage en scoor punten met je technieken.
Verkeerspolitie

Verkeerspolitie

Denk Spelletjes 0,1 Je zit op de politieacademie en gaat leren hoe je het verkeer kunt regelen. Dit doe je door het stoplicht telkens op groen en op rood te laten springen, om er zo voor te zorgen dat er geen opstoppingen of botsingen ontstaan.
Muay Thai 2

Muay Thai 2

Aktie Spelletjes 0,1 De volgende aflevering uit een reeks Muay Thai vechtspellen. Ook deze keer moet je voor jezelf een weg banen door een decor met verscheidene tegenstanders.
Captain America

Captain America

Aktie Spelletjes 0,1 Jij bent Captain America, een Amerikaanse held die allerlei gevaren uit de weg ruimt om zo de straten van Washington veilig te houden!
Franse Sue

Franse Sue

Meisjes Spelletjes 0,1 Et oui, Sue spreekt al een beetje Frans! Sue is op vakantie in Frankrijk en gaat in Parijs kleding kopen. In deze beroemde modehoofdstad zijn heel veel modewinkels. Sue kijkt haar ogen uit. Ze wil alles proberen! Kies de mooiste combinaties voor haar uit. De achtergrond kun je zelfs versieren met echte Franse stokbroden: Franser kan het niet! Veel plezier in Parijs.
4-Seizoenenrally

4-Seizoenenrally

Race Spelletjes 0,1 Rijd met je monstertruck over het steeds moeilijker wordende parcours. Onderweg kan je punten halen. Er zijn vier seizoenen, probeer al deze levels te halen!
Super Schildpad

Super Schildpad

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel telkens in elke level alle diamenten en bevrijd alle andere schildpadden die gevangen worden gehouden. Je kunt pas na de volgende level als je alle gevangen schildpadden hebt bevrijd.
Polsstokavontuur

Polsstokavontuur

Sport Spelletjes 0,1 Veel plezier met dit virtuele polsstokhoogspringen! Pas de hoogte van de stok aan en klik vervolgens op play. Pas de snelheid aan en blijf binnen de juiste snelheid en hoogte door ervoor te zorgen dat het pijltje in het groene veld blijft. Klik om de stok los te laten en te springen.
Muizenhuis

Muizenhuis

Meisjes Spelletjes 0,1 In dit spel wachten de muizen op verzorging. Ze wonen in een prachtig verblijf. Hierin zit een ruimte waar de muizen zich kunnen wassen en een ruimte waar ze kunnen slapen. Ook de voorziening van eten en drinken is goed voor elkaar. Het is de bedoeling dat de metertjes waarop je kan zien hoe het met de muizen staat, allemaal op groen speelt. Als je alles goed hebt gedaan ga je door naar het volgende level.
De koning is boos 2

De koning is boos 2

Aktie Spelletjes 0,1 Er woedt nog steeds een oorlog tussen jouw koning en de koning van het vijandige buurland. Om beurten schieten ze op elkaar en degene die als eerste alle vijandige soldaten heeft neergeschoten, wint het duel. Er zijn 'achievements' en 'collections' te verzamelen: zorg dat je deze raakt. Probeer nieuwe wapens en kanonskogels vrij te spelen, waarmee je de vijand in nòg minder pogingen kunt uitschakelen! Wees wel zuinig met je munitie: deze is namelijk niet onbeperkt. We wensen je ook in deze aflevering van 'De koning is boos' veel koninklijk schietplezier!
Mijn territorium

Mijn territorium

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel moet je de opdrachten uitvoeren die je op elke 'quest point' krijgt. Op je weg naar zo'n punt toe kun je aangevallen worden. Sla je dapper in het gevecht en ontvang bij winst geld en experience points, die je bij 'Character' kunt besteden aan verbeteringen. Succes!
Leo en Lea opmaken

Leo en Lea opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kleedt Leo en Lea aan met hun mooiste kleding.
Road Blocks

Road Blocks

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om het bolletje naar de uitgang te krijgen!
Snelle autodief

Snelle autodief

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blijkbaar hebben jouw rijkunsten indruk gemaakt op je mafiabaas, want hij geeft je de opdracht om aan de slag te gaan als autodief! Steel de auto's die met een groene pijl worden aangegeven. Soms moet je hier eerst andere auto's voor verplaatsen, omdat je anders niet bij de uitgang kunt komen zonder ertegenaan te botsen. En dat moet je juist vermijden want er kan een autoalarm afgaan, en je krijgt strafpunten. Hou je de klok goed in de gaten? Een goede autodief gaat snel en ongemerkt te werk!
Tekengame Balletje

Tekengame Balletje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken een lijn zodat de rode punten je tot het einde brengen!
Cupido's liefdespijlen

Cupido's liefdespijlen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help Cupido zijn pijlen te schieten! Manoeuvreer hem onder de pijl zodat hij op de mensen kan schieten. Vang de bonussen op voor extra krachten, maar let goed op, want niet alle bonussen zijn even goed!
Springend doosje

Springend doosje

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help jij dit doosje om al springend het oranje plateau te bereiken? Let wel op, want het aantal pogingen is beperkt.
Samen

Samen

Denk Spelletjes 0,1 'Samen' is heel voorspelbaar en toch leuk, want het is nog best lastig! Breng het blauwe blokje naar de blauwe spiegel en het roze blokje naar de roze spiegel. Het roze blokje helpt het blauwe, bijvoorbeeld als opstapje, en omgekeerd. Pas wanneer ze allebei voor de spiegel staan, gaan ze samen door naar het volgende level.
Opmaken strand

Opmaken strand

Meisjes Spelletjes 0,1 Geef dit meisje de zomer-vakantie look.
Dronkelap 2

Dronkelap 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om in evenwicht te blijven en genoeg te drinken. Pas op dat je niet van de stoel valt want dan pakt de politie je op wegens dronkenschap.
Koninklijke juwelen

Koninklijke juwelen

Denk Spelletjes 0,1 Speel deze leuke versie van Bejeweled! In elk level wordt het rad opnieuw gevuld met juwelen. Maak rijen van drie juwelen van dezelfde kleur om ze weg te spelen. Voor elk groepje dat je wegspeelt wordt de grote diamant in het midden gevuld met energie. Als je een keer niet verder weet, kun je een deel ervan gebruiken om de juwelen te mengen. Speel genoeg juwelen weg om de grote diamant in het midden helemaal op te laden voor je tijd om is. Succes!
Doolhof 2

Doolhof 2

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om het blokje naar het gat te brengen. Het wordt steeds moeilijker !
Teken je weg

Teken je weg

Denk Spelletjes 0,1 In ieder level moet je de vlag zien te bereiken. Gelukkig mag je je eigen weg tekenen, zodat je afgronden e.d. kunt overbruggen!
Kat en Muis

Kat en Muis

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verzamel alle stukken kaas en zorg dat de katten je niet te pakken krijgen. Pas op dat je geen gif gaat eten!
Graffitirace

Graffitirace

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als het aan jou lag, was de hele stad bedekt met een laag graffiti - jouw eigen creaties natuurlijk. De politie denkt hier heel anders over: lukt het jou om al rennend en springend uit hun handen te blijven en om zo veel mogelijk graffiti te spuiten? Hiervoor heb je natuurlijk wel spuitbussen nodig!
Toren Verdedigen 17

Toren Verdedigen 17

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer je toren te verdedigen tegen de vijanden. Bouw een doolhof van kanonnen waar de vijanden eerst langs moeten zien te komen voordat ze jouw toren kunnen vernietigen.
Gothic opmaken

Gothic opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Geef dit Gothic meisje een passende look.

Spelletjes - Menu Little Game