Advertentie
Koken met Emma: pizza margherita

Koken met Emma: pizza margherita

Meisjes Spelletjes 6,3 Deze vegetarische pizza is echt superlekker. Kun jij er samen met Emma eentje bakken?
Bob de Slak 3

Bob de Slak 3

Denk Spelletjes 6,3 HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!
Vex 3

Vex 3

Avontuur Spelletjes 6,3 Waar is Vex nu weer beland? Leid hem langs de levensgevaarlijke obstakels in dit uitdagende platformspelletje.
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spelletjes 6,3 Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level moeten de vuurjongen en het watermeisje op zoek naar de groene diamant. En in nog een ander level is het helemaal donker, waardoor het heel lastig is om de vuurjongen en het watermeisje veilig te laten bewegen. Kijk uit voor de zwarte olie: deze doodt zowel de vuurjongen als het watermeisje. Een spel vol leuke uitdagingen, waar je niet op uitgekeken raakt. Probeer de highscores te verslaan!
Bomb It 4

Bomb It 4

Behendigheid Spelletjes 6,3 Blaas je tegenstanders de lucht in!
Thrill Rush 4

Thrill Rush 4

Race Spelletjes 6,3 Ga in de meest gevaarlijke achtbanen ter wereld! Thrill Rush 4 daagt je uit om over kapotte rails te rijden. Jij moet bepalen wanneer je moet bukken voor lage obstakels of wanneer je over gaten moet springen. Onthoud de locatie van alle hindernissen om de rit te overleven!
Vuurjongen en Watermeisje 3

Vuurjongen en Watermeisje 3

Avontuur Spelletjes 6,3 Watermeisje en Vuurjongen zijn weer op avontuur, ditmaal in de IJstempel. Ze hebben elkaars hulp nodig om de uitgang te bereiken. Allebei hebben ze zo hun voor- en nadelen wanneer ze hindernissen tegenkomen. Vuurjongen glijdt bijvoorbeeld lekker snel door over het ijs, terwijl het ijs het Watermeisje juist vertraagt. Vuurjongen kan de met ijs bedekte hellingen juist weer niet op komen: ze zijn te glad voor hem! Watermeisje wandelt daar zo tegenop. Zij moet weer uitkijken voor de vuurzeeën, en Waterjongen kan op zijn beurt niet door het water lopen. Dit kan wel in ijs veranderen wanneer Watermeisje op de knop drukt die het blauwe licht aandoet, en zo kan Vuurjongen er weer overheen. Omgekeerd kan Vuurjongen het ijs laten smelten door op de knop te drukken die de rode lamp aandoet. Vuurjongen en Watermeisje kunnen allebei niet springen wanneer ze op het ijs staan. Zorg dat beide vriendjes alle levels halen, en hierbij zo veel mogelijk diamanten verzamelen!
Kinder Tangram

Kinder Tangram

Denk Spelletjes 6,2 Kids Tangram is een leuk puzzelspel voor het hele gezin waaraan je met weinig inspanning, urenlang spelplezier beleeft. Leer deze vormen in de omlijnde dieren te plaatsen zonder je druk te hoeven maken over de tijd.
Heldenkusjes

Heldenkusjes

Meisjes Spelletjes 6,2 Ladybug en Chat Noir zijn superhelden en ze willen elkaar dolgraag wat superkusjes geven. Kun jij ze in dit kusspel helpen om samen een romantisch moment te beleven zonder dat Chloé en haar vriendin jaloers worden?
Audrey: pony dagopvang

Audrey: pony dagopvang

Meisjes Spelletjes 6,2 De pony van Audrey heeft het enorm naar haar zin gehad vandaag maar ze zit onder de modder. Kun jij Audrey helpen om haar pony te wassen in dit online meidenspel?
Auto stelen 3D

Auto stelen 3D

Race Spelletjes 6,2 In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!
Gouverneur van Poker 2

Gouverneur van Poker 2

Denk Spelletjes 6,2 Bestrijd het pokerverbod en stoot de gouverneur van zijn troon!

Spelletjes - Menu Little Game