Advertentie
Kindersudoku

Kindersudoku

Denk Spelletjes 0,1 Zorg ervoor dat iedere rij en kolom in deze sudoku alle nummers, letters of symbolen uit de serie bevat. Succes!
Vliegende hamburgers 2

Vliegende hamburgers 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Een winterse versie van Vliegende hamburgers! Jij staat met je hamburgercaravan in de sneeuw, vlakbij een camping. Op een gegeven moment komt er een bestelling voor de hele camping binnen. Gaat het jou lukken om de complete camping van hamburgers te voorzien? Slinger de burgers zo ver mogelijk weg, richting camping! Met ver gooien kom je er alleen niet: de gasten bestellen ook nog allerlei sauzen op hun hamburgers. Succes!
Rollende Knikker 4

Rollende Knikker 4

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de roze knikker naar de roze balk te rollen zonder dat de knikker uit het beeld rolt.
Ballonkanon 2

Ballonkanon 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit is het vervolg op het verslavende spelletje 'Ballonkanon'. Ook in dit spelletje schiet je kanonskogels af op de ballonnen die in de lucht zweven. De rode ballonnen moet je kapotmaken, maar de blauwe moet je juist bevrijden, en dus niet kapotschieten! In het begin is het vrij makkelijk, maar het wordt steeds lastiger omdat er allerlei obstakels in de weg staan of zweven.
Bloemen

Bloemen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de bloemen strategisch en houd het bord schoon, want anders is het gauw over! Als er in een rij of kolom 2 of meer dezelfde bloemen staan, dan zullen die verdwijnen. Voor elke ronde verschijnt er een nieuwe bloem in het veld, maar elke ronde waarin er geen bloemen worden weggespeeld verschijnen 4 bloemen!
Kopje suiker 2

Kopje suiker 2

Denk Spelletjes 0,1 Dit is deel twee van het grappige spel 'Kopje suiker'. Teken lijntjes om ervoor te zorgen dat er genoeg suiker (en ook nog van de juiste kleur) in de bekers belandt! Voor het kleuren van de suiker gebruik je een filter.
Mini Flipperkast

Mini Flipperkast

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden en zoveel mogelijk punten te behalen.
Simpsons Ball Of Death

Simpsons Ball Of Death

Aktie Spelletjes 0,1 Help Homer om alle spullen uit de gevaarlijke bal te pakken, waar hij met zijn motor in rond moet rijden. In ieder level moet hij 5 doelen halen. Verzamel donuts, ijsjes en bier en kijk uit voor obstakels. In ieder level heeft Homer 3 levens. Help jij hem om alle 10 de levels levend door te komen?
Katjes kleuren

Katjes kleuren

Kids Spelletjes 0,1 Wat een lieve katjes! Ze hebben alleen nog een kleurtje nodig... kies jij mooie kleuren voor ze uit?
Bommenwerper

Bommenwerper

Aktie Spelletjes 0,1 In dit verdedigingsspelletje mag je in een dubbeldekker bommenwerper vliegen. Verdien geld om upgrades te kopen indien je vijandelijke bommenwerpers en gebouwen vernietigt, maar vergeet niet om je eigen basis te beschermen terwijl je bezig bent! Succes!
Moederdag

Moederdag

Meisjes Spelletjes 0,1 Maak je moeder blij op haar Moederdag. Kleur deze kaart zo mooi mogelijk. Als je klaar bent kun je hem naar haar toesturen per email. Je kunt de kaart ook uitprinten en dan aan haar geven. Ik weet zeker dat je moeder erg blij zal zijn.
Geheim Agent

Geheim Agent

Aktie Spelletjes 0,1 Help deze geheime agent om de wereld te redden van de groep terroristen die de macht over wil nemen. Dring binnen in hun geheime basis, verzamel harten om je leven te verlengen en verhoog je score door voorwerpen te verzamelen. Veel plezier met dit 3 levels tellende platformspel!
Gitaar Spelen 2

Gitaar Spelen 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de muziek na te spelen door op het juiste moment op de aangegeven toetsen te drukken.
Lemmings 3

Lemmings 3

Denk Spelletjes 0,1 Probeer aan de andere kant te komen door middel van graven, tekenen en het afschieten van touwen.
Schapen Vangen

Schapen Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om de schapen terug naar de boerderij te brengen.
Wintermode voor sprookjes

Wintermode voor sprookjes

Meisjes Spelletjes 0,1 Ga je mee naar sprookjesland? Het is winter en de sprookjeswereld is veranderd in een witte wereld. Zorg voor winterkleding voor de sprookjesfiguren in dit spel. Ook de achtergronden kun je inrichten zoals jij dat mooi vindt. Maak een foto van de mooiste scène in dit spel en zet die op Facebook of stuur deze naar je vrienden.
Virus

Virus

Denk Spelletjes 0,1 Laat het virus over het hele veld groeien, binnen het aantal toegestane stappen. Het virus dat jij controleert, heeft een zwarte stip. Kies de volgende kleur voor het uitbreiden van het virus onderaan het speelveld.
Super Plant

Super Plant

Avontuur Spelletjes 0,1 Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!
Woestijn Oorlog

Woestijn Oorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om in deze woestijn alle vijanden te vernietigen.
Professors snode plan

Professors snode plan

Avontuur Spelletjes 0,1 De boze professor heeft het helemaal gehad: zijn populariteit heeft een ongekend dieptepunt bereikt en hij neemt dit de immer populaire Dr. Ben Evolent enorm kwalijk. Hij zint dan ook op wraak en wil zijn dodelijke machine eerst inzetten om Dr. Ben Evolent uit te schakelen, maar wanneer een meteoriet de aarde dreigt te verwoesten, besluit hij om toch de meteoriet maar te vernietigen. Hiervoor moet zijn dodelijke machine alleen wel eerst worden uitgebreid. Help jij hem hierbij door allerlei metalen onderdelen te zoeken in de stad?
Global Rescue

Global Rescue

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je gaat met een helikopter in een oorlogsgebied mensen redden. Pas op voor raketten, want die achtervolgen je helikopter.
Diamanten Puzzel

Diamanten Puzzel

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de puzzelstukken die naar beneden vallen in de puzzel. Heb je een puzzelstuk niet nodig, dan kan je het in het water laten liggen of op het vuur gooien om het te vernietigen.
Breakout

Breakout

Behendigheid Spelletjes 0,1 Laat de bal net zo lang op het platformpje stuiteren tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Je haalt de levels extra snel door bonussen te pakken.
Heuvelcross

Heuvelcross

Race Spelletjes 0,1 Motorcrossen in een landschap vol heuvels, is er iets leukers? Maak salto's voor- en achterover, doe wheelies en probeer om zo snel mogelijk de finish te halen. Kijk wel uit dat je niet op de kop terechtkomt na een sprong, want dan is het voorbij!
Armadillo 2

Armadillo 2

Avontuur Spelletjes 0,1 Jij bent ridder Armadillo en het is de bedoeling dat jij het dorp redt van de ondergang! Kan jij dit aan? Dit is deel 2 van deze leuke avonturengame!
Glazen ballen

Glazen ballen

Denk Spelletjes 0,1 De ballen vallen vanzelf naar beneden, de bedoeling is dat jij bepaalt waar. Probeer drie of meer ballen van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen, dan verdwijnen ze. Doe het op tijd, want de bodem van de bak raakt steeds voller. Soms komen er bommen, die dan wat ballen opruimen, maar er zijn ook ballen die ervoor zorgen dat ze nog sneller vallen.
Als kat en hond 2

Als kat en hond 2

Aktie Spelletjes 0,1 Tientallen katten zijn gevangengenomen en gedood door de Boze Buldog en de Kattenschat is ook nog eens gestolen. Kater Furry, een echte vechtersbaas, zint op wraak. Hij moet en zal zijn broeders wreken en de schat terugvinden! Doe je best in dit turn-based vechtspel en upgrade je kat na iedere ronde.
Romeo

Romeo

Avontuur Spelletjes 0,1 Aan het werk, Romeo! Verzamel rozen en gooi CD's naar andere mensen om zo verder te komen.
Online Kleuren Paard

Online Kleuren Paard

Kids Spelletjes 0,1 Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Spion

Spion

Avontuur Spelletjes 0,1 Dit is een mix tussen een behendigheidsspelletje, een puzzelspelletje en een strategiespelletje. Je bent een spion, die ongemerkt moet binnendringen in een gebouw. Gaat het je lukken om dit binnen de beschikbare tijd te doen, zonder dat de bewakers je snappen? In het scherm zie je de instructies die je moet volgen om je missie te volbrengen. Veel succes!

Spelletjes - Menu Little Game