Advertentie
Bola Wereldwedstrijd

Bola Wereldwedstrijd

Sport Spelletjes 0,1 Neem deel aan een internationaal voetbaltoernooi met echte teams en spelers! Je kunt uit meer dan 50 landen wereldwijd kiezen om te vertegenwoordigen. Gedurende iedere wedstrijd beschik je over de mogelijkheid te schieten, passeren en zijwaarts te tackelen. Maak gebruik van je balvaardigheid om te winnen!
Metro Drukte

Metro Drukte

Denk Spelletjes 0,1 Probeer te ontsnappen uit deze drukke metro. Klik van alles aan om een reactie te veroorzaken waardoor de andere personen uit de metro stappen.
Stinkdieren

Stinkdieren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zorg telkens dat je met 1 stinkdier zoveel mogelijk andere stinkdieren aan het stinken krijgt.
Geen limieten

Geen limieten

Race Spelletjes 0,1 Probeer elke ronde succesvol van de ene schans naar de andere schans te springen. Let dus goed op dat je niet hard of te zacht gaat, want dan mislukt je landing!
Flower Power

Flower Power

Denk Spelletjes 0,1 Dit is een grappige variant op Bubbles waarin je gaat voorkomen dat de tuin overgroeid raakt.
Brug Maken

Brug Maken

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een brug waarmee je van de ene kant van de rivier naar de andere kant van de rivier kan oversteken. De brug werkt alleen als die van alleen hout is gemaakt.
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spelletjes 0,1 Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score te halen! Blokken die je niet kunt gebruiken, kun je ook in de prullenbak (links onderaan) doen: dit kost je uiteraard wel punten.
De wormenplaneet

De wormenplaneet

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij bent een alles verslindende worm, die zijn planeet tegen een leger mijnwerkers moet verdedigen. Verzamel bonussen en koop upgrades om efficiënter te worden en blijf uit de buurt van de hete kern van je planeet, of je gezondheid is weg voor je nog maar iets hebt verslonden. Succes!
Tankstation

Tankstation

Behendigheid Spelletjes 0,1 Help je klanten met tanken!
Zoek de Kerstman

Zoek de Kerstman

Meisjes Spelletjes 0,1 Op de Noordpool woont de kerstman. Heel het jaar werkt hij daar met zijn elfen om speelgoed te maken en prachtig te verpakken. Ieder jaar komt de kerstman rond de Kerst naar de kinderen, op zijn arrenslee die wordt getrokken door 8 vliegende rendieren. In de arrenslee heeft hij de cadeautjes bij zich. Speel dit spel waarin telkens twee plaatjes naast elkaar staan, die iets van elkaar verschillen. Je kunt kiezen voor de eenvoudige, medium of moeilijke versie.
Smashing

Smashing

Behendigheid Spelletjes 0,1 Houd de bal net zolang hoog tot je alle blokjes hebt weggewerkt. Pak bonussen om de levels extra snel te kunnen uitspelen!
Zoek de verschillen 7

Zoek de verschillen 7

Denk Spelletjes 0,1 Vind binnen de tijd alle vier de verschillen tussen de twee plaatjes.
Kwade scheids 2

Kwade scheids 2

Sport Spelletjes 0,1 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Zorg dat je de bal ook in de goal schiet. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
London Rex

London Rex

Aktie Spelletjes 0,1 Deze hongerige dinosaurus is nog nooit in Londen geweest. Kun jij wat lekkere mensenhapjes voor hem vinden?
Aladdin

Aladdin

Avontuur Spelletjes 0,1 Verzamel alle gouden munten en voorwerpen, maar kijk uit dat je niet gepakt wordt. Pak de geest om in een wervel wind te veranderen.
Toiletraket 2

Toiletraket 2

Avontuur Spelletjes 0,1 Hoe verzinnen ze het: een prehistorisch toilet dat gelanceerd wordt als raket! In deze game ga je het uitvinden. Lanceer de oerman, en klik op hem om door te trekken en zo gas te geven. Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient om upgrades te kopen. Zo kun je je toilet uitrusten met wielen, een knuppel, een superstortbak en nog veel meer. Veel plezier!
Getekend Poppetje

Getekend Poppetje

Avontuur Spelletjes 0,1 Breng jouw getekende poppetje tot leven en vecht met de verschillende gums, die het op hem gemunt hebben.
Oorlogsschip

Oorlogsschip

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer elke level naar de overkant te komen zonder geraakt te worden door vijanden. Je kan ook op de vijanden schieten.
Wonderraket

Wonderraket

Behendigheid Spelletjes 0,1 Lanceer je raket en probeer zo hoog mogelijk te komen. In de lucht zijn allerlei bonussen te pakken: probeer er zo veel mogelijk te raken voordat je in zee stort!
Alien Booya

Alien Booya

Aktie Spelletjes 0,1 Een spel waarbij een alien de FBI te snel moet af zijn, of leden van de FBI moet doodschieten.
Verfoorlog

Verfoorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om alle blokjes die op je af komen, kapot te schieten! Je kunt dit spel zowel met 1 speler als met zijn tweeën spelen.
Bout en moer 2

Bout en moer 2

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat je de moer naar de bout rolt, zodat je hem op de bout kunt schroeven. Door de lichtbruine balken of blokjes weg te klikken, kun je de moer op zo'n manier laten vallen dat hij precies op de juiste plek terechtkomt. De lichte balken kun je niet laten verdwijnen. De lichtgroene weer wel: die kunnen zowel verdwijnen als vallen. Probeer om alle 21 levels uit te spelen!
Eilandverovertje

Eilandverovertje

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om de baas te worden over de hele eilandengroep in deze online versie van landverovertje, ook wel landjepik genoemd! Stuur schepen naar omringende eilanden en kijk uit dat je schepen niet in een draaikolk belanden. Soms zul je dus met een omweg, via een ander eiland, moeten varen!
Back to the Future

Back to the Future

Race Spelletjes 0,1 In dit leuke spel ga je proberen om terug te keren naar het heden. Je hebt 30 seconden om over de finishlijn te komen. De afstandsmeter zegt je hoeveel je nog van de finishlijn verwijderd bent. Rijd richting het oosten en zorg dat je de finishlijn met precies 88 Mijl per uur voorbij gaat!
Onverwoestbare Bigfoot

Onverwoestbare Bigfoot

Behendigheid Spelletjes 0,1 Rij met deze onverwoestbare bigfoot en probeer in allerlei mini games zo hoog mogelijk score te halen.
Magneetwagen

Magneetwagen

Race Spelletjes 0,1 Trek je auto met een magneet over het circuit en zorg dat hij niet van de weg af raakt. Je kunt je auto op allerlei fronten upgraden: sturen, tractie, nitro, remmen, turbo en snelheid. Met een nitro geef je even extra veel gas, waardoor de auto vooruitschiet en je een botsing kunt voorkomen. Verzamel sterren voor extra geld, en klokjes voor bonustijd! Het is de bedoeling dat je achteruit door de finish rijdt.
Reddingsheli

Reddingsheli

Avontuur Spelletjes 0,1 Deze reddingshelikopter heeft als missie om iemand uit een ravijn te halen. Probeer de heli zo te besturen dat hij geen bomen of grond raakt, en dat de reddingswerker precies op de goed plek kan afdalen.
Piraat lanceren

Piraat lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer deze kleine piraat zo ver mogelijk te schieten! Als je de zeemeeuw of het doodshoofd raakt, spring je sneller vooruit, en wanneer je op een walvis stuit, stuiter je verder omhoog. Eilanden verminderen juist je snelheid, en de haaien pakken je goud af... Klik op het dollarteken om upgrades te kopen, maak een salto voor extra punten, en verzamel munten om goud en punten te verdienen.
Uithuwelijken

Uithuwelijken

Meisjes Spelletjes 0,1 Vier het samenvoegen van twee zielen op de Indiase manier: een heilige bruiloft!
Paaspuzzel

Paaspuzzel

Kids Spelletjes 0,1 In dit spel vind je prachtige Paasplaatjes. Op de plaatjes, waarmee je een puzzel kunt maken, zie je leuke paashazen, schattige kuikentjes, kleurige eieren en allerlei andere dingen die je aan Pasen doen denken. Kies een van de plaatjes en maak er een mooie puzzel mee. Je kunt zeven verschillende puzzels maken.
Make up Halloween

Make up Halloween

Meisjes Spelletjes 0,1 Het is weer tijd voor Halloween. Lekker griezelen. Kijk maar uit dat je geen spook tegenkomt! Kleed dit meisje leuk en griezelig tegelijk aan, zodat zij de ster zal zijn op de Halloween party.

Spelletjes - Menu Little Game