Advertentie
Gekleurde tanks

Gekleurde tanks

Aktie Spelletjes 0,1 Bestuur je minitank en probeer alle vijandige tanks uit te schakelen door er gekleurde verfklodders op af te vuren! Je kunt dit spel in je eentje of met twee spelers spelen.
Wateren vol vis

Wateren vol vis

Avontuur Spelletjes 0,1 Garnalen, makrelen, roggen... je vindt ze allemaal in de wateren waar je uit vissen gaat! Volg de pijltjestoetsen die staan aangegeven zodra je je hengel hebt uitgeworpen. Let dus goed op dat je de juiste pijltjestoetsen intypt, anders ontsnapt je vis! Wanneer je je boot hebt volgeladen met vis, ga je naar de haven om je vangst te verkopen. Het geld kun je gebruiken om tol te betalen of een betere boot te kopen!
Spelen met Gewichten

Spelen met Gewichten

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om beide weegschalen in evenwicht te krijgen !
Boze Eekhoorn

Boze Eekhoorn

Aktie Spelletjes 0,1 Je bent pas verhuisd naar een nieuwe boom en de buren maken je helemaal gek met cadeautjes. Versla de buren en maak de cadeautjes kapot voordat je gek wordt.
Romeo en Julia Opmaken

Romeo en Julia Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kleed Romeo en Julia mooi aan, zodat zij in een toneelstuk kunnen spelen.
Springende sneeuwpop

Springende sneeuwpop

Behendigheid Spelletjes 0,1 De sneeuwpop in dit spel wil de lucht in, hoger en hoger! Zorg jij ervoor dat hij op de platforms landt, en verzamel je onderweg bonussen om je sneeuwpop nog verder te helpen? Ook de springplanken geven hem nòg meer vaart!
Verf en ren

Verf en ren

Denk Spelletjes 0,1 Help dit mannetje om naar zijn vrienden te komen, die een heel eind verderop aan het feesten zijn. Het mannetje is uitgerust met een verfpistool, dat de kleuren oranje en groen kan spuiten. Deze verf heeft een heel bijzondere eigenschap: wanneer je eroverheen loopt, versnel je, en kun je hoger springen. Dus wanneer het mannetje tegen een hoge hindernis aanloopt, moet hij eerst een pad van verf spuiten: wanneer hij hier daarna overheen loopt, kan hij de hindernis wel nemen. Gebruik niet meer verf dan nodig is!
Mens lanceren

Mens lanceren

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om dit mannetje zo ver mogelijk te laten vliegen. Je kunt in de lucht nog even fladderen met je armen.
Koning Aap

Koning Aap

Avontuur Spelletjes 0,1 Help dit vrolijke aapje om alle levels te doorlopen, appeltjes te plukken en sterren te verzamelen. Kijk uit voor de boze gorilla's!
Snowy

Snowy

Avontuur Spelletjes 0,1 Je bent een wit muisje dat allemaal monsters tegenkomt. Die kan je met sneeuwballen bekogelen. Als je veel sneeuwballen naar ze gooit, worden het grote sneeuwballen. Die kan je kapot rollen, om het monster te doden.
Boem boem blok

Boem boem blok

Denk Spelletjes 0,1 Schiet met je kanon de blokjes naar beneden. De kanonskogels kosten punten: hoe harder ze aankomen, hoe meer punten ze kosten. Denk dus goed na voordat je een kogel uitkiest, en probeer zo veel mogelijk blokjes in één schot naar beneden te laten vallen!
De elementen de baas

De elementen de baas

Aktie Spelletjes 0,1 Lang geleden ontdekte een grote tovenaar hoe je de kracht van de natuurelementen kunt temmen. Deze krachten wilde hij gebruiken om het chaotische koninkrijk te redden, maar slaagde hier niet in. Zijn jonge leerling, een valse tovenaar die de baas wilde worden over het koninkrijk, stal zijn boek met toverformules en pikte de krachten van de elementen voor zichzelf. De tovenaar achtervolgt nu wanhopig de gemene tovenaarsleerling van kasteel naar kasteel om zijn boek te heroveren en de tirannie van de tovenaarsleerling te beëindigen.
Paw Paw Miau

Paw Paw Miau

Behendigheid Spelletjes 0,1 Kies eerst een kat waarmee je wilt vechten en vervolgens een tegenstander. Zorg ervoor dat je je tegenstander 2 keer KO slaat om een gevecht te winnen.
Koekjes namaken

Koekjes namaken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer binnen de tijd de koekjes na te maken om naar het volgende level te gaan.
Hexagoon Mijnen

Hexagoon Mijnen

Denk Spelletjes 0,1 Schakel alle bommen uit maar raak ze niet! Het getal geeft aan hoeveel mijnen er aan dat vakje grenzen.
Lichtbox

Lichtbox

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om alle lampjes en leidingen aangesloten te krijgen op de energiebron.
Potloodgekte

Potloodgekte

Kids Spelletjes 0,1 Dit is een virtueel tekenspel waarin je allerlei effecten kunt creëren met je potlood. Leef je uit en ontdek verborgen tekentalenten!
Focus

Focus

Avontuur Spelletjes 0,1 Focussen is de sleutel tot succes in dit spel! Door te focussen kan dit poppetje onbereikbare plekken bereiken, en het schild dat hij dan om zich heen heeft, beschermt hem ook nog eens tegen aanvallen. Ga op de gele knoppen staan om gele barrières te laten verdwijnen. Succes!
Weg uit die cel

Weg uit die cel

Denk Spelletjes 0,1 Je wordt wakker in een cel, en kunt je niets herinneren van wat daarvoor is gebeurd. Probeer om te ontsnappen met behulp van de voorwerpen die je vindt. Succes!
Eigen Gezicht Opmaken 2

Eigen Gezicht Opmaken 2

Webcam Games 0,1 Maak je eigen gezicht zo mooi mogelijk op.
Ratteninvasie

Ratteninvasie

Aktie Spelletjes 0,1 Rook de ratten de kamer uit! Stop een rookbom in je kanon en schiet deze af op de ratten. Je kunt meerdere bommen tegelijk afschieten. Mik goed en zorg dat je obstakels eerst uit de weg ruimt!
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Verschillen onder water

Verschillen onder water

Denk Spelletjes 0,1 Zoek alle verschillen in dit onderwaterplaatje. Ieder ontdekt verschil levert je punten op, maar iedere verkeerde klik kost je punten.
Duistere achtbaan

Duistere achtbaan

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij werkt in een pretpark als achtbaanbestuurder. Dat is een hele verantwoording, want het lot van de mensen die in de achtbaan stappen voor een avontuurlijke rit, ligt in jouw handen! Zorg dus dat je op tijd over afgronden heen springt, en ontwijk ook alle andere gevaren. Zo kunnen de bezoekers van het park hun avontuur in de achtbaan thuis nog navertellen!
Giraffe Opmaken

Giraffe Opmaken

Meisjes Spelletjes 0,1 Kleed deze giraffe leuk aan.
Hambo 2

Hambo 2

Denk Spelletjes 0,1 In het vervolg op Hambo zijn de varkens Hambo en Bacon politiemannen die de strijd aangaan met Pig Capone, die Liberty City in zijn macht denkt te hebben. In dit 36 levels tellende spel ga jij de varkens helpen in hun strijd tegen de gangstervarkens! In ieder level moet je alle vijanden hebben verslagen om door te gaan.
Robotfabriek

Robotfabriek

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om je basis te verdedigen tegen de aanvallen.
Typen in de ruimte 2

Typen in de ruimte 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verdedig de maan met behulp van je toetsenbord! Typ de woorden die horen bij de vijandige ruimteschepen die op de maan afkomen.
School Concierge

School Concierge

Denk Spelletjes 0,1 Probeer om al je klanten zo goed mogelijk te bedienen van de artikelen die men vraagt in deze soort van memo game.
Street Fighter 5

Street Fighter 5

Aktie Spelletjes 0,1 Je gaat vechten tegen een computer of tegen een andere speler. Kies een mooi level en sla je tegenstander K.O.
Bubbleween

Bubbleween

Behendigheid Spelletjes 0,1 Schiet Halloweenfiguurtjes, zoals pompoenen, duiveltjes, vampieren en doodshoofden omhoog, om zo series van drie of meer dezelfde figuurtjes te maken. Wanneer de onderkant van het venster is bereikt, moet je opnieuw beginnen!

Spelletjes - Menu Little Game