Advertentie
Paarse blokkentoren

Paarse blokkentoren

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een stevige, paarse blokkentoren en zorg dat hij blijft staan wanneer de zwarte kogels proberen om hem te vernietigen!
Spiegeltje spiegeltje

Spiegeltje spiegeltje

Avontuur Spelletjes 0,1 Help jij dit mannetje om verder te komen in een koninkrijk vol spiegels? Het is de bedoeling dat hij sleutels verzamelt om deuren te kunnen openen. Wanneer hij bij een spiegel komt, stapt hij door deze spiegel een nieuwe wereld binnen: als het ware een level binnen het level. Help jij hem om zijn doel te bereiken?
Rooney's kopstoten

Rooney's kopstoten

Aktie Spelletjes 0,1 Wanneer voetbalspeler Rooney kwaad wordt, kun je maar beter maken dat je wegkomt: links en rechts deelt hij kopstoten uit! Hoe beter hij de spelers, scheidsrechter en lijnrechter raakt, hoe sneller hij rent. Wanneer je niet op tijd drukt, botst hij met zijn gezicht tegen hun hoofden aan en moet je opnieuw beginnen.
Prinses Kleuren

Prinses Kleuren

Kids Spelletjes 0,1 Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Ruimteschip

Ruimteschip

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel is het de bedoeling dat je het moederschip van de vijand vernietigt, en dat je je eigen moederschip verdedigt. Ieder schip heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen, en het is belangrijk om het juiste schip in te zetten tegen de verschillende vijanden. Eerst moet je de campaign-modus uitspelen, voordat je naar de conquest-modus verder kunt. Eventueel kun je wel niveaus skippen, maar dit wordt niet aangeraden. Klik op een plaats op de kaart om een level te beginnen. Na iedere missie verdien je geld, waarmee je upgrades en ruimteschepen kunt kopen.
Weg van dat eiland

Weg van dat eiland

Avontuur Spelletjes 0,1 Toen je strandde op een eiland, was je eerste gedachte: "ik moet maken dat ik hier wegkom!" Er zit alleen een gat in je boot, dat je eerst moet repareren. Ga op zoek naar het eiland en vind de spullen die je nodig hebt om terug te keren naar de bewoonde wereld!
Twilight Puzzel

Twilight Puzzel

Meisjes Spelletjes 0,1 Speel dit puzzel spel met Edward en Bella uit de film Twilight. Zet de puzzelstukjes in de goede positie op de juiste plaats. Als de puzzel klaar is zie je een prachtig Twilight plaatje. Het lijkt of Edward en Bella zo uit het scherm zullen stappen.
Knallende kauwgombellen

Knallende kauwgombellen

Behendigheid Spelletjes 0,1 De slang laat cavia's los, de cavia's maken kauwgombellen. Als die bellen barsten op een dier, is dat dier overwonnen. Soms kunnen de bellen ook voorwerpen zoals takken verplaatsen om makkelijker bij de dieren te komen. Ook zijn er schakelaars, die kun je uitproberen om te zien wat er gebeurt. Overwin zoveel mogelijk dieren met zo weinig mogelijk cavia's. En doe dit allemaal zo snel je kunt zodat je heel veel punten en medailles krijgt.
Mandala Kleuren

Mandala Kleuren

Kids Spelletjes 0,1 Kleur deze Mandala kleurplaat zo mooi mogelijk in.
Vliegende kiwi

Vliegende kiwi

Behendigheid Spelletjes 0,1 In Nieuw-Zeeland woont een kiwi die graag zou willen leren vliegen. Hij bouwt een door pedalen aangedreven machine met kunstmatige vleugels. Houd jij hem zo lang mogelijk in de lucht en zorg je dat hij obstakels ontwijkt? Af en toe moet je ook bommen en luchtbellen gebruiken of de tijd vertragen of versnellen.
Dino Rush

Dino Rush

Denk Spelletjes 0,1 Zoek samen met deze 2 Dinosauriërs alle eieren in deze grot. Probeer door goed samen te werken, de verschillende hindernissen te passeren.
Meesterstunter

Meesterstunter

Aktie Spelletjes 0,1 Je kunt op drie manieren aan deze race meedoen: als hardloper, op je racemotor of in een Ford Mustang. De hardloper kan rennen en springen, de motor is snel maar kwetsbaar en de Mustang is traag maar sterk. Je kunt op verschillende manieren punten halen: door voorwerpen of botten te breken, door doelen te raken of door jezelf te lanceren vanaf een schans. Om een stunt echt goed te volbrengen, moet je hem wel voor de cameraploeg uitvoeren, zodat deze hem kan filmen.
IJsjes Maken 2

IJsjes Maken 2

Meisjes Spelletjes 0,1 Maak de lekkerste ijsjes, maar zorg wel dat ze er net zo uitzien als de afbeeldingen van de ijsjes die bovenin het spel worden weergeven.
Frogger

Frogger

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om het kikkertje deze drukke snelweg met veel banen en auto's over te laten steken. Doe je best om hem levend aan de overkant te krijgen!
Monsters Schieten

Monsters Schieten

Aktie Spelletjes 0,1 Schiet zo veel mogelijk monsters weg in 30 seconden. Speel alle levels uit voor extra opties.
Een korte wereldgeschiedenis

Een korte wereldgeschiedenis

Behendigheid Spelletjes 0,1 Zesendertig leerzame en uitdagende minigames waarin je je snelheid kunt testen in een reis door de tijd! Je krijgt allerlei opdrachten waarbij je moet schieten, hakken, draaien, tekenen of slepen: in iedere minigame staan duidelijke instructies en je snelheid is erg belangrijk om de opdrachten goed uit te voeren. Houd je teller in de gaten: wanneer deze op nul komt te staan, verlies je een leven. Je kunt in dit spel ook vier achievements vrijspelen.
Hopper 3

Hopper 3

Avontuur Spelletjes 0,1 Probeer hopper naar de top van de berg te begeleiden. Maar pas op dat hij niet van de berg valt.
Proximity

Proximity

Multiplayer Spelletjes 0,1 Probeer het veld te veroveren en een zo hoog mogelijke score te behalen!
Online kleuren katten

Online kleuren katten

Kids Spelletjes 0,1 Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
De weg naar de top

De weg naar de top

Behendigheid Spelletjes 0,1 Vind de weg naar de top en pak zo veel mogelijk munten waarmee je upgrades kunt kopen voor je terreinwagen!
Bediening 18

Bediening 18

Meisjes Spelletjes 0,1 Help Ratatello met het bedienen van alle klanten zodat ze tevreden weg gaan. Kijk wat de klanten wat je vragen, klik het gevraagde voorwerp aan en klik vervolgens op de klant om hem te brengen waar die om vroeg.
Schoonschaatsen

Schoonschaatsen

Meisjes Spelletjes 0,1 Kies je baan, kies de mooiste truukjes en zie jezelf ijsdansen!
In de kannibalenketel

In de kannibalenketel

Behendigheid Spelletjes 0,1 De kannibalen hebben honger! Probeer om zo veel mogelijk poppetjes in de ketel te laten belanden en verzamel onderweg ook nog eens zo veel mogelijk groente en fruit, om het geheel op smaak te brengen. Kijk uit dat de kannibalen je niet te pakken krijgen en ga voor een gouden medaille!
Pinata vol snoep 2

Pinata vol snoep 2

Aktie Spelletjes 0,1 Ze zijn er weer, de piñatas uit Mexico, gevuld met allerlei lekkers en soms ook cadeautjes! In dit spelletje ga je proberen om zo veel mogelijk snoep uit de piñata te slaan, om dit op te vangen in je mandje. Twee dingen zijn hierbij van belang: dat je zo hard en vaak mogelijk op de piñata slaat, en dat je je mandje op een plek neerzet, waar veel snoep valt. Zo ga jij niet met een lege maag naar huis!
Banja Band

Banja Band

Kids Spelletjes 0,1 Maak je eigen muziek met deze band.
Lachspiegel 1

Lachspiegel 1

Webcam Games 0,1 Trek allerlei gekke gezichten voor deze lachspiegel.
Explosieve bolletjes

Explosieve bolletjes

Denk Spelletjes 0,1 In ieder level moet je een bepaald aantal bolletjes opblazen. Zorg dat je een zo groot mogelijke kettingreactie veroorzaakt!
Reuzewortel op zee

Reuzewortel op zee

Aktie Spelletjes 0,1 Een nieuw deel uit de 'Reuzewortel'-spellenserie! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Stop de GMO's!

Stop de GMO's!

Aktie Spelletjes 0,1 De GMO's (Genetisch gemodificeerde organismen) zijn met velen, en ze vallen je aan! Sla of schiet deze gemene groenten letterlijk tot moes, zodat jij weer veilig bent!
Aansluitende weg

Aansluitende weg

Denk Spelletjes 0,1 Gebruik de stukjes weg aan de linker kant van de het scherm om een straat van de garage naar het huis te bouwen. Gebruik de bom om verkeerd geplaatste stukken op te blazen en zorg ervoor dat de straat klaar is voordat je tijd om is! Veel plezier!
Sigaretten Killer

Sigaretten Killer

Aktie Spelletjes 0,1 Roken is slecht voor je. Help mee om de wereld rookvrij te maken door alle sigaretten te doven met een waterpistool.

Spelletjes - Menu Little Game