Advertentie
Hinderlaag!

Hinderlaag!

Aktie Spelletjes 0,1 Dit is een Toren Verdedigen-achtig spel waarbij je militairen strategisch plaatst, zodat ze de vijandelijke wave uit kunnen schakelen voordat deze de andere kant van het terrein heeft bereikt. Ook kun je nog luchtaanvallen uitvoeren!
Winnie de Poeh lettervanger

Winnie de Poeh lettervanger

Meisjes Spelletjes 0,1 Help Winnie de Poeh om alle letters te pakken, die in de lucht zweven. Rechts zie je woorden, en het is de bedoeling dat Winnie deze woorden in de juiste volgorde pakt.
Blije piranha

Blije piranha

Aktie Spelletjes 0,1 De Dodelijke piranha is goedgehumeurd in deze aflevering! Maar dat niet alleen: zijn maag rammelt, dus tijd om een hoop vissen te verorberen en boten te laten zinken. De zee is alleen vol rotsen en ook de bodem mag hij niet raken. Loods jij hem door de visrijke oceaan en zorg je dat hij niet tegen obstakels knalt? Wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level.
Granaten schieten

Granaten schieten

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze pinguin heeft zich verschanst in een gebouw zonder dak. Probeer er met behulp van je kanon granaten op af te schieten en stuur hem naar het pinguinparadijs!
Super Slugger

Super Slugger

Sport Spelletjes 0,1 Zorg dat je snel bent en op het juiste moment reageert, zodat je de bal goed raakt en een homerun kan maken!
Tekengame 2

Tekengame 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Teken de weg en de hond zal op zijn doel afwandelen!
Marskolonies

Marskolonies

Avontuur Spelletjes 0,1 Je bent net geland op Mars en de kolonisatie kan beginnen! Zonder voedsel houden jij en je medekolonisten het niet lang uit op de planeet, dus je weet wat je te doen staat. Bouw structuren en zorg voor water en energie, zodat je voedsel kunt produceren!
Zwerver op de vlucht

Zwerver op de vlucht

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit spel is echt lachen. Je bent een zwerver die, in zijn onderkomen op een vuilnisbelt, steeds vreemdere dingen begint te zien. Een muis die een kat opeet, een kakkerlak die je hamburger opeet en vervolgens verandert in een hamburger op pootjes... Je besluit te vluchten want het is daar echt niet meer pluis. In de Simpele spelmodus is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk 250 km aflegt. In de Survival-spelmodus moet je zo ver mogelijk zien te komen. Je kunt in deze modus de gedaante van een vijand aannemen wanneer je diens pad kruist. Pak rode pijlen voor supersnelheid, blauwe koffertjes voor gezondheid, rode pijltjes omhoog voor een supersprong, schilden voor bescherming en muntjes om je score te verhogen.
Tuinman

Tuinman

Behendigheid Spelletjes 0,1 In deze tuin draait het niet alleen om het kweken en verzorgen van planten, je moet ook proberen winst maken!
Surf's up

Surf's up

Sport Spelletjes 0,1 Hoe goed is jouw evenwicht en kun jij een beetje surfen?
Stiekem Spieken 3

Stiekem Spieken 3

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je komt bij een bende, waar je je wel of niet bij kunt aansluiten. Zoek daarna een nerd waar je bij kunt afkijken. Kijk je wel uit voor de leraar?
Het Wilde Westen

Het Wilde Westen

Aktie Spelletjes 0,1 Dit is een leuk schietspel dat zich afspeelt in het Wilde Westen. Kijk uit voor je vijanden, want ze schieten terug!
Mijnenveger 3

Mijnenveger 3

Denk Spelletjes 0,1 Probeer het speelveld leeg te spelen zonder bommen te laten ontploffen.
Maan Racer

Maan Racer

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer alle astronauten bij hun eindbestemming te krijgen door veilig over deze heuvels te rijden.
Mini verdedigingsspel

Mini verdedigingsspel

Aktie Spelletjes 0,1 Verdedig je fort, bouw verdedigingstorens en schiet alle vijandige voertuigen aan gort voordat ze je bereiken!
Tangram

Tangram

Denk Spelletjes 0,1 Gebruik je muis om dit spel te kunnen spelen.
Moederschip verdedigen

Moederschip verdedigen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij bestuurt de blauwe ruimtevloot en het is jouw missie om de vijandelijke, rode ruimteschepen te vernietigen! Plaats de ruimtestations strategisch om de vijandige aanvallen af te slaan en zorg dat je moederschip ongedeerd blijft!
Snelle bubbels 4

Snelle bubbels 4

Behendigheid Spelletjes 0,1 Raak alle gekleurde bollen en zorg dat je geen rode, bewegende vlakken raakt. Dit spel stelt je fijne motoriek behoorlijk op de proef!
Gloeilampen Aansluiten

Gloeilampen Aansluiten

Denk Spelletjes 0,1 Sluit de gloeilampen op de correcte manier aan. Het nummer op de gloeilamp geeft aan hoeveel draadjes je moet aan sluiten voordat de lamp gaat branden. Als je teveel draden aansluit, branden de lampen door.
Jurassic Realm

Jurassic Realm

Denk Spelletjes 0,1 Klik op groepjes van drie of meer dezelfde blokjes.
Lasers Ontwijken

Lasers Ontwijken

Behendigheid Spelletjes 0,1 Test je behendigheid! Ben jij in staat de gevaarlijke lasers te ontwijken?
Mini Cooper Race

Mini Cooper Race

Race Spelletjes 0,1 Scheur met je Mini Cooper over verschillende circuits en zorg dat je als eerste eindigt!
Monsters Vangen

Monsters Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Er zijn heel veel monsters ontsnapt. Probeer alle monsters weer op te sluiten voordat ze jou te pakken nemen.
Zwarte Gaten

Zwarte Gaten

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de aantrekkingsgaten op de juiste plek zodat je de bal naar het zwarte gat kunt leiden.
Kettingen en tandwielen

Kettingen en tandwielen

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat de bewegende tandwielen de stilstaande aan het draaien krijgen! De gele horen bij de gele, de rode bij de rode, de grijze bij de grijze, enzovoorts. En, zoals meestal het geval is: hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt!
Spoorwisselspel

Spoorwisselspel

Denk Spelletjes 0,1 Verplaats je locomotief naar het station, en lever wagons af op de stations van hun bestemming. Je kunt aan de plaatjes op de wagons en de stations zien waar ze thuishoren. Koppel dus wagons aan je locomotief (dit kan alleen aan één kant, dus draai hem indien nodig), zet wissels om en zorg dat alle goederen hun bestemming bereiken! Denk goed na in welke volgorde je wagons meeneemt en ontkoppelt, want anders kom je klem te zitten. Succes met dit uitdagende en verslavende denkspel!
Happige hagedisjes

Happige hagedisjes

Denk Spelletjes 0,1 Deze blauwe hagedisjes zijn gek op libelles. Als je op ze klikt, steken ze hun tong uit en kunnen ze òf meteen een libel verslinden, òf een ander hagedisje aanraken, waardoor deze zijn tong weer uitsteekt. Hoe meer hagedisjes elkaar raken voordat een libel wordt opgegeten, hoe meer 'combo'-bonuspunten je verdient. Wanneer een hagedisje wordt geraakt zonder dat deze iets kan vangen, draait hij 180 graden om.
Ei Vechter

Ei Vechter

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om het andere ei te verslaan.
Covert Front

Covert Front

Avontuur Spelletjes 0,1 Los het geheim van dit mysterieuze huis op.
Kranten Gooien

Kranten Gooien

Behendigheid Spelletjes 0,1 Gooi de kranten naar de juiste mensen en behaal een zo hoog mogelijke score.
Insecten Invasie

Insecten Invasie

Aktie Spelletjes 0,1 Plaats verschillende objecten om je te helpen in de strijd tegen de insecten! Verdedig je toren tegen alle insecten.

Spelletjes - Menu Little Game