Advertentie
Transformers Armada

Transformers Armada

Aktie Spelletjes 0,1 Laat de Decepticons je voorraad Energon niet stelen. Houd ze tegen met je kanon.
Kitt's koninkrijk

Kitt's koninkrijk

Aktie Spelletjes 0,1 Het koninkrijk Felis was ooit een vredig en welvarend koninkrijk waar katten vreedzaam samenleefden. Tot de woestelingen uit het Hondenrijk de rust kwamen verstoren en hierbij alles vernielden wat ze maar tegenkwamen. Sergeant Kitt van het kattenleger besluit om actie te ondernemen om deze brute invasie te stoppen. Help jij hem om zijn blaffende vijanden het land uit te jagen met allerlei geweren? Verzamel herstelpunten en geld wanneer je een tegenstander uitschakelt. Je kunt na ieder level je wapens en andere hulpmiddelen upgraden.
Bellenblazen

Bellenblazen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blaas bellen en probeer om groepen van 3 of meer bellen van dezelfde kleur te maken: deze verdwijnen hierna uit het veld. De zwarte bellen kun je combineren met iedere kleur die je maar wilt. Als je alle zeepbellen hebt weggespeeld, mag je door naar het volgende level!
Verdedig je Kasteel 24

Verdedig je Kasteel 24

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om in dit spel te voorkomen dat de insecten het einde van de level bereiken. Je moet vechters aan de rand plaatsen, en die zorgen er dan voor dat de insecten vernietigd worden.
Letters

Letters

Behendigheid Spelletjes 0,1 Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Dwergenland Deel 1

Dwergenland Deel 1

Meisjes Spelletjes 0,1 Nadat een reusachtige mensenvoet het hele dorp van deze dwergenstam had platgetrapt, moesten de dwergen uitwijken naar een nieuwe plek. Na dagen in het bos te hebben gelopen, vonden ze eindelijk een open plek waar ze hun dorp opnieuw kunnen opbouwen. Kan jij ze hiermee helpen?
Dokter Eikel

Dokter Eikel

Denk Spelletjes 0,1 Het hoofd van Dokter Eikel is eraf geblazen toen hij de mond van een hoestende eekhoorn wilde inspecteren. Nu probeert hij weer terug te komen naar zijn dokterspraktijk in het bos, maar zo makkelijk is dat niet zonder hulp. Gelukkig ga jij dit spelletje spelen om Dokter Eikel weer terug naar huis te brengen! Je hebt allerlei hulpmiddelen tot je beschikking, zoals ventilatoren, trampolines, afzuigpijpen en touwen die je door kunt snijden. Verzamel alle gouden eikels om minigames vrij te spelen!
Dora speelt buiten

Dora speelt buiten

Meisjes Spelletjes 0,1 Het meisje Dora wil graag naar buiten. Gelukkig is het weer voorjaar, na een lange, koude winter! Buiten schijnt de zon en huppelen de konijntjes om haar heen. Vlinders dartelen in de lucht. Zoek leuke kleding en make-up voor Dora uit. Richt haar tuin mooi in en maak daarna een mooie foto. Naast allerlei aankleedspulletjes zitten er in dit spel ook nog achievements. Zoek ze allemaal! Veel plezier met dit Dora-spel.
Plantjes kweken 2

Plantjes kweken 2

Kids Spelletjes 0,1 Plant verschillende bloemen, kruis ze met elkaar en ontdek nieuwe soorten.
Energiekanon

Energiekanon

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer je basis te verdedigen met behulp van het energiekanon.
Golf 7

Golf 7

Sport Spelletjes 0,1 Probeer in zo min mogelijk pogingen de bal te putten.
Carnaval in Venetië

Carnaval in Venetië

Meisjes Spelletjes 0,1 Waar kun je beter carnaval vieren dan in Venetië? Deze stad staat bekend om haar jaarlijkse geweldige feesten in de carnavalstijd. Grote kostuums en prachtige maskers maken de feesten tot een gebeurtenis die je niet snel zult vergeten. Help jij deze meisjes en jongens met het uitzoeken van een mooi kostuum en een passende make-up? Versier de achtergrond met ballonnen en slingers, zodat het een geweldig carnaval wordt.
Schoolbordgevecht

Schoolbordgevecht

Aktie Spelletjes 0,1 Deze kleine strijder vecht zich door de verschillende levels heen. Je komt vuurmannetjes tegen, die je moet verslaan, en je moet zo veel mogelijk gouden munten verzamelen. Met deze munten kun je wapens kopen voor de volgende levels.
Stunten met je fiets

Stunten met je fiets

Race Spelletjes 0,1 Altijd al een stuntfietser willen zijn? Niet genoeg ruimte thuis en bang voor verwondingen? Leer hier hoe je de beste stuntfietser kunt worden. Als je hier oefent doet het geen pijn als je valt of verkeerd neerkomt. Hoe meer stunts je doet, hoe meer punten je krijgt. Laat ze allemaal maar eens zien hoe goed jij bent, niemand kan aan je tippen! Als je veel oefent, word je steeds beter.
Chinese Kippensoep

Chinese Kippensoep

Meisjes Spelletjes 0,1 Vandaag gaan we een Chinees recept bereiden. Er staat kippensoep met mie op het menu. Volg de instructies en maak een heerlijke maaltijd klaar. Veel plezier en eet smakelijk!
Schapen Muziek

Schapen Muziek

Denk Spelletjes 0,1 Maak je eigen liedjes samen met deze gekke schapenband.
Monsters TD

Monsters TD

Behendigheid Spelletjes 0,1 In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen! Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf een grote afstand uitschakelt, de langzame 'eye tower', die het meest geschikt is om de monsters tegen te houden, en de supersnelle 'tower of fire', die vlammen afvuurt op de monsters. Er zijn tien toffe levels, dus daar ben je nog wel even mee bezig!
Stuiterkogel

Stuiterkogel

Behendigheid Spelletjes 0,1 Schiet de kogel op de blokjes af, en zorg dat hij in het veld rond blijft stuiteren, zodat je alle blokken weg kunt spelen.
Submachine 5

Submachine 5

Denk Spelletjes 0,1 Blijf geconcentreerd! Zoek en gebruik objecten en probeer te ontsnappen.
Wachters

Wachters

Aktie Spelletjes 0,1 Je bent de laatste hoop van Laudruna, dat lijdt onder de despoot Gorka. Om Gorka van zijn troon te stoten, moet je eerst zijn 13 beste lijfwachten verslaan in een gevecht op leven en dood. Kies telkens de beste aanval.
Slingeren en klimmen

Slingeren en klimmen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Deze bergbeklimmer is uitgerust met een haak die hij aan allerlei rotsen en platformen kan bevestigen. Help jij hem om al klimmend en slingerend verder te komen? Het is de kunst om zo hard mogelijk te slingeren en op het juiste moment los te laten en weer een nieuw aanhechtingspunt te zoeken. Veel succes!
Sluipende schutter

Sluipende schutter

Aktie Spelletjes ? Je land is voor een groot deel bezet door de vijand. Jij bent een sluipschutter, die is ingehuurd om de vijand te besluipen en te beschieten!
Verdedig de Aarde

Verdedig de Aarde

Aktie Spelletjes ? Bescherm de aarde tegen de levensbedreigende meteorieten. Gebruik daarvoor je super kanon.
Hex Vex

Hex Vex

Denk Spelletjes ? Plaats telkens de stenen op hun eigen kleur.
Vind de Held

Vind de Held

Denk Spelletjes ? Kies de juiste delen van de voorbeeldheld voordat de tijd om is!
Wonderjongen

Wonderjongen

Avontuur Spelletjes ? Train deze jongen zodat hij alle slechterikken kan verslaan.
Knopen Verzamelen

Knopen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer binnen de tijd alle knopen te verzamelen.
Buitenaardse aanval

Buitenaardse aanval

Behendigheid Spelletjes ? Deze keer ben jij de alien die aanvalt en al het leven onder hem verwoest. Schiet alles aan gort!
Boerderij bij nacht

Boerderij bij nacht

Aktie Spelletjes ? Deze boer wordt 's nachts aangevallen door zijn eigen dieren. Help je hem om zich te verdedigen? Je kunt dit schietspel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen.
Verdedig het kasteel

Verdedig het kasteel

Aktie Spelletjes ? Verdedig je kasteel. Je bent een echte boogschutter en als enige nog in leven in het kasteel. Je moet alle monsters neerschieten met je pijl en boog. Er komen er steeds meer en het wordt steeds moeilijker. Als je genoeg goudstukken verdiend hebt, dan kun je betere bogen en pijlen enzo kopen in de shop. Des te eerder schakel je de vijanden uit.
Monsterduwer

Monsterduwer

Denk Spelletjes ? Duw en trek de monstertjes naar hun bestemming, met behulp van zwarte en witte vlakken. Met de witte vlakken kun je de monstertjes duwen, met de zwarte vlakken kun je de monstertjes trekken. Witte vlakken kun je alleen over een zwarte achtergrond verplaatsen, en zwarte vlakken kun je alleen over een witte achtergrond verplaatsen. Het is dus een kwestie van monstertjes insluiten binnen de vakken, om deze vervolgens handig te verschuiven.

Spelletjes - Menu Little Game