Advertentie
Fort ahoi

Fort ahoi

Behendigheid Spelletjes ? Blaas soldaten, forten, vaten, schatkisten en kisten op en verzamel zo verschillende upgrades. Hiermee kun je in het volgende level nòg meer punten scoren!
Konijn opmaken

Konijn opmaken

Meisjes Spelletjes ? Madison het konijn gaat trouwen! Kies de mooiste kleding voor haar.
Pop opmaken 1

Pop opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
Dodelijke piranha 3

Dodelijke piranha 3

Aktie Spelletjes ? Nog steeds is de bloeddorstige piranha niet uitgegeten. Zorg jij dat hij zijn dagelijkse portie vlees krijgt? Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen.
Spartacus in de arena

Spartacus in de arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een spel over Spartacus, een Thraciër die van het Romeinse leger verloor en gladiator werd. Hij vecht nu om weer een vrij man te worden en wraak te kunnen nemen met een leger van ontsnapte slaven. Sta hem bij in de arena en zorg dat hij van zijn tegenstanders wint!
Meowra

Meowra

Aktie Spelletjes ? Wanneer een Nazgûl een jong katje ontvoert, komt Meowra de superkat in actie. Met behulp van edelstenen verslaat hij het kwaad! Veel plezier met dit magische vechtspel!
Bloemenmeisje Opmaken

Bloemenmeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit door bloemen versierde meisje zo leuk mogelijk aan.
Bob de Bouwer Bestellingen

Bob de Bouwer Bestellingen

Avontuur Spelletjes ? Help Scoop de heftruck om alle pakjes op te halen!
Krabbelen 2

Krabbelen 2

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de lijntjes te tekenen!
Zomaar een held

Zomaar een held

Aktie Spelletjes ? Wanneer midden in de nacht de zombies uitbreken uit een graf, is het crisis in de stad! Er is een held nodig om de zombies te bestrijden en ze weer terug te sturen hun graf in. Verzamel onderweg alle muntjes en schiet op de zombies om ze uit te schakelen. Kijk je wel uit dat de zombies jou niet raken?
Vlieg vs Spinnen

Vlieg vs Spinnen

Behendigheid Spelletjes ? Verander de kleuren van de blokken en maak zo groepen van 4 dezelfde blokken.
Tovenaar Kleuren

Tovenaar Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze tovenaars leuk in.
Gravity Maze

Gravity Maze

Denk Spelletjes ? Probeer de bal vanaf de start naar de finish te leiden met behulp van de zwaartekracht. Let op dat de bal niet in de 'death'-zones, bij de doodshoofden, wordt vernietigd!
Vierkante gekte

Vierkante gekte

Denk Spelletjes ? Probeer het veld leeg te maken door op groepen blokjes van dezelfde kleur te klikken en ze te laten verdwijnen. Als de blokken de top bereiken, ben je af.
Liferaft: Zero

Liferaft: Zero

Avontuur Spelletjes ? Ren zo snel mogelijk naar de bel, luid hem en ga dan naar het volgende level. De levels worden steeds moeilijker, dus je zult ook steeds meer behendigheid nodig hebben om de bel te laten rinkelen. Er zijn ook bevestigingspunten (vierkantje met rode stip erin) waaraan je een touw kunt vastmaken. Zo kun je al slingerend een bepaald punt bereiken om verder te komen. Succes!
Battlefield

Battlefield

Aktie Spelletjes ? Probeer je kasteel te verdedigen tegen de indringers!
Choron Ka Raja

Choron Ka Raja

Behendigheid Spelletjes ? Vind je weg naar het einde van elk level, maar pas op de bewakingslasers.
Ontsnap uit de Kamer 6

Ontsnap uit de Kamer 6

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit deze kamer met gebruik van de items die je vindt.
Magische vormen

Magische vormen

Behendigheid Spelletjes ? Maak groepen van vier of meer gelijke figuren en laat ze verdwijnen! Binnen in het vormpje zie je de vorm die het aan kan nemen. Een blauw vierkantje met een rood rondje erin, kan alleen in een rood rondje veranderen. Verzamel alle vormen met een gezichtje om het level te voltooien. Doe dit zo snel mogelijk: dan verdien je een ster!
Stippenrace

Stippenrace

Denk Spelletjes ? Verbind zo veel mogelijk stippen met elkaar door horizontale of verticale lijnen te tekenen. Wanneer er voldoende stippen met elkaar verbonden zijn, mag je naar de uitgang. Verzamel sleutels; voor iedere deur is er een aparte kleur.
Magneet 2

Magneet 2

Behendigheid Spelletjes ? Begeleid de bal met de magneet naar het eindpunt. De bal mag de randen niet raken want dan moet je overnieuw beginnen.
Krachtige kleuren

Krachtige kleuren

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een ietwat absurd arcadespelletje waarin een mannetje zijn weg naar de uitgang zoekt. Om gekleurde blokkades op te heffen, moet hij de plustekens aanraken die ervoor zorgen dat er kleuren verdwijnen. Ren en spring door de gekleurde ruimtes waarin soms de grond plotseling onder je voeten wegzakt en vlakken opeens veranderen van vorm en van kleur!
Hewitt

Hewitt

Avontuur Spelletjes ? Help Hewitt op zijn speurtocht naar een date.
Bloemenmeisje kleuren

Bloemenmeisje kleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur de bloemen zo mooi mogelijk in.
Follow my lead

Follow my lead

Meisjes Spelletjes ? Beest heeft jouw hulp nodig om een goede danspartner voor Belle te zijn. Help hem oefenen voor hun grote feest op het kasteel
Halloween Hocus Pocus

Halloween Hocus Pocus

Behendigheid Spelletjes ? Vang de magische drankjes en verander de monsters terug in mensen.
Ster Verdediging

Ster Verdediging

Aktie Spelletjes ? Probeer om de planeet te laten overleven door allerlei aanvallen van buitenaf !

Spelletjes - Menu Little Game