Advertentie
All Skate Park

All Skate Park

Behendigheid Spelletjes ? Ga de halfpipe in en pak de meeste punten!
Acid Bunny 2

Acid Bunny 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een vervolg op Acid Bunny! In deel 2 wordt Acid Bunny achtervolgd door zijn jeugdtrauma's en flashbacks. Deze keer moet zijn vriendje Panda eraan geloven... en weer moeten naald en draad uitkomst bieden. Acid Bunny's verslaafde broertjes en zusjes lopen nog steeds rond en willen hem het leven zuur maken. Spring bovenop ze of bekogel ze met wortels om ze uit te schakelen. Verzamel hartjes: dit zijn extra levens en die kun je goed gebruiken in deze vreemde wereld! Wanneer je begint met spelen, krijg je uitgebreide instructies. Veel plezier!
Onvergetelijke ridder

Onvergetelijke ridder

Aktie Spelletjes ? Hoe is het gesteld met het geheugen van deze moedige ridder? Test het in dit geheugenspelletje waarin je paren moet vormen met de kaartjes die omgekeerd op je liggen te wachten. Attack, Heal, Power, Critical, ga op zoek naar identieke kaartjes en versla op die manier alle vijanden die de ridder bij zijn prinses vandaan proberen te houden!
Op honingjacht

Op honingjacht

Avontuur Spelletjes ? Papa beer en kleine beer zijn op weg naar de bijenkorf maar in ieder level stuiten ze op hindernissen. Kleine beer springt hoger en verder dan zijn vader, maar zijn vader is weer sterker. Een tip voor het tweede level: schuif papa beer helemaal naar de rand voor je hem laat springen, anders kan hij de afstand niet overbruggen!
Gus vs Bus

Gus vs Bus

Behendigheid Spelletjes ? Gus heeft zich weer verslapen, probeer om de bus alsnog te halen door heel hard te rennen.
Knights Invasion

Knights Invasion

Denk Spelletjes ? Verdedig je kasteel tegen een onophoudelijke stroom ridders! Je begint de oorlog met niet veel meer dan een houten boog. Je kunt buiten de vesting explosieve tonnen neerzetten om zo vijandelijke troepen op te blazen. Verbeter je bewapening om de vijanden effectiever tegen te kunnen houden!
Taartjes Verzamelen 2

Taartjes Verzamelen 2

Avontuur Spelletjes ? Al jouw taartjes zijn gestolen. Probeer ze terug te krijgen voordat ze opgegeten worden.
Paashaas Opmaken

Paashaas Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Probeer de Paashaas zo leuk mogelijk aan te kleden.
The Tuttles

The Tuttles

Avontuur Spelletjes ? Reis samen met de familie Tuttle door landschappen vol hindernissen en verzamel alles wat je onderweg tegenkomt! Ontwijk de gevaarlijke hindernissen, obstakels en dieren.
ATV Canyon

ATV Canyon

Race Spelletjes ? Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke canyonlandschap. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door salto's en andere stunts uit te voeren, en door munten te verzamelen.
Star Obelisc

Star Obelisc

Denk Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vreemde indringers in dit leuke Toren Verdedigen-spel! Bouw torens om te verhinderen dat vijanden je basis aanvallen en verdien geld om meer torens te bouwen.
Studenten Park

Studenten Park

Denk Spelletjes ? In deze Lemmings-variant moet je studenten naar een feest laten lopen voor de tijd om is. Laat ze tunnels graven of trappen bouwen om alle hindernissen te overwinnen. Veel plezier!
Wanted

Wanted

Aktie Spelletjes ? Wanted, een cool schiet- en racespel, waarin je tegen allerlei vijanden vecht! Vijanden proberen om je auto te rammen en je neer te schieten, dus zorg dat je sneller en behendiger bent dan zij! Wanneer je zelf een auto vernietigt, moet je wel oppassen dat je het wrak niet bovenop je krijgt. Zodra er een geel waarschuwingsteken verschijnt, moet je zorgen dat je van de baan af komt. Probeer om zo lang mogelijk te blijven rijden zonder schade, zodat je de finish haalt!
Topkok Karel

Topkok Karel

Avontuur Spelletjes ? Topkok Karel is een beetje een warhoofd. Hij vergeet altijd waar zijn spullen zijn, en dat is knap lastig als je in een sterrenrestaurant werkt! In dit point&click-spel heeft hij je hulp nodig om alle spullen te vinden en te verzamelen voor het diner dat hij vanavond moet bereiden!
Sue's vrienden opmaken

Sue's vrienden opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed Sue's vriendinnen aan zoals jij dat mooi vindt.
Hout in evenwicht

Hout in evenwicht

Denk Spelletjes ? Dit is een uitdagend highscorespel waarin je houten en metalen voorwerpen zo plaatst, dat je erin slaagt om de opdracht uit het level goed uit te voeren. De houten voorwerpen kunnen vallen maar de metalen voorwerpen zitten vast: deze kun je dus gebruiken om je constructie te ondersteunen. Haal jij de beste highscore?
Speelgoed Maken

Speelgoed Maken

Kids Spelletjes ? Bouw je eigen unieke speelgoed.
Schoolbusrace

Schoolbusrace

Race Spelletjes ? Een schoolbus is misschien een niet zo'n voor de hand liggende raceauto. Toch kun je er heel leuke dingen mee doen. Kruip maar achter het stuur en kijk of je de eerste of tweede plek kunt halen, zodat je door mag naar de volgende ronde!
Nachtje uit Opmaken 2

Nachtje uit Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft je hulp nodig. Kies nieuwe kleding voor haar!
Cody's vreselijke vakantie

Cody's vreselijke vakantie

Avontuur Spelletjes ? Cody belandt in Punko Hills en besluit om daar wat rond te kijken voordat hij eventueel naar Estland op vakantie vertrekt. Het blijkt niet zo makkelijk te zijn om uit Punko Hills weg te komen!
Shift 3

Shift 3

Denk Spelletjes ? Probeer om elke keer bij de deur te komen. Soms moet je een level terug gaan omdat daar opeens een nieuwe deur is verschenen, kortom veel puzzel plezier!
Mijn Droommeisje

Mijn Droommeisje

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit droommeisje zo mooi mogelijk aan.
Chaos Spel

Chaos Spel

Aktie Spelletjes ? Probeer om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.
Penalty's Schieten 14

Penalty's Schieten 14

Sport Spelletjes ? Probeer alle 10 ballen in de goal te schieten.
Stadsvete

Stadsvete

Denk Spelletjes ? Verover het terrein terug dat ooit van jouw opa en zijn Rode Draken was. Breng de torens en werkplaatsen van je tegenstander in jouw macht voor hij de overhand over jou krijgt.
Koppige robot 2

Koppige robot 2

Avontuur Spelletjes ? Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?
Onverwoestbare Tank 3

Onverwoestbare Tank 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om door de bommen geraakt te worden en zo de lucht in te vliegen. Daar moet je zo veel mogelijk vliegtuigen zien te vernietigen! Je kunt dit spel zowel in de 'adventure' modus als in de standaardmodus spelen.
Stammenoorlog

Stammenoorlog

Aktie Spelletjes ? De Tridalian en de Idatu zijn in oorlog. Er is maar één planeet en er zijn twee rassen. Deze planeet is te klein voor beide. Zorg ervoor dat je genoeg manschappen maakt en krachtcentrales, want al die mannen kosten energie. Je mag zelf kiezen bij welk ras je wilt horen. Je kunt je manschappen laten aanvallen, patrouilleren, terugtrekken en hun positie behouden. Dit vergt alles van jouw strategisch inzicht, zonder jou is het ras verloren. Zorg dat jullie het overleven.
Drakenjongen

Drakenjongen

Avontuur Spelletjes ? Diep onder de grond zijn er mensen gevangen genomen. Probeer ze te bevrijden.
Outpost

Outpost

Aktie Spelletjes ? Vanuit de ruimte komt een roep om hulp: door een technisch probleem verkeert ruimteschip 'Haven' in ernstige problemen. Jij en Jameson worden uitgezonden om deze problemen te verhelpen en eventuele overlevenden te helpen. Hierbij gaat jullie op zoek naar 'key cards', die belangrijke informatie bevatten. In het ruimteschip lopen echter boosaardige aliens rond, die niets moeten hebben van bemoeienis van buitenaf: ze zijn eropuit om jou en je maat te doden, dus let goed op en schiet ze neer voordat ze jou aanvallen!
Meisje opmaken 3

Meisje opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.

Spelletjes - Menu Little Game