Advertentie
Koppel opmaken 9

Koppel opmaken 9

Meisjes Spelletjes ? Deze jonge mensen hebben wat leuke trendy kleding nodig.
Lijntje Trekken 3

Lijntje Trekken 3

Denk Spelletjes ? Maak een weg voor de bal: ga door alle poorten naar de finish.
Alice Opmaken

Alice Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Gebruik alles wat je vindt en decoreer de wereld van Alice!
Opmaken in de winkel 6

Opmaken in de winkel 6

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan met de kleding welke ze onlangs gekocht heeft.
Sterren Verzamelen 11

Sterren Verzamelen 11

Behendigheid Spelletjes ? Kirsten probeert de sterren in de hemel aan te raken maar dat lukt alleen niet. Haar spiegelbeeld denkt daar echter anders over en laat zien dat het wel degelijk lukt..
Besneeuwde trial

Besneeuwde trial

Sport Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de besneeuwde heuvels en probeer zo snel mogelijk bij de finish te komen.
Panik in Chocoland

Panik in Chocoland

Avontuur Spelletjes ? Ken je het poppetje Panik? Hij is binnengedrongen in de chocoladefabriek, die door Evil Red Guy is overgenomen. De slechterik heeft op iedere verdieping bommen geplaatst! Help jij Panik om vanaf de onderste verdieping naar de bovenste verdieping te komen, en hierbij alle bommen onschadelijk te maken? De vliegende oogjes bewaken de bommen, dus kijk goed uit voor deze handlangers.
Chemische oorlog

Chemische oorlog

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijandige chemische stoffen uitschakelt en de gekleurde blokjes opvangt die ze laten vallen. Wanneer je zo'n blokje bij je draagt, ben je beschermd. Plaats de gekleurde blokjes in de ketting om zo series van 3 of meer identieke blokjes te krijgen. Maak de ketting kapot voordat je tijd om is.
Tegenstand

Tegenstand

Aktie Spelletjes ? Versla je tegenstander, vind het heilige gouden kruis en haal het terug. Succes!
Glops

Glops

Denk Spelletjes ? Klik op de Glops van dezelfde kleur die samen gegroepeerd en verwijder ze.
De I van It

De I van It

Avontuur Spelletjes ? De T uit het woordje 'it' is ervandoor gegaan! Nu gaat de I op zoek naar zijn vriend, want hij voelt zich zo eenzaam. Hij moet hiervoor wel allerlei toeren uithalen, omdat de weg die hij moet afleggen, vol hindernissen zit. Zo kan het zijn dat hij zichzelf kleiner of juist groter moet maken, zich moet ophijsen aan een voowerp, over het plafond moet lopen, blokjes moet omzeilen, noem maar op. Dit is echt een grappig en origineel spel waarbij je je hersenen moet gebruiken om de I steeds verder te brengen!
Zeevisser

Zeevisser

Behendigheid Spelletjes ? Vaar met je bootje de wereld rond en vang zoveel mogelijk vis. Kijk uit voor de raketten!
Red de groenen

Red de groenen

Behendigheid Spelletjes ? Het is een harde wereld waarin de 'groenen' en de 'roden' leven. De groenen zitten opgesloten, en alleen wanneer ze de roden laten sneuvelen, kunnen ze ontsnappen. Help jij de groenen, die op het onderste platform lopen, om de deur te bereiken? Hiervoor moeten de roden, die op het bovenste platform lopen, sneuvelen. De roden mogen de groenen niet raken!
Drie keer snijden

Drie keer snijden

Denk Spelletjes ? In dit grappige denkspelletje krijg je drie pogingen om stukken van rode blokken af te snijden, om er een bepaald percentage van te laten verdwijnen. Dit percentage staat links onderaan, en het is zaak om slim te snijden zodat je zo veel mogelijk rood laat verdwijnen in één snede!
Dieren Kleurboek

Dieren Kleurboek

Kids Spelletjes ? Kies een plaatje, kleur hem in en breng versieringen aan.
Zomballonnen

Zomballonnen

Aktie Spelletjes ? De zombies willen jouw hotel bezetten om er een flink feest te vieren in de penthouse. Jij als portier bent het hier niet mee eens en je barricadeert de deur. Je had er even geen rekening mee gehouden dat zombies uitstekende ballonvaarders zijn, die ook op een andere manier dan via de trap naar boven kunnen komen. Je bent niet voor één gat te vangen: dan probeer je toch gewoon om met een ouderwetse pijl en boog alle ballonnen uit de lucht te schieten?
Vuurkind

Vuurkind

Avontuur Spelletjes ? Speel met Lona en probeer in de eerste level te geheime doorgang te vinden. Versla vervolgens alle slechterikken maar pas op dat ze jou niet ombrengen.
Drakenvlucht

Drakenvlucht

Behendigheid Spelletjes ? Jouw jonge draak moet nog een boel leren. Train hem zodat hij door de grot richting het licht kan vliegen, de wijde wereld in! Er zijn een hoop gevaren, dus bestuur je draakje goed anders haalt hij de uitgang niet.
Winx Kleuren

Winx Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze winx meisjes zo mooi mogelijk in.
Dansen met Michael

Dansen met Michael

Behendigheid Spelletjes ? Ga mee op tournee met Michael Jackson, en help hem met het uitvoeren van zijn ingewikkelde danspassen. Typ de pijltjes die in het scherm verschijnen, zodat hij op het juiste moment de juiste bewegingen maakt. In iedere stad is er een andere choreografie, dus doe je best!
Sterrenjongen

Sterrenjongen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer series van 3 identieke jongetjes te maken, om deze vervolgens weg te spelen. Zorg dat de groene balk op tijd is gevuld, om naar het volgende level door te gaan!
Race op Santa Pod

Race op Santa Pod

Race Spelletjes ? Je gaat een dragrace rijden op de Santa Pod racebaan in Bedforshire! Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk over het korte circuit scheurt, meteen nadat het licht op groen is gesprongen. Zorg dus dat je zo snel mogelijk vertrekt en zo hard mogelijk rijdt. Succes!
Verliefde vierkantjes

Verliefde vierkantjes

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een vierkantje, en er zijn er nog veel meer! Probeer om dichtbij ze te komen, want daar word je blij van en ga je sneller ronddraaien. Als je er te dichtbij komt, doe je jezelf pijn en moet je opnieuw beginnen, dus zorg wel dat je voldoende afstand bewaart! Probeer om met zo veel mogelijk zwarte vierkantjes in contact te komen: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Verzamel zo veel mogelijk blijheid.
Puppy Waterskiing

Puppy Waterskiing

Sport Spelletjes ? Blijf op je waterski's staan en haal showtrucs uit voor meer punten.
Larvendroom

Larvendroom

Avontuur Spelletjes ? Marv de larve wil een helikopter bouwen. Help jij hem hierbij? In dit point & clickspel verzamel je alle onderdelen die hij nodig heeft om een helikopter te bouwen.
Zombieheld

Zombieheld

Aktie Spelletjes ? In je eentje moet jij opboksen tegen groepen zombies die op straat op jou afkomen. Gebruik je geweer en schiet ze allemaal op tijd neer, zodat ze jou niet te pakken krijgen! Na ieder level krijg je de mogelijkheid om upgrades uit te voeren. Als je voldoende geld hebt verdiend, kun je bijvoorbeeld een ander geweer uitkiezen. Het wijst zich allemaal vanzelf wanneer je begint met spelen!
Sterren en Bubbels

Sterren en Bubbels

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de oranje ster alle bubbels te raken, maar pas op dat de ster niet op de oranje stekels terecht komt.
Basketbal speelster aankleden

Basketbal speelster aankleden

Meisjes Spelletjes ? Deze basketbalspeelster staat op het punt om met haar training te beginnen. Haar vriendje komt kijken, dus wil ze er piekfijn uitzien. Help haar een handje met het kiezen van mooie kleren, een leuk kapsel en passend make-up.
Helikopterspel 4

Helikopterspel 4

Avontuur Spelletjes ? In dit helikopterspel is het de bedoeling dat je de vlag bereikt. Doe je best en manoeuvreer je helikopter door de levels heen!

Spelletjes - Menu Little Game