Advertentie
Etenstijd!

Etenstijd!

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je het juiste eten geeft aan het juiste dier. Klik op een voedselgroep om deze te verwisselen met de groep ernaast, totdat het voer boven het dier staat dat het eet. Voor iedere goede combinatie krijg je 10 punten. Voor iedere verkeerde combinatie verlies je een energiekraal. Als je geen kraal meer over hebt, is het spel voorbij.
Islands of Empire

Islands of Empire

Aktie Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je je vloot naar het einde van een zone loodst. Dit doe je door eerst een route uit te stippelen. Tien schepen, waarvan één vlaggenschip, zullen vervolgens deze route volgen. In ieder gebied varen vijandige schepen en staan vijandige forten, die je de doorgang zullen proberen te versperren. Voor ieder vijandig schip of fort dat je vernietigt met je vlaggenschip, verdien je geld. Dit kun je gebruiken voor reparaties en upgrades. Het vlaggenschip moet per se de hele route intact blijven!
Red het Leger

Red het Leger

Behendigheid Spelletjes ? Red de legerpoppetjes voordat ze in het water vallen en worden opgegeten door de haai. Hoe sneller je ze redt, hoe meer punten je krijgt.
Neonrace

Neonrace

Race Spelletjes ? Acht verschillende levels waarin jij met je neonwagen zo ver mogelijk moet zien te komen!
Mass Mayhem 4

Mass Mayhem 4

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vierde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Sportmeisje opmaken

Sportmeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef dit meisje een sportieve look.
Tijd voor een dutje

Tijd voor een dutje

Behendigheid Spelletjes ? Het is tijd voor de babydieren om naar huis te gaan en een middagdutje te doen. Stuur hun ouders dus op ze af en probeer onderweg ook nog wat sterren mee te pikken voor extra score!
Lenteknikkers

Lenteknikkers

Denk Spelletjes ? In dit lentelandschap zie je knikkers in allerlei frisse kleuren. Rechts in het scherm staan de figuren die je moet maken met de knikkers in het grote scherm. Maak deze series in de juiste volgorde, zodat er voldoende knikkers overblijven om alle series na te maken. Succes!
Monsters tegen corruptie

Monsters tegen corruptie

Aktie Spelletjes ? Glowinwood is een oerbos waar vriendelijke geesten wonen, die ook een goede band hebben met een aantal mensen uit de stad. Jij bent één van die mensen. In de stad woont ook een een berucht zakenman, Lupen Tintain, die het bos graag in zijn bezit zou willen hebben omdat er olie in de grond zit. Dankzij corrupte ambtenaren is het Lupen gelukt om Glowinwood als hoofdprijs in te zetten bij een monstergevecht. Train jouw monstertjes en zorg ervoor dat ze Lupens monsters verslaan, zodat het bos behouden blijft! In de 'Skills management'-zone kun je je monsters uitrusten met verschillende actieve en passieve vaardigheden. In de 'Combat zone' kun je het gevecht aangaan en in het 'Food' gedeelte kun je je monster te eten geven. Iedere soort voedsel heeft zijn eigen effecten.
Onstilbare eetlust

Onstilbare eetlust

Behendigheid Spelletjes ? Dit zijn Daisy, haar kat Topsy en meneer Kikker. Daisy heeft altijd honger, en ze lust van alles: appels, taart, snoep, donuts, kip en worstjes. Topsy, haar kat, heeft ook al zo veel eetlust: vlees, muizen, vis, kattenbrokken, kip en worstjes verorbert hij alsof het niets is. Ook meneer Kikker lust wel het nodige: vliegen, spinnen, lieveheersbeestjes, muizen en wormen. Met een kanon schiet jij al deze etenswaren op ze af: taart schiet je natuurlijk alleen naar Daisy, kattenbrokken alleen naar Topsy en regenwormen alleen naar meneer Kikker. Probeer om al het eten direct of indirect in de hongerige maagjes te laten belanden!
Jelly Alien

Jelly Alien

Denk Spelletjes ? Help alle deeltjes van dit paarse buitenaardse wezen om bij elkaar te komen, zodat ze weer één grote alien vormen: net als voor de meteorietinslag die hem in allemaal deeltjes liet uiteenspatten! Als het je lukt om ze allemaal bij elkaar te krijgen en ook nog eens alle gele sterren te raken, is dat helemaal mooi!
Duistere hoeken

Duistere hoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om een uitweg te vinden uit het labyrint en wees zuinig met je lampolie! Want in de complete duisternis kun je geen kant meer op...
Pimp my Ride 15

Pimp my Ride 15

Kids Spelletjes ? Verander het uiterlijk van dit racemonster!
Kasteel Kleuren

Kasteel Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur dit kasteel zo mooi mogelijk in
Ring Bejeweled 2

Ring Bejeweled 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer steeds rijen van 3 dezelfde figuren te maken.
Steppenwolf 10

Steppenwolf 10

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 10 van Steppenwolf. Steppenwolf wordt er deze keer op uitgestuurd om actie te ondernemen in de sneeuw.
Blokkenpuzzel

Blokkenpuzzel

Denk Spelletjes ? Dit is een leuk puzzelspel waarin je telkens een portaal moet activeren door blokken op de juiste druksensoren te schuiven. Hoe hoger het level, hoe moeilijker de puzzel wordt. Veel plezier!
Pittige piste

Pittige piste

Sport Spelletjes ? Jij bent een doorgewinterde snowboarder die een kick krijgt van gevaarlijke pistes! Verzamel gouden munten om nieuwe spullen en stunts mee te kunnen betalen. Kijk uit voor de sneeuwballen en de letters! Ook de stalactieten in de grotten kunnen gevaarlijk zijn. Probeer om zo veel mogelijk bonuspunten te verzamelen!
Foodoku

Foodoku

Denk Spelletjes ? Jij gaat sudoku spelen met allerlei verschillende etenswaren. Zorg dat iedere rij en kolom alle etenswaren uit de serie bevat. Veel plezier!
Colorful Invaders

Colorful Invaders

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk Space Invaders-achtig spel waarin je ervoor moet zorgen dat gekleurde buitenaardse indringers niet op de aarde landen. Hiervoor gebruik je een ruimteschip dat kogels in verschillende kleuren op ze kan afvuren. Voor iedere kleur alien heb je een aparte kleur kogel nodig: groen voor de groene indringers, rood voor de rode indringers, enzovoorts. Veel plezier met dit vijftien levels tellende spel!
Koningin opmaken

Koningin opmaken

Meisjes Spelletjes ? Koningin Amidala heeft veel mooie jurken om uit te kiezen.
Pool Invasion

Pool Invasion

Behendigheid Spelletjes ? Help Zack en Cody het zwembad over te nemen
Dokter op het slagveld

Dokter op het slagveld

Aktie Spelletjes ? Jij bent hospik, d.w.z. verpleegkundige in het leger en je bestuurt een auto gevuld met medische hulpmiddelen. Probeer om deze door vijandelijk gebied heen te krijgen, zo ver mogelijk!
Vader en zoon 2

Vader en zoon 2

Denk Spelletjes ? Help deze bijzondere vader om zijn zoontje veilig naar school te brengen! Gelukkig kan hij zijn zoontje goed tegen de gevaren beschermen. Hij gaat bijvoorbeeld op spijkers liggen waar zijn zoontje zich dodelijk aan zou verwonden. Hij kan ook zware voorwerpen wegduwen.
Boeken Zoeken

Boeken Zoeken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk de juiste boeken te overhandigen aan de klanten.
Chomp 4

Chomp 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes.
Bob de Bouwer Opruimen

Bob de Bouwer Opruimen

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje help je Bob om zijn gereedschapsschuur op te ruimen. Hij is vandaag zo druk geweest, dat hij er niet aan is toegekomen om zijn gereedschap op te ruimen. Sleep het gereedschap terug naar de plek die Bob aangeeft.
Superster Serie 1

Superster Serie 1

Meisjes Spelletjes ? Miley Cyrus is beroemd geworden dankzij haar hoofdrol in de serie Hannah Montana. Hier speelt zij de rol van Miley Stewart, een normale scholiere die een dubbelleven leidt: 's avonds is ze namelijk de populaire popster Hannah Montana. In deze game kan je deze knappe actrice nog mooier maken met behulp van make-up en kleding. Ook kan je haar haarkleur en de achtergrond veranderen. Maak er een prachtig plaatje van!
Brandende banden

Brandende banden

Race Spelletjes ? Race zo snel mogelijk naar de eindstreep. Let op de andere deelnemers en de scherpe bochten! Met het geld dat je tijdens de race verdient, kun je nieuwe auto's, motoren, wielen en andere onderdelen kopen.

Spelletjes - Menu Little Game