Advertentie
Boerderij Klikker

Boerderij Klikker

Denk Spelletjes 6,1 Dit meisje heeft de boerderij van haar opa geërfd. Nu moet ze samen met haar vrienden de dieren en planten verzorgen. Doe jij ook mee in dit schattige boerderijspel?
Kung fu gevecht: sla ze in elkaar

Kung fu gevecht: sla ze in elkaar

Aktie Spelletjes 6,1 De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.
Magisch mahjong

Magisch mahjong

Denk Spelletjes 6,1 Betreed een magische wereld en gebruik al je puzzelvaardigheden om de 50 levels van deze versie van het klassieke bordspel te voltooien. Help de tovenaar om alle stenenparen te vinden. Verzamel en gebruik de betoverde power-ups om dit uitdagende puzzelspelletje tot een goed einde te brengen.
Slidon

Slidon

Denk Spelletjes 6,1 In deze leuke variant van Mahjong ga jij proberen om 2 dezelfde steentjes bij elkaar te krijgen en deze zo te laten verdwijnen. Probeer om het bord in zo min mogelijk zetten leeg te krijgen!
Koken met Emma: aardappelsalade

Koken met Emma: aardappelsalade

Meisjes Spelletjes 6,1 Maak samen met Emma speciaal voor kerst deze superlekkere aardappelsalade klaar.
Bus Parkeren 3D

Bus Parkeren 3D

Race Spelletjes 6,0 Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?
Bubbels schieten

Bubbels schieten

Denk Spelletjes 6,0 Gezocht: iemand die een heleboel bubbels kan laten knallen. Ervaring is niet vereist...
Bomb It 5

Bomb It 5

Behendigheid Spelletjes 6,0 Is jouw robot de ultieme bommenlegger? Er is maar één manier om daar achter te komen...

Spelletjes - Menu Little Game