Advertentie
Romanius 2

Romanius 2

Aktie Spelletjes ? Als Romein moet je ervoor zorgen dat je iedereen die op je pad komt, uitschakelt.
Millie Megavolte 2

Millie Megavolte 2

Aktie Spelletjes ? Help Millie om revanche te nemen. Lukt dit jou?
Wizard Hult

Wizard Hult

Avontuur Spelletjes ? Deze tovenaar is gespecialiseerd in het toveren van stenen, in alle soorten en maten, van kiezelsteen tot rots. Zoals ieder mens, heeft ook deze tovenaar zijn zwakke kanten. Hult, zo heet hij, heeft een zwak voor vrouwen en voor edelstenen. Op een dag raakt hij verliefd op een kasteelvrouwe genaamd Shiloh. De liefde is niet wederzijds, maar ze besluit om hem toch een kans te geven, en spreekt bij volle maan met hem af op het hoogste puntje van haar kasteel. Vol goede moed gaat Hult op weg, en hij weet dat hem een boel gevaren en uitdagingen te wachten staan. Toch vertrouwt hij erop dat zijn bijzondere gave om stenen te maken, hem hierbij goed van pas kan komen. Ga jij met hem op zoektocht naar liefde? Zorg dat de blauwe en rode balken zoveel mogelijk gevuld blijven. Verzamel onderweg sterretjes en gouden munten!
Gevangen robot

Gevangen robot

Denk Spelletjes ? Deze robot zit al jaren gevangen omdat hij deel uitmaakt van een experiment. Help jij hem naar buiten? Breng de robot in ieder level naar de gele deur, en trotseer hierbij alle gevaren.
Blokjes Puzzel 2

Blokjes Puzzel 2

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zodat het rode blok naar de uitgang kan worden geschoven.
Totempaal vol bloemen 3

Totempaal vol bloemen 3

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje spelen gekleurde puddinkjes de hoofdrol. Probeer om alle bloemen te verzamelen en hiermee de totempaal te versieren. Het groene puddinkje kan door houten blokken heen. Het blauwe puddinkje kan springen en het rode puddinkje kan onder water zwemmen. Je kunt hun krachten bundelen door van meerdere puddinkjes één te maken: dit samengesmolten puddinkje heeft dan alle eigenschappen. Ook kun je tussen puddinkjes switchen. Zodra één van de puddinkjes de totempaal heeft versierd, mag je door naar het volgende level!
Verdwenen goudstaven

Verdwenen goudstaven

Avontuur Spelletjes ? De paranormale rechercheurs van Vortex Point krijgen een mysterieuze zaak op te lossen: verdwenen goudstaven. Ga jij met ze op zoek? Vind alle voorwerpen die leiden tot de ontknoping!
Drakenvuist 3D

Drakenvuist 3D

Aktie Spelletjes ? Kies één van de vele vechters en laat hem/haar de strijd aangaan met de tegenstander! Pas de juiste gevechtstechnieken toe en probeer om alle aanvallen te ontwijken.
CoolioBeat 2

CoolioBeat 2

Behendigheid Spelletjes ? Kies telkens de goede muzieknoten om op deze manier de mooiste liedjes te spelen.
Een vreemde planeet

Een vreemde planeet

Avontuur Spelletjes ? Nadat hun ruimteschip door een meteoriet is geraakt, zijn drie wezentjes op een vreemde planeet beland. Hier gaan ze samen of in hun eentje op zoek naar de uitgang en proberen ze zo veel mogelijk diamantjes te pakken! De paarse wezentjes kun je beter ontwijken. De wezentjes moeten samenwerken en kunnen elkaar ook verplaatsen.
Ontsnap uit de Kamer 11

Ontsnap uit de Kamer 11

Denk Spelletjes ? Rupert is door zijn vrienden achtergelaten en opgesloten in de kastanjekamer!
Zeemeermin Kleuren

Zeemeermin Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze zeemeermin zo mooi mogelijk in.
Neopets Kleuren 2

Neopets Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur deze eenhorn mooi in.
Verdedig je Bijenkorf

Verdedig je Bijenkorf

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je bijenkorf tegen de vijandelijke bijen die jou bijenkorf willen vernietigen.
Animal Football 2010

Animal Football 2010

Sport Spelletjes ? Probeer dit leuke voetbalspel in de jungle! De leeuw heeft de chimpansee uitgenodigd om een rondje penaltyschieten te spelen. Nu moet de chimpansee zo veel goals schieten als hij maar kan. Bepaal de hoek en de richting van de bal zorgvuldig en schiet prachtige goals!
Ontsnap uit de dierentuin

Ontsnap uit de dierentuin

Denk Spelletjes ? Laat alle dieren ontsnappen uit de dierentuin, waar ze in veel te kleine kooien zitten opgesloten! Je doet dit door grijze stenen in de juiste volgorde te laten verdwijnen, waardoor dingen in beweging komen die de dieren een zetje geven richting de uitgang.
Jassen Opmaken

Jassen Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies een mooie jas en andere bijpassende kleding voor dit meisje.
Vlindermeisje opmaken

Vlindermeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef dit mooie vlindermeisje een prachtige outfit.
Fort ahoi puzzel

Fort ahoi puzzel

Aktie Spelletjes ? Je bent door de vijand in de gevangenis gegooid, maar het is je gelukt om te ontsnappen. Nu zin je op wraak! Blaas soldaten, forten, vaten, schatkisten en kisten op en verzamel zo verschillende upgrades. Hiermee kun je in het volgende level nòg meer punten scoren!
War Zomb Avatar

War Zomb Avatar

Aktie Spelletjes ? Jullie worden wordt aangevallen door een horde zombies, maar gelukkig hebben jullie een geweer om de zombies op afstand te houden. Bovenin zie je de tijd die je hebt om te zoeken voordat een nieuwe wave begint; links zie je berichten en opdrachten en rechts kun je kijken hoe het staat met de waves en met je munitie, levens en wapens.
Opmaken Bal 2

Opmaken Bal 2

Meisjes Spelletjes ? Kies een spetterende jurk en dos dit meisje uit voor een avondje feesten.
Spoed in de bouw

Spoed in de bouw

Denk Spelletjes ? Er wordt een nieuwe stad gebouwd en jij hebt een handel in bouwmaterialen. Zorg dat de bestelde materialen op tijd bij je klanten worden bezorgd en let goed op de inkomsten en uitgaven!
Teken Game 6

Teken Game 6

Denk Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te rollen door middel van het tekenen van vierkantjes en rondjes.
Mummiejagers

Mummiejagers

Avontuur Spelletjes ? Ga op mummiejacht in een ondergronds labyrint! Lok de mummies in de val door precies op het juiste moment met ze van plaats te wisselen. Probeer om in ieder level drie sterren te pakken!
Winkelgigant

Winkelgigant

Avontuur Spelletjes ? Het kan raar lopen in een mensenleven: zo ben je te arm om je huis maar te kunnen repareren, zo ben je CEO van een nieuwe winkelketen! Zorg dat alles overal goed blijft verlopen: op school, in het winkelcentrum, op het schip en op het strand.
Locomotief Kleuren

Locomotief Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze locomotief mooi in.
Tennis 8

Tennis 8

Sport Spelletjes ? Zorg dat je 3 keer wint van je tegenstander om tegen de volgende tegenstander te mogen spelen.
Pimp My Ride 30

Pimp My Ride 30

Kids Spelletjes ? Probeer de beste en snelste super auto te maken en probeer de race te winnen.
Sneeuwwitjes appels

Sneeuwwitjes appels

Behendigheid Spelletjes ? Sneeuwwitje wil naar het kasteel van de prins, maar daarvoor moet ze wel eerst alle giftige appels onschadelijk maken die de koningin naar haar gooit. Het prinsesje moet 3 of meer appels van dezelfde kleur met elkaar zien te verbinden om zo de giftige appels te laten verdwijnen.
Arcane Arena

Arcane Arena

Aktie Spelletjes ? Ga op avontuur in een geheimzinnig woud, waar je toverspreuken los kunt laten op vijanden om zo naar het volgende level door te gaan. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe toverspreuk bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze mysterieuze wereld!
Vallende beren

Vallende beren

Denk Spelletjes ? Laat pandaberen, bruine beren en zwarte beren in een houten ton landen door balken of houtblokken weg te klikken. Zo maak je de beren aan het rollen, of vallen ze op een andere manier in de ton. Steen en beton kun je niet verplaatsen door erop te klikken, maar wel door het hout dat er bijvoorbeeld onder of naast staat, weg te klikken. Allerlei verschillende situaties kom je tegen, en overal moet je goed nadenken over de volgorde waarin, en het moment waarop je blokken wegklikt. Veel plezier in dit vijfentwintig levels tellende berenspel!

Spelletjes - Menu Little Game