Advertentie
Moglin Punter

Moglin Punter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het diertje op het taartje te laten trappen!
Agent B10 Deel 3

Agent B10 Deel 3

Aktie Spelletjes ? Agent B10 is er achter wie zijn vrouw vermoord heeft, maar hij weet nog niet waar ze zijn. Hij zal niet rusten tot hij ze heeft gevonden. Ook deze keer zal hij vele missies moeten volbrengen voordat hij klaar is. Deze keer zijn het er 14. Ze zijn niet allemaal even makkelijk, maar ze kunnen allemaal wel. Het is vaak een heel gepuzzel, maar als het dan lukt is het des te leuker.
Boutiquemeisje opmaken

Boutiquemeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Tijd om te winkelen! Zoek een mooie outfit voor dit meisje.
Sketchman

Sketchman

Behendigheid Spelletjes ? Dit getekende poppetje loopt door een tekening vol gevaarlijke obstakels. Deze kan hij uit de weg ruimen door erop te schieten, maar hij kan ze ook ontwijken. Dit laatste levert natuurlijk geen punten op, maar het poppetje blijft wel in leven. Zorg jij ervoor dat het mannetje een zo groot mogelijke afstand aflegt en zo veel mogelijk obstakels uit de weg ruimt?
Pop opmaken 2

Pop opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
Rebound 2

Rebound 2

Behendigheid Spelletjes ? Plaats hekken zodat het balletje in de juiste richting naar de uitgang rolt.
Labyrint in lagen 3

Labyrint in lagen 3

Denk Spelletjes ? Wat een bijzonder labyrint: eentje met verdiepingen, waarvan iedere verdieping wel een deur, sleutel of andere uitdaging bevat. Je zult dus telkens van verdieping moeten wisselen om alle onderdelen te verzamelen die nodig zijn om bij de uitgang te komen. Sterren leveren je extra punten op, maar zijn geen vereiste. Sleutels wel: zonder sleutels kun je de deuren niet openen waar je doorheen moet om de uitgang te bereiken. Een leuk denkspelletje waarbij snelheid ook nog eens een rol speelt!
Cursor x10

Cursor x10

Denk Spelletjes ? Probeer om met hulp van jezelf op de 16 etage te komen.
Coureurstalent

Coureurstalent

Race Spelletjes ? Denk jij dat je coureurstalent hebt? Stap in de auto die je zelf hebt opgeknapt en probeer om al je tegenstanders eruit te rijden! Met salto's voor- en achterover krijg je extra snelheid. Veroorzaak gigantische botsingen met je tegenstanders om snelheid te winnen en pak zo veel mogelijk munten mee.
Zoek de Weg

Zoek de Weg

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit de realiteit en kom binnen in Deep Chalk!
Toren Verdedigen 9

Toren Verdedigen 9

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden de aarde niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Piraten Gevecht 3

Piraten Gevecht 3

Aktie Spelletjes ? Schiet alle andere piratenschepen naar de bodem van de oceaan.
Weg Aanleggen 3

Weg Aanleggen 3

Denk Spelletjes ? Het doel van dit spel is om de blauwe bal over alle vakken van het veld te laten bewegen. Klik op een vak om daar de blauwe bal te plaatsen. klik vervolgens op de richting waarin je de blauwe bal wil laten bewegen. De bal zal doorgaan tot hij een obstakel raakt.
Hexa 2

Hexa 2

Kids Spelletjes ? Speel deze leuke variant van tetris. Plaats 3 of meer figuren van dezelfde kleur bijelkaar om ze weg te spelen.
Vogelmeisje

Vogelmeisje

Meisjes Spelletjes ? Van kinds af aan is dit meisje gek op vogels. Ze besteedt al haar vrije tijd aan reizen naar verre, exotische landen, op zoek naar de meest zeldzame en interessante vogels. Kijk maar eens naar de kleren en accessoires die ze heeft meegebracht uit deze paradijselijke landen. Veel plezier met dit 'Vogelmeisje'-opmaakspel!
Moderne Gladiatoren

Moderne Gladiatoren

Aktie Spelletjes ? Dit is een deathmatch schietspel. Schiet zo veel mogelijk tegenstanders dood voor je tijd om is. Voor elke dode tegenstander verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen.
Legerbasis verdedigen

Legerbasis verdedigen

Aktie Spelletjes ? Je legerbasis wordt aangevallen en het is aan jou om deze zo goed mogelijk te verdedigen. Schiet op alle vijandige soldaten en zorg dat ze de kans niet krijgen om je basis te vernietigen!
Tankblitz Zero

Tankblitz Zero

Behendigheid Spelletjes ? Breek door vijandige linies met je krachtige, zwarte tank en baan je een weg naar de legerbasis van de vijand. Je zult belegeringstorens, tanks, soldaten en nog veel meer tegenkomen: schakel deze allemaal uit en zorg dat je niet wordt geraakt door vijandig vuur. Verdien zo veel mogelijk geld en verspil zo min mogelijk munitie! Je wapen kan oververhit raken: in dat geval moet het eerst afgekoeld zijn, voordat je het weer kunt gebruiken. Je kunt deze game in de standaard-, Rookie-, Veteranen- en Elitemodus spelen.
Donald de Dino

Donald de Dino

Avontuur Spelletjes ? Help jij Donald de babydinosaurus om zijn ouders terug te vinden? Deze zijn namelijk gevangengenomen door holenmensen. Zorg dat Donald alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn ouders gevangen worden gehouden! Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
Heks opmaken 1

Heks opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Kies een meisje en geef haar passende vrijetijdskleding.
Super Meisje Opmaken 1

Super Meisje Opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Klik op de 'hint' knop om te zien hoe je het meisje moet kleden
Jimmy de testpop 2

Jimmy de testpop 2

Behendigheid Spelletjes ? Ken je Jimmy nog, de etalagapop uit 'Jimmy de testpop'? Hij was vroeger een etalagepop, maar een carrière als testpop leek hem stukken spannender. Hij is toen vanuit een kanon de ruimte in geschoten, en belandde op een planeet waar een gekke alien besluit om hem weer de ruimte in te lanceren. Zorg jij dat Jimmy zo ver mogelijk weg wordt geschoten? Hoe verder hij komt, hoe meer geld je verdient en hoe meer upgrades je kunt kopen.
Brood & rooster 2

Brood & rooster 2

Avontuur Spelletjes ? Meneer Boterham, hoofdpersoon uit Brood & Rooster 1, is getrouwd! Op weg naar de broodrooster komen meneer en mevrouw Boterham de gekste en gevaarlijkste dingen tegen. Help jij ze om hun bestemming te bereiken? Samen zijn ze tot dingen in staat die ze in hun eentje nooit voor elkaar zouden krijgen. Een goede links-rechts-coördinatie is wel belangrijk in dit denk- en behendigheidsspelletje!
Figuren Trein

Figuren Trein

Denk Spelletjes ? Klik op het juiste vormpje of kleur om de trein te bouwen!
Parachutekonijn

Parachutekonijn

Behendigheid Spelletjes ? Spring uit het vliegtuig en verzamel zo veel mogelijk wortels. Als je genoeg wortels hebt verzameld, kun je de parachute openen.
Ashley Judd Opmaken

Ashley Judd Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Probeer Ashley Judd zo mooi mogelijk aan te kleden en op te maken.
Carnaval Kleuren

Carnaval Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze kleurplaat leuk in.
Drakentoren

Drakentoren

Aktie Spelletjes ? Een magische vechtster moet de draken verslaan om de schat te bemachtigen.
Gummy aanval

Gummy aanval

Aktie Spelletjes ? De rust op een kleine, roze planeet is ruw verstoord door de komst van een groep mensen, die er hun giftige afval hebben gedumpt. De bewoners van deze planeet zinnen nu op wraak... Bescherm de aarde tegen de komst van deze roze kleverige buitenaardse wezens!
Savage Huskies

Savage Huskies

Avontuur Spelletjes ? Probeer al vechtend alle vier de levels door te komen in deze side-scrolling beat'em up!
Spoken Slaan

Spoken Slaan

Aktie Spelletjes ? Uit deze grafheuvels komen telkens geesten omhoog. Sla ze met de hamer terug hun graven in.
Tandwielen Raket

Tandwielen Raket

Denk Spelletjes ? Maak de raket van Wallace en Gromit klaar! Zoek alle tandwielen in de verschillende ruimten. Veel tandwielen zitten vast op rare plekken. Om daar bij te kunnen, moet je allerlei gereedschap bouwen in de werkplaatsen. Je kunt zelfs je eigen logo maken voor je het spel begint! Je kunt je logo dan in de linkerhoek zien. Veel plezier!

Spelletjes - Menu Little Game