Advertentie
Zomer Bruidje

Zomer Bruidje

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat met haar grote liefde trouwen. Ze wil er op deze belangrijke dag graag heel mooi uitzien. Welke jurk past het best bij haar: de roze of de witte? Jij mag het zeggen. Zorg ervoor dat ze mooi wordt opgemaakt en aangekleed. Met jouw hulp zal ze er geweldig uitzien op haar bruiloft.
Een stadse look

Een stadse look

Meisjes Spelletjes ? Dit stadse meisje heeft jouw kledingadvies nodig! Help je haar?
Space Hunter

Space Hunter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in dit visspelletje alle goede vissen naar boven te halen!
Ultimate Assassin 2

Ultimate Assassin 2

Aktie Spelletjes ? Jij ben de beste huurmoordenaar op de hele wereld. Dat mag ook wel, want de opdrachten die je krijgt zijn niet zo makkelijk. Ze worden ook nog eens steeds moeilijker. Je moet altijd de man in het groen vermoorden, da's makkelijk. Soms zijn er veel bewakers, soms niet zoveel, maar soms loopt je doelwit ook wel erg hard in de verkeerde richting. Zorg ervoor dat je stil blijft tijdens het alarm. Verschuil je achter kisten en muren zodat de bewakers je niet kunnen vinden. Als je (bijna) in de val zit, kun je jezelf onzichtbaar maken of met een turbo even heel hard rennen om ze voor te blijven. Als je doelwit dood is, hoef je alleen maar even te wachten totdat zich een uitgang opent en dan kun je weg. Ik geef het je allemaal te doen, gelukkig ben jij de beste en gaat het allemaal goedkomen.
Flash Bash

Flash Bash

Aktie Spelletjes ? Dit is een vechtspel met mooie, manga-achtige graphics. Je kunt dit spel zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen en je hebt de Quick Arcade of Challenge-modus. Kies één van de vele straatvechters en ga de strijd aan met de meedogenloze robotmonsters!
Hot Pipes

Hot Pipes

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een leiding aanlegt!
Zoektocht naar Ada

Zoektocht naar Ada

Aktie Spelletjes ? Jij bent Sören, en je vriendinnetje Ada is door een duistere kracht ontvoerd. Je kent haar je hele leven al en jullie waren altijd onafscheidelijk. Je gaat dus meteen op zoek naar haar, in het woud vol mysteries, waar je allerlei opdrachten zult moeten vervullen en vijanden zult moeten uitschakelen om je doel te bereiken. De mensen die je tegenkomt, kunnen je misschien nuttige adviezen en voorwerpen geven. Klik op 'Menu' wanneer je wapens of magische krachten wilt kopen, je score wilt bekijken of wilt zien wat je bezittingen zijn. Als je het spel wilt opslaan om verder te kunnen gaan waar je gebleven was, moet je iets schrijven in je dagboek, of in het gastenboek van de herberg.
Bos Kleuren

Bos Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur dit bos zo mooi mogelijk in.
Ontsnap uit het riool

Ontsnap uit het riool

Behendigheid Spelletjes ? De hamster wil ontsnappen uit het riool, het is aan jou om hem te helpen.
Fifish

Fifish

Avontuur Spelletjes ? Een visje wil graag een watertelefoon kopen maar hij heeft er geen geld voor. Hij gaat onder water op zoek naar parels: help jij hem hierbij? Zodra er een cirkel van bolletjes om hem heen draait, kun je op hem klikken en zwemt hij verder.
Vogelzicht

Vogelzicht

Denk Spelletjes ? Je zit opgesloten in een klein appartement... Probeer te ontsnappen!
Kerkerrenner

Kerkerrenner

Behendigheid Spelletjes ? Je bent opgesloten in een kerker: zorg dat je eruit ontsnapt! Pak muntjes en andere bonussen en ontwijk alle vijanden, zoals waakhonden en ridders. Ook komen er verraderlijke pinnen omhoog: spring op tijd om ze niet te raken.
Lief meisje opmaken 14

Lief meisje opmaken 14

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit lieve meisje leuk en sportief aan.
Ontsnapte Experimenten 2

Ontsnapte Experimenten 2

Behendigheid Spelletjes ? Dr. Hamsteviel is ontsnapt uit de ruimtegevangenis en heeft 5 van Jumba's gevaarlijkste experimenten vrijgelaten! Help je mee om deze experimenten weer achter slot en grendel te krijgen? Dit doe je door ze te teleporteren met een soort laserstraal. Let goed op wanneer je een knipperende pijl ziet: deze wijst naar een ontsnapt experiment! Laat alleen de poppetjes in de bovenste rij (zap away) verdwijnen, niet die uit de onderste. Pas op dat je de tijdsbevriezers (groene koffertjes) niet raakt.
Roze bij roze 2

Roze bij roze 2

Denk Spelletjes ? Help het roze figuurtje om bij het andere roze figuurtje te komen. Hiervoor zul je een heleboel andere figuren weg moeten klikken. De stapel blokken waar het figuurtje op staat, is vaak wankel. Klik de juiste blokken weg om het evenwicht te bewaren en pak zo veel mogelijk sterren door er met je muis overheen te gaan!
Konijn Kleuren

Konijn Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur dit konijntje zo mooi mogelijk in.
Monstergevecht

Monstergevecht

Behendigheid Spelletjes ? Neem een kijkje in de wereld van de monsters uit de leuke animatiefilm Monsters en co. Sulley, Mike en Boe, ze zijn er allemaal! Maak series van drie of meer gelijke monsters om deze te laten verdwijnen. Voor iedere verdwenen serie verdien je bonuspunten en extra tijd. Het leuke is, dat je een 'remixknop' kunt gebruiken: hiermee kun je de plaatjes één keer per level door elkaar gooien om nieuwe mogelijkheden te creëren. Je hebt twee speelopties: beperkte of onbeperkte tijd. Doe je best!
Mummie Mojo

Mummie Mojo

Behendigheid Spelletjes ? Ga op zoek naar het graf van King Cool! Bind je jetpack op je rug en ga op weg: je zult allerlei obstakels moeten omzeilen, maar ook munten en bonussen kunnen pakken. Zodra je een obstakel raakt, moet je terug in de tijd. Houd de brandstof van je jetpack in de gaten, en ook de hoeveelheid 'terug-in-de-tijd-zand'.
Choccie Mad

Choccie Mad

Kids Spelletjes ? Help Choccie om in elk level de pakketjes op tijd af te leveren
Meisje Spiegel opmaken 6

Meisje Spiegel opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Probeer om dit meisje zo mooi mogelijk aan te kleden en op te maken.
City Racer 4

City Racer 4

Race Spelletjes ? Probeer de eindstreep te halen door klokken te verzamelen waardoor je harder gaat rijden en extra tijd krijgt. Later in het spel moet je ook mensen oppikken om extra punten te scoren. Maar houd je wel aan de verkeersregels!
Totem Vernietigen 2

Totem Vernietigen 2

Denk Spelletjes ? Haal alle blokken weg en zorg ervoor dat de Totem dan op de zwarte balk staat. Zodra de totem niet meer op de zwarte balk kan komen is het spel ten einde. Maar zijn alle blokken weg en staat die wel op de zwarte balk dan ga je door naar de volgende level.
Bejeweled 9

Bejeweled 9

Denk Spelletjes ? Dit is een combinatie van 2 spellen. Speel 3 of meer van het zelfde stenen weg aan de linkerkant om genoeg punten te verzamelen zodat je vervolgens torens kan bouwen aan de rechterkant.
Bob de Bouwer Lijmt

Bob de Bouwer Lijmt

Avontuur Spelletjes ? Titus de kat jaagt achter een vlieg aan, en gooit daardoor allerlei vazen en potten om. Help je Bob om alle scherven weer aan elkaar te lijmen?
Schuifpuzzel

Schuifpuzzel

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokken zo, dat je de houten blokjes op het gele vlak kunt plaatsen. Succes!
Opmaken in het Park

Opmaken in het Park

Meisjes Spelletjes ? Kleed het meisje aan voor een wandeling in het park!
In de zagerij

In de zagerij

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt als leerling in een zagerij waar afvalhout wordt verwerkt. Zaag al het binnenkomende hout en zorg dat het op tijd naar beneden valt. Het mag namelijk niet het gebied achter de zwart-gele streep bereiken, want dan is het spel voorbij. Je zaagmachine wordt telkens naar de andere kant verplaatst, dus de hoek waarin jij het hout zaagt, bepaalt de plaats vanuit waar jij het volgende stuk moet afzagen. Veel plezier!
Een ronkende V8

Een ronkende V8

Race Spelletjes ? Laat die motoren maar ronken en stap in je eigen V8! Samen nog veel meer andere coole, Amerikaanse auto's ga jij een race rijden waarbij het doel uiteraard is om als eerste te eindigen!

Spelletjes - Menu Little Game