Advertentie
Bereik de Finish

Bereik de Finish

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de finish heen te komen in deze race game.
Zassin

Zassin

Aktie Spelletjes ? Er zitten moordenaars achter je aan! Het is doden of gedood worden, dus de keuze is makkelijk. Wees snel, anders ben je er geweest!
Zomer Kleuren 2

Zomer Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur de zomer kleurplaat in.
Neopets Kleuren

Neopets Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze kleurplaat mooi in.
Trial 13

Trial 13

Behendigheid Spelletjes ? Kies 1 van de 4 verschillende voertuigen waarmee je wilt racen. Om een medaille te winnen, moet je de levels halen zonder te vallen!
Street Fighter 14

Street Fighter 14

Aktie Spelletjes ? Versla alle vijanden met je vecht kunsten.
Hexxagon

Hexxagon

Denk Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rode stenen op het bord te krijgen. Als je met je rode steen ergens heen springt, wordt de grijze ook rood.
Winter Kleuren 4

Winter Kleuren 4

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Blobs

Blobs

Denk Spelletjes ? Laat de groene wezentjes over elkaar heen springen, zodat je er aan het einde van het spel nog maar één overhoudt!
Verschillen zoeken 4

Verschillen zoeken 4

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee bijna gelijke afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je door naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden, anders moet je opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Brad Pitt, Jennifer Aniston en Angelina Jolie.
Kleurenwissel 2

Kleurenwissel 2

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje draait het om kleur, of eigenlijk: om het gebrek aan kleur, want alles is zwart-wit. Een zwart poppetje kan alleen maar op zwarte platforms landen. Het is de bedoeling dat je het poppetje naar de driehoek loodst. Die driehoek kun je alleen maar bereiken door één of meerdere keren van kleur te wisselen. Je kunt deze game in de 'Adventure Mode' spelen, dat zijn 30 levels die je in je eigen tempo kunt doorlopen, maar je kunt ook de 'Time Attack'-modus proberen. Hierin gaat het erom dat je de levels zo snel mogelijk doorloopt!
Mary's Sprookje

Mary's Sprookje

Meisjes Spelletjes ? Mary is een prinsesje. Ze wil graag naar buiten, maar ze wil er natuurlijk wel als een echt prinsesje uit blijven zien. Daarom wacht ze tot jij haar prachtig aankleedt. Je kunt kiezen uit verschillende jurkjes, schoenen en kroontjes. Ga dan naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond uit bij Mary het prinsesje. Zoek daar ook bijpassende decoraties bij uit. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken, en je kunt ze neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Cubi Kill 4

Cubi Kill 4

Aktie Spelletjes ? Je ziet het allemaal niet meer zitten. Je springt uit het raam om er een einde aan te maken. Zorg ervoor dat je in je duikvlucht zoveel mogelijk punten verzamelt door steigers en zo te ontwijken, maar vogels en andere vliegende dingen juist te raken. Haal je genoeg punten dan kun je door naar het volgende level.
Sift Heads Street War

Sift Heads Street War

Aktie Spelletjes ? In het eerste deel van deze nieuwe Sift Heads-serie krijgt Vinnie het aan de stok met werkelijk alle mafiaorganisaties die er maar zijn: de Italiaanse mafia, de Russische mafia en de Yakuza. In de prachtige 3D-omgeving vecht je samen met Vinnie tegen de gangsters.
Meisje opmaken 4

Meisje opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Ninjakanon

Ninjakanon

Behendigheid Spelletjes ? In het oude Japan vechten ninja's tegen demonen en jij helpt ze een handje. Een kanon helpt je hierbij: je kunt heel bijzondere kanonskogels afvuren op de duiveltjes; hoe minder ninjakogels je gebruikt om een demon uit te schakelen, hoe beter het is!
Cubi Kill 5

Cubi Kill 5

Aktie Spelletjes ? Het is weer helemaal mis op de werkvloer in deze aflevering van Cubi Kill! Na maandenlang hard werken ben je aan vakantie toe. En wat denk je? Je verlofaanvraag wordt geweigerd: je kunt deze zomer niet op vakantie! Overspannen als je bent, ga je helemaal door het lint wanneer je dit hoort. Je smijt met bureaustoelen, met beeldschermen, met complete bureaus, je breekt dwars door scheidingswanden heen... Niets kan je meer stoppen, en wanneer je op het juiste moment op de juiste pijltjestoetsen drukt, verdien je extra geld. Sterkte!
Zombie burp

Zombie burp

Denk Spelletjes ? Geef de zombies te eten door ze tegen de gevangenen aan te laten rollen. Soms kan dit heel direct, maar naarmate je vordert in het spel zul je de zombies via allerlei omwegen naar hun prooien moeten leiden.
Jenga 3

Jenga 3

Denk Spelletjes ? Probeer alle blokken weg te halen zonder dat het gouden standbeeld op de grond valt.
Liefde en Valentijn

Liefde en Valentijn

Meisjes Spelletjes ? Kies een van de plaatjes en maak de puzzel. Klik de puzzelstukjes op de juiste plaats. Je kunt ook zelf een plaatje uploaden.
Heuvels Racer 12

Heuvels Racer 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Lenige dief

Lenige dief

Behendigheid Spelletjes ? Klik op het figuurtje en versleep je muiscursor naar de plek waar je hem naartoe wilt laten springen. Hij kan zich vastgrijpen aan muren.
Happy Pill

Happy Pill

Denk Spelletjes ? Probeer alle mensen een pilletje te geven zodat ze blij worden. Geef ze niet teveel, want dan gaan ze dood!
Static Shock

Static Shock

Race Spelletjes ? Je gaat op een zweef-skateboard proberen bolletjes met getallen te pakken zodat je harder gaat.
Ruige Rit

Ruige Rit

Race Spelletjes ? Jij gaat op je trialmotor een ruige rit rijden in de woestijn, vol uitdagingen en obstakels.
Naar het Licht

Naar het Licht

Behendigheid Spelletjes ? Help dit spookje om zielen (in de vorm van blauwe wolkjes) te verzamelen. In de normale modus kun je alleen lopen of springen, maar in de 'spookmodus' kun je ook door muren en platforms heen. Zorg dan wel dat je ergens op kunt landen, anders verdwijn je en moet je helemaal opnieuw beginnen! In de spookmodus kun je ook de gedaante van je vijanden aannemen, en daarmee ook hun eigenschappen.
Slimme hondjes

Slimme hondjes

Denk Spelletjes ? Deze twee slimme honden vinden het leuk om een bal naar elkaar over te spelen. Gooien en vangen kunnen ze als de beste, maar vaak zijn er toch hindernissen die ze zonder jouw hulp niet kunnen nemen. Denk dus logisch na en zorg er, met behulp van allerlei voorwerpen, voor dat ze door kunnen gaan met spelen!
Rotte pompoenen

Rotte pompoenen

Denk Spelletjes ? Probeer om alle rotte pompoenen weg te spelen. Dit doe je door op de pompoenen zelf te klikken, of op de pompoenen eromheen. Die hebben bijzondere eigenschappen: de zwarte zijn erg zwaar en de rode ontvlammen spontaan. Denk eerst na over de volgorde waarin je klikt, want deze is bepalend voor de rest van het level.
Trick Challenge 2

Trick Challenge 2

Behendigheid Spelletjes ? De twee vrienden Zeke en Luther willen de beste skateboarders van de wereld worden! Help jij ze hierbij? Kruip in de huid van Zeke of Luther en laat waanzinnige supertricks zien! Pak blauwe 'Trick Challenge'-icoontjes om een Trick Challenge te beginnen. Verzamel alle negen bijzondere voorwerpen om het bonuslevel vrij te spelen!
Dierendroom

Dierendroom

Avontuur Spelletjes ? Een jongetje ontdekt dat hij in zijn dromen kan doen wat hij maar wil. In zijn slaap is hij dus helemaal vrij om zijn dromen te sturen. Hij kan de gedaante van verschillende dieren aannemen om bepaalde hindernissen, die hij in zijn donkere droomwereld tegenkomt, te nemen. Deze transformatie duurt maar een beperkte tijd, dus houd hier rekening mee. Zorg dat je alle blauwe 'droomdeeltjes' vindt om de poort naar een volgend level te openen. Pas op voor de vogels met de rode ogen en zorg dat je geen scherpe pinnen raakt: deze vallen soms naar beneden en je zult er ook vaak overheen moeten springen om je doel te bereiken.
Sterren Pakken

Sterren Pakken

Behendigheid Spelletjes ? Help de beer om alle sterretjes te verzamelen zonder aangereden te worden.

Spelletjes - Menu Little Game