Advertentie
Duivelse sprongen 2

Duivelse sprongen 2

Aktie Spelletjes ? Duiveltjes doen niets liever dan de boel saboteren en kapotmaken, zo ook in dit spel. Je kunt kiezen uit 'Think' of 'Destroy'. In 'Think' moet je zo veel mogelijk engelen proberen uit te schakelen in een beperkt aantal pogingen. In 'Destroy' moet je zo veel mogelijk bouwsels proberen te vernielen in een beperkt aantal pogingen.
Commandant Aldrin

Commandant Aldrin

Avontuur Spelletjes ? Vecht voor de onafhankelijkheid van jouw zonnestelsel, commandant Aldrin! Als eerste ga je proberen om het Procton-12-planetenstelsel te veroveren. In het spel krijg je allerlei opdrachten: voer deze goed uit om jouw missie succesvol te volbrengen!
Teleporter 2

Teleporter 2

Behendigheid Spelletjes ? Kies het uiterlijk van je bal en verzamel alle sterren!
Space Race 2

Space Race 2

Race Spelletjes ? Probeer als eerste over de streep te komen in deze ruimterace. Pas op dat je niet van de baan afvliegt!
Groepsbal

Groepsbal

Denk Spelletjes ? In deze uitdagende kruising van Tetris en drie-op-een-rij krijg je steeds verticale rijen van drie ballen in verschillende kleuren. Je kunt alleen de volgorde van de kleuren veranderen. Je moet proberen om de rijen zo te plaatsen dat je drie ballen van dezelfde kleur op een rij krijgt, ongeacht of dit horizontaal, verticaal of diagonaal is.
Mond dicht en rijden

Mond dicht en rijden

Race Spelletjes ? Haal al je tegenstanders in en zorg dat je de finish bereikt voor de tijd om is! Als je lang achter elkaar heel hard rijdt, de andere auto's van heel dichtbij inhaalt of meerdere auto's achtereen inhaalt zonder iemand te raken, verdien je bonuspunten.
Parels schieten

Parels schieten

Behendigheid Spelletjes ? Combineer parels van dezelfde kleur, om ze vervolgens uit de ketting te laten verdwijnen. Zorg dat je dit snel genoeg doet, want wanneer de parelketting te lang wordt, raakt deze de bodem van het veld en is het spel voorbij.
MIJN Hamburger

MIJN Hamburger

Aktie Spelletjes ? Dit is mijn hamburger en niet van al die insecten. Heb jij dat ook altijd, dat je lekker gaat picknicken om er dan achter te komen dat er allemaal beestjes op je eten zitten? Om te zorgen dat jij de hele hamburger kunt eten, moet je alle insecten afschieten. Je kunt in de cirkel linksonder zien waar die rotbeesten allemaal zijn en dan hoef je ze alleen nog maar neer te maaien. Pas wel op dat ze niet te dichtbij komen, want dan eten ze jou op.
Gek Bommetje 2

Gek Bommetje 2

Denk Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spel Gek Bommetje ben jij weer een levende bom, die als doel heeft om zombies uit te schakelen. Spring eerst door het vuur om je lont aan te steken, waarna het aftellen begint. Zorg dat je op tijd bij de zombie bent, zodat je vlakbij hem staat wanneer je ontploft! Er zijn dertig levels, in drie verschillende perioden in de geschiedenis.
Tovenaar Waldo

Tovenaar Waldo

Avontuur Spelletjes ? Waldo is een tovenaar die altijd zijn best doet om mensen en dieren in nood te redden. Deze keer moet hij het bos in om de draak te redden, die daar gevangen wordt gehouden door een boze tovenaar. Ga met hem mee en help hem door het donkere woud, door spullen te verzamelen en te combineren. Een leuke point&click game die je zeker tot het eind zult willen uitspelen!
Op wintersport met Dora

Op wintersport met Dora

Meisjes Spelletjes ? Het is winter en het hele land is bedekt met een laagje sneeuw. Dora gaat naar de heuvels en bergen om te skiën en te wandelen. Ze zoekt hiervoor een leuke, sportieve kledingcombinatie. Kun jij haar helpen om die te vinden? Alles is voorhanden: make-up, kapsels, laarsjes, jasjes, mutsen, broeken, rokjes, sneeuwmannen, skiliften, besneeuwde dennenbomen, verlichte en besneeuwde huizen, fonkelende sterren en ga zo maar door. Je kunt de figuren in het spel groter en kleiner maken en je kunt ze op verschillende plaatsen neerzetten. Veel plezier met dit Dora-spel!
Bugs Bunny Honkbal

Bugs Bunny Honkbal

Sport Spelletjes ? Klik op het juiste moment op het juiste vierkantje en sla een homerun.
Zoektocht vol mysteries

Zoektocht vol mysteries

Avontuur Spelletjes ? Dit is een mooi getekend avonturenspel, waarin een jongetje op zoek gaat naar de antwoorden op allerlei vragen: "Waar ben ik?" "Waarom verandert alles om me heen steeds?" "Waar moet ik heen?" Het wordt een zoektocht vol mysteries en opdrachten. Ga jij de uitdaging aan?
Ninja B.V.

Ninja B.V.

Behendigheid Spelletjes ? De kleine ninja die aan het hoofd staat van Ninja B.V., is een heel belangrijke boekrol verloren. Help jij hem om deze terug te vinden? Gelukkig is het een lenig mannetje dat erg hoog kan springen, dus met jouw hulp gaat dit hem vast wel lukken!
Hoog in de lucht

Hoog in de lucht

Behendigheid Spelletjes ? Kruip in je doos, glijd de helling af en probeer zo lang mogelijk in de lucht te blijven zweven nadat je bent gelanceerd! Hoe meer snoepjes je verdient, hoe beter het is!
Dierenbruiloft Opmaken

Dierenbruiloft Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Deze kat en hond gaan trouwen. Kies een prachtige jurk en een mooi pak uit.
Eerste Vlucht

Eerste Vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Laat deze stuiterende kippen een veilige landing maken bovenop een ballon.
Bommenridders

Bommenridders

Aktie Spelletjes ? Gemene ridders zijn een vredig dorpje binnengevallen. Gelukkig komen er al gauw dappere ridders om de wanhopige dorpelingen te redden. Ze gooien bommen naar de vijand, maar kunnen wel wat hulp van jou gebruiken! Werk samen met de andere ridders om het dorp te bevrijden.
Vogelpoep Ontwijken

Vogelpoep Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat je de auto schoon houdt van vogelpoep. Verzamel genoeg geld om naar de volgende level te gaan.
Dino-kameleon 2

Dino-kameleon 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel nu het vervolg op Dino-kameleon! Help jij de kleine, kameleonachtige dino om zijn vliegende schotel te bereiken? Hiervoor moet je in ieder level wel een minimum aantal blokken verzamelen voordat hij bij zijn vliegende schotel komt. Deze blokken hebben drie verschillende kleuren: roze, groen en blauw. Alleen wanneer de dinosaurus de kleur van het blokje heeft aangenomen, kan hij dit oppakken. Succes!
Spook Voetbal

Spook Voetbal

Sport Spelletjes ? Speel tegen de mensen of spoken en probeer de wedstrijd te winnen.
Hebberige kreeft

Hebberige kreeft

Behendigheid Spelletjes ? Wat een hebberige kreeft! Hij eet echt alles wat hij te pakken kan krijgen! Vul de meter aan de linker kant voor de tijd om is. Maar pas op voor de kwallen en de foute bonussen, want daarvan verlies je tijd.
Groentes Trekken

Groentes Trekken

Behendigheid Spelletjes ? Trek de rapen in paren uit de grond als de 2 rapen dezelfde kleur hebben of als ze hetzelfde aantal bladeren op de kop hebben. Je gaat door naar de volgende level als je genoeg punten verzamelt hebt.
Autorijles 14

Autorijles 14

Race Spelletjes ? Probeer de pakketjes binnen de tijd af te leveren maar pas op dat je nergens tegen aan rijdt.
Capoeira

Capoeira

Aktie Spelletjes ? Dit is een capoeïra-vechtspel waarin je de strijd aanbindt tegen allerlei andere vijanden. Je kunt mooie luchtaanvallen doen of gewoon boksen. Ontwijk ook aanvallen van de tegenstander, want alleen zo kun je winnen.
Puyopuyo Golf

Puyopuyo Golf

Sport Spelletjes ? Houd de linker muisknop ingedrukt om het golfballetje naar de hole te sturen, en doe dit op iedere baan.
Ren en schiet

Ren en schiet

Behendigheid Spelletjes ? Help dit poppetje om alle munten te verzamelen, zodat hij alle levels door komt.
Black 2

Black 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg van Black kun je weer volop schieten op je tegenstanders. Kies van de elf verschillende wapens het beste om naar het grijze veld te komen. Er is zelfs een mogelijkheid om slowmotion in te schakelen! Veel plezier!
Halo en Pixy

Halo en Pixy

Avontuur Spelletjes ? Pixy komt erachter dat in de grote boom voor zijn huis een kat zit, die daar zelf niet meer uit kan klimmen. Het lukt hem maar niet om Halo wakker te maken, zodat deze hem kan helpen bij de reddingsactie. Help jij hem om alle spullen te verzamelen die nodig zijn om de kat te redden? Ga met je muis over alle voorwerpen en interessante plekken, om spullen te verzamelen. Een leuk point & click-spelletje met mooie graphics!
Cool Meisje opmaken

Cool Meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje wil een nieuwe look. Kun jij haar helpen?
Slapende doosjes 5

Slapende doosjes 5

Behendigheid Spelletjes ? Dit is alweer het vijfde spelletje uit de 'Slapende doosjes'-serie. Ook in dit spelletje is het de bedoeling dat je slapende doosjes wakker maakt. Deze keer doe je dit door figuren te tekenen, die vervolgens veranderen in blokjes hout. Zorg ervoor dat de stukjes hout de doosjes direct of indirect aan het wankelen brengen. De doosjes vallen zo om en worden wakker. Combineer de houten figuren handig met elkaar, om het doosje in zo weinig mogelijk pogingen wakker te schudden. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!
Prinsesje Opmaken 3

Prinsesje Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Doe de lappen stof in verschillende omgevingen op de jurk en maak de omgeving ook op door bloemen en vlinders daar neer te zetten.

Spelletjes - Menu Little Game