Advertentie
Eindeloze verdediging

Eindeloze verdediging

Aktie Spelletjes ? Plaats 'torens' (gekleurde edelstenen die kogels afschieten) op strategische plekken om de opslagplaats te beschermen tegen monsters! Je kunt speciale krachten gebruiken: bliksem, hypnose en 'towers boost'. De eerste richt grote schade aan, de tweede hypnotiseert de monsters even en de maakt je torens sneller en krachtiger. Deze bijzondere krachten vind je rechts onderaan in je scherm. Als je op de opslagplaats klikt, kun je bovendien extra levens kopen. Hiervoor moet je uiteraard wel eerst voldoende munten hebben verdiend!
Spelonk

Spelonk

Avontuur Spelletjes ? Hou je van puzzels? Ga dan de donkere grot binnen, verzamel voorwerpen en los puzzels op om medailles te verzamelen!
Moederdag Kleuren 2

Moederdag Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur deze moederdag kleurplaat zo mooi mogelijk in.
Detective Wraak deel 1

Detective Wraak deel 1

Aktie Spelletjes ? Mr Vengeance is op zoek naar zijn vrouw en kind. Als hij thuiskomt vindt hij inbrekers in zijn huis en bloedsporen. Maar geen vrouw of kind. Hij volgt de bloedsporen van de overvallers en schiet iedere schurk die hij tegenkomt neer. Gelukkig zijn er ehbo-koffertjes die hem oplappen als hij zelf wordt geraakt en er is ook reserve ammunitie. Help hem alle schurken om te brengen en zijn vrouw en kind weer terug te vinden.
Twins Deluxe

Twins Deluxe

Denk Spelletjes ? Probeer steeds om 2 dezelfde bolletjes bij elkaar te brengen.
Pop opmaken 3

Pop opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
Ik zag haar staan

Ik zag haar staan

Behendigheid Spelletjes ? Het is liefde op het eerste gezicht tussen deze poppetjes. Zij blijkt echter een zombie te zijn... Daarom besluit het zwarte poppetje om het roze poppetje in een kooi te stoppen: zo heeft hij zijn geliefde toch bij zich, maar kan ze hem niet aanvallen. Help jij het zwarte poppetje om in ieder level het roze poppetje naar de kooi te lokken?
Theft Punk

Theft Punk

Denk Spelletjes ? Help de dief om alle rode diamanten te pakken! Wanneer hij loopt, loopt hij door tot hij niet verder kan. Het is soms een heel gepuzzel om hem bij alle diamanten te laten komen, maar dat is nou juist de uitdaging van dit verslavende denkspel. Volgorde is heel belangrijk!
Slinger Kat

Slinger Kat

Behendigheid Spelletjes ? Sleep met de achtergrond om met de slinger alle objecten te verzamelen.
Kleine rode Kunoichi

Kleine rode Kunoichi

Aktie Spelletjes ? Weet jij wat een kunoichi is? Dat is een vrouwelijke ninja. Bereik het rode vlaggetje zo snel mogelijk. Hiervoor zul je over afgronden moeten springen, tegen muren op moeten klimmen, obstakels kapot moeten slaan en vijanden moeten uitschakelen!
Anti Bont

Anti Bont

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de vachten onbruikbaar te maken door er verf op te spuiten. Pas op dat de beveiliging je niet te pakken krijgt!
Sterren verzamelen 7

Sterren verzamelen 7

Avontuur Spelletjes ? Help de heks sterren te verzamelen zodat ze haar magische krachten terugkrijgt, maar pas op dat je niet wordt aangeraakt door de vijanden!
Krabgevecht

Krabgevecht

Behendigheid Spelletjes ? Probeer deze supergrote krab te verslaan, en ontwijk al zijn aanvallen!
Landen Afrika 2

Landen Afrika 2

Denk Spelletjes ? Kun jij alle landen in Afrika vinden?
Scratch de premiejager

Scratch de premiejager

Aktie Spelletjes ? Help premiejager Scratch om Dr. Grimalkin te vinden, de eigenaar van een fabriek waar gevaarlijke robots worden gebouwd.
Gyroball

Gyroball

Behendigheid Spelletjes ? Een moeilijk spelletje, want de bal rolt zo van de baan af. Ga zo langzaam mogelijk, want als je te snel gaat rolt de bal er zo af.
Stoomrobots

Stoomrobots

Avontuur Spelletjes ? Bevrijd alle robots uit hun gevangenschap! Verzamel upgrades voor je robots en koop powerups in de winkel. Hoe meer bonussen je verzamelt, hoe gezonder en sterker je wordt!
Millie Megavolte 3

Millie Megavolte 3

Aktie Spelletjes ? In deze Millie Megavolte is het jouw missie om Killer Kilzek te doden en Millie, die gevangen is genomen door koning Ulzar, te bevrijden.
Zombietelefoon

Zombietelefoon

Aktie Spelletjes ? Je telefoon gaat: het is één van je vrienden, die bedreigd worden door hongerige zombies. Daar ga jij, als echte zombiebestrijder, natuurlijk een stokje voor steken!
Geheimzinnige Dief 2

Geheimzinnige Dief 2

Denk Spelletjes ? Probeer om met de dief de sleutel te stelen en weg te komen!
Mooi Meisje opmaken

Mooi Meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje heeft wel een restyling nodig. Kun jij haar helpen?
Voor dood achtergelaten

Voor dood achtergelaten

Aktie Spelletjes ? Rambo, je wordt boven de jungle uit een helikopter gegooid en de bedoeling is duidelijk: dat je opgevreten wordt door de zombies die daar wonen. Gelukkig laat jij je niet zo makkelijk bang maken en ga je het gevecht aan met de monsters. Je verschanst je achter een stapel zandzakken en begint te schieten op de monsters die op je afkomen. Alleen op die manier kun je overleven!
Baklava maken

Baklava maken

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we zoete, Turkse baklava maken. Pak je bakspullen maar vast! Je hebt nodig: - pan - anti-aanbakpan - bakblik 15x20 cm. Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je hiermee een fantastische baklava kunt bereiden. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Aan het eind van het spel kun je ook nog het recept uitprinten. Bij het spel zit ook een filmpje, waarin je ziet hoe je het spel kunt spelen.
Lost Outpost

Lost Outpost

Aktie Spelletjes ? Er is heel ver weg een nieuwe planeet ontdekt. Jij, Jameson, wordt hierheen gestuurd samen met een andere soldaat. Deze volgt jou overal waar je heengaat en zorgt voor rugdekking. Dood vijandige aliens om XP te verzamelen en een betere ranking te krijgen: hiermee vergroot je je keuze aan items. Deze kun je in de winkel kopen met het geld dat je overal tegenkomt. In ieder level krijg je drie levens: wees er zuinig op!
Replay Racer

Replay Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke ronde tijd te halen in dit mini race spel.
Ashley Judd Opmaken 2

Ashley Judd Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kleed Ashley Judd zo mooi mogelijk aan.
Alien schieten

Alien schieten

Aktie Spelletjes ? Probeer de Alien zo ver mogelijk weg te schoppen! Neem een goede aanloop en probeer vervolgens zo hard mogelijk te schoppen.
Bommentoren

Bommentoren

Denk Spelletjes ? Plaats bommen op strategische plekken zodat de gemene smileys van de bouwwerken afgeblazen worden! Hoe minder bommen je gebruikt, hoe hoger je score.
Swuffle

Swuffle

Denk Spelletjes ? Draai de blokken zo, dat je in elke hoek van een vierkant dezelfde kleur hebt.
Break In 2

Break In 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in te breken en zorg dat de bewakers je niet te pakken krijgen!
Luffy en de piraten

Luffy en de piraten

Aktie Spelletjes ? Luffy de piraat is de hoofdpersoon uit deze grappige game. Hij heeft een zogenaamde gumm-gumm-vrucht gegeten, waardoor hij zijn lichaam kan rekken en strekken als rubber! Het nadeel hiervan is wel dat hij niet meer kan zwemmen, dus als hij in het water valt, is hij verloren! Luffy en zijn bemanningsleden maken zich niet geliefd bij de marine en bij andere piratenbendes. Ze beleven talloze avonturen op zee, maar ook aan land en zelfs in de wolken! Help jij hem in deze game om de zeerovers te verslaan, die zijn schip zijn binnengevallen?

Spelletjes - Menu Little Game