Advertentie
Geslaagd experiment

Geslaagd experiment

Denk Spelletjes ? Jij gaat natuurkundige experimenten uitvoeren in een laboratorium! De zwaartekracht speelt hierbij een grote rol. Het is de bedoeling dat je de zwarte bal naar het groene vlaggetje loodst. Hierbij kun je verschillende andere ballen gebruiken: een zware bowlingbal, een lichte luchtbel die juist naar boven beweegt, of een stuiterende basketbal. Probeer om je doel met zo min mogelijk ballen te bereiken!
Sitch in Time Vliegen

Sitch in Time Vliegen

Aktie Spelletjes ? Je zit met Sitch in time in een vliegtuigje en moet proberen aan het einde te komen. Hierbij zul je een aantal obstakels moeten wegruimen!
Flitsend over de piste

Flitsend over de piste

Sport Spelletjes ? Zorg dat je snowboarder van de helling afglijdt zonder brokken te maken, en laat hem zo veel mogelijk coole stunts uitvoeren!
Riddle School 2

Riddle School 2

Denk Spelletjes ? De muziekles is zoals gewoonlijk erg slaapverwekkend. Tijd dus om weer te ontsnappen!
Boze rode blokken

Boze rode blokken

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een klein, geel blokje in een wereld vol grote, boze, rode blokken. Zorg dat deze je niet te pakken krijgen door op tijd over ze heen te springen. Dat is nog een lastige klus: je moet niet te vroeg, maar ook niet te laat springen. Train je behendigheid en probeer het ene na het andere level uit te spelen!
Speurneuzen

Speurneuzen

Kids Spelletjes ? Nederlandstalige avonturenspel over de verdwenen neusen in het bos.
Vliegend gordeldier 2

Vliegend gordeldier 2

Behendigheid Spelletjes ? In Vliegend gordeldier (Dillo Hills 2) spring je van kuil naar kuil. Je duikt als het ware een kuil in en probeert om vaart te maken en zo gelanceerd te worden. Hierna begint het opnieuw. Zorg dat je op de linker helling van de kuil terechtkomt wanneer je je wilt laten lanceren: kom je onderaan of op de rechter helling terecht, dan doet dat behoorlijk pijn!
Ringen met Kleur

Ringen met Kleur

Denk Spelletjes ? Draai de ringen net zolang totdat de ring dezelfde kleur heeft als de cirkel die in de ring zit.
Radio Z

Radio Z

Aktie Spelletjes ? Je zit, samen met je vrienden, vast in een zombiestad. De radiozender op het dak is jullie enige hoop op redding, maar er komt geen teken van leven uit. Sterker nog, de zender lijkt wel een bijzondere aantrekkingskracht te hebben op de zombies buiten het gebouw! Ze komen er massaal op af, en het is aan jou en je vrienden om ze tegen te houden. Schiet op ze met de verschillende wapens die je tot je beschikking hebt, en zorg dat ze jou niet raken!
Lama spuugt

Lama spuugt

Behendigheid Spelletjes ? Als lama in een dierentuin heb je geen enkele privacy. Spuug al die glurende bezoekers onder, zodat ze hun lesje leren. Als je meerdere dierentuinbezoekers raakt met één spuugklodder, verdien je extra geld. Soms komt er een lama in een helikopter voorbij, die je wat extra materiaal komt brengen,. Mis hem niet en zorg dat je de kist raakt, die onder zijn heli hangt! Spring op je trampoline en spuug zo hard je kunt!
Wreckreation Rift

Wreckreation Rift

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuke Kick Buttowski-game waarin Kick en Gunther verschillende derbyraces gaan rijden in een stadion. Kruip in de huid van Kick of Gunther en doe mee aan vijf spannende evenementen. Dat wordt botsen en knallen, daar in dat stadion!
Bommen en blokken 2

Bommen en blokken 2

Aktie Spelletjes ? Deze poppetjes denken dat ze veilig zijn onder een constructie van dikke, houten balken. Jij weet wel beter en probeert deze constructie kapot te bombarderen met zo weinig mogelijk bommen. Plaats bommen op de houten balken. Je laat je bom ontploffen door op de spatiebalk te drukken of op de 'boom'-knop te klikken, rechts onderaan.
Agent Smith

Agent Smith

Aktie Spelletjes ? Een flatgebouw wordt plotseling overvallen door hooligans - of zijn het zombies? Gelukkig is de politie snel ter plekke en agent Smith ziet wel een uitdaging in deze lastige klus. Gaat het hem lukken om alle gemeneriken tot moes te slaan of te schieten? Kijk wel uit, want de boeven zijn soms sneller dan hijzelf, dus zorg dat hij er niet te dicht bij in de buurt komt te staan! Voor iedere geredde flatbewoner krijg je punten.
Zomermeisje Opmaken 5

Zomermeisje Opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje eerst zo mooi mogelijk op, en kies vervolgens in de winkel leuke kleren voor haar.
Red de plant

Red de plant

Denk Spelletjes ? Gebruik de stukken buis om binnen de tijd een leiding tussen het watervat en de plant te leggen. Als de tijd op is, begint het water te lopen en kun je niets meer veranderen. Veel plezier en red de plant!
Zijwaarts

Zijwaarts

Denk Spelletjes ? Vind het pijltje met EXIT en ga door naar het volgende level.
5 guys Roulette

5 guys Roulette

Denk Spelletjes ? Krijg het gevoel van een echt casino, doe een goede gok en draai de roulette!
Onfeilbare testpop 2

Onfeilbare testpop 2

Behendigheid Spelletjes ? Ken je het spel 'Onfeilbare testpop' al? Dit is het vervolg hierop! Voer allerlei crashtests uit met een testpop. In ieder level is het de bedoeling dat je de testpop naar het doelwit schiet. Dit kan direct, maar in de meeste gevallen zal het indirect moeten, omdat er de nodige obstakels aanwezig zijn. Ook zul je soms in- en uit moeten zoomen om het doelwit in beeld te krijgen. Dit zoomen kan met het balkje linksboven. In sommige levels is het ook nodig dat je de zwaartekracht omdraait, zodat de testpoppen gewichtsloos worden en omhoog vliegen. Je kunt de snelheid verlagen door op het S-icoontje bovenaan te klikken: wanneer dit groen wordt, vliegt de testpop langzamer. Zorg dat de pop zo min mogelijk pijn lijdt!
Jul in de speelgoedwinkel

Jul in de speelgoedwinkel

Avontuur Spelletjes ? Ben jij in een speelgoedwinkel wel eens een buitenaards wezen tegengekomen? En dan bedoel ik een echte alien, geen pop natuurlijk. Jul, een alien, belandde per ongeluk in een speelgoedwinkel. Nu is dat op zich nog geen ramp, maar de andere speelgoedpoppen hebben hem gekidnapt, en dat is natuurlijk een stuk minder leuk. Kun jij Jul helpen om te ontsnappen? Zoek voorwerpen en combineer ze met elkaar, zodat Jul weer kan gaan genieten van zijn vrijheid?
Heks opmaken 2

Heks opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Help Barbie met het uitkiezen van de mooiste feestkleding.
Super Meisje Opmaken 2

Super Meisje Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Klik op de 'hint' knop om te zien hoe je het meisje moet kleden
Kernkanon

Kernkanon

Aktie Spelletjes ? Schiet op de kleine, mobiele kanonnen die jouw grote, stilstaande kanon aanvallen. Gelukkig kun je de hulp inroepen van bijvoorbeeld een tweede kanon of een reactor. Succes bij het overleven van alle waves!
Blije Dief in de Vergeten Stad

Blije Dief in de Vergeten Stad

Avontuur Spelletjes ? Er is geen computer die nog geheimen heeft voor de Blijf Dief! Ze dringt gebouwen binnen om computers te hacken. In de schaduw is ze onzichtbaar voor drones. Maak gebruik van bewegende plateaus en van gekleurde knoppen om barrières te laten verdwijnen.
Dansen 6

Dansen 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je tegenstander te verslaan in deze dans wedstrijd. De winnaar is diegene met de meeste juiste danspasjes. Je kunt je tegenstander ook saboteren zodra je een powerup hebt gekregen.
Stamkampioen

Stamkampioen

Behendigheid Spelletjes ? Schiet een pijl door het fruit op het hoofd van je stamgenoot. Als je hem raakt in plaats van het fruit, ben je af. Succes!
Sonja de spionne

Sonja de spionne

Avontuur Spelletjes ? Sonja is een spionne, een echte Mata Hari. Deze keer heeft ze de opdracht gekregen om zo ver mogelijk binnen te dringen in het CERN instituut in Bern. Daar ligt namelijk de 'Antimaterie' verstopt. Zodra ze die heeft gevonden, moet ze maken dat ze daar wegkomt. Help haar om deze missie zo snel mogelijk te volbrengen!
Bob de Sloper

Bob de Sloper

Behendigheid Spelletjes ? Laat je sloopkogel heen en weer slingeren en maak alles met de grond gelijk in zo min mogelijk pogingen!
Meisje opmaken 5

Meisje opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Stermeisje opmaken

Stermeisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje wil er graag uit zien als een film heldin. Kun jij haar helpen?
Popmeisje opmaken 4

Popmeisje opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit stripfiguurtje in passende kleding.

Spelletjes - Menu Little Game