Advertentie
Oranje bij oranje

Oranje bij oranje

Denk Spelletjes ? Help het oranje figuurtje om bij het andere oranje figuurtje te komen. Hiervoor zul je een heleboel rode figuren weg moeten klikken. De stapel blokken waar het figuurtje op staat, is vaak wankel. Klik de juiste blokken weg om het evenwicht te bewaren!
Mars Patrol

Mars Patrol

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je telkens per level bij de rode x komt om door te gaan naar de volgende level.
Banaan-chocolade-ijs

Banaan-chocolade-ijs

Meisjes Spelletjes ? Leer spelenderwijs hoe je zelf bananen-chocolade-ijs kunt maken. Alles wordt in dit spel voorgedaan. Eerst verzamel je de ingrediënten en daarna ga je aan de slag.
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Beveiliging

Beveiliging

Denk Spelletjes ? Probeer de beveiliging te kraken om naar het volgende level te kunnen.
Penseelracer 3

Penseelracer 3

Kids Spelletjes ? Probeer het parcours zo te tekenen zodat het voertuig het voor elkaar krijgt om de finish te bereiken.
Megaman 2

Megaman 2

Aktie Spelletjes ? Kies je personage en ga naar een eiland waarop je heel veel levels kunt spelen. In sommige levels moet je veel springen, en in andere juist heel snel racen.
Ontwijk de Regen

Ontwijk de Regen

Behendigheid Spelletjes ? Het regent! Ontwijk de regendruppels zo lang je kunt. Als ze je raken ben je meteen af.
Ontsnap uit de grot

Ontsnap uit de grot

Behendigheid Spelletjes ? Ontsnap uit de grot, maar pas op dat je niet gepakt wordt door de bewakers!
Vast in de grot

Vast in de grot

Avontuur Spelletjes ? Dit blokje zit gevangen in een donkere grot. Hij wil graag samen met zijn familieleden ontsnappen, om een nieuw leven op te bouwen in de stad genaamd XY*213. De briefjes die her en der verspreid liggen, bevatten instructies die je stukje bij beetje meer duidelijkheid geven over de situatie en uitwegen. Hint: wanneer je bij de rode knop bent, moet je eroverheen springen en terwijl je in de lucht hangt, op het pijltje omlaag drukken. Dit activeert de lift, die het blokje nodig heeft om verder te komen.
Cursorspel 2

Cursorspel 2

Behendigheid Spelletjes ? Het varkentje probeert je muis af te pakken. Hiervoor heeft hij verschillende wapens. Zorg ervoor dat hij je niet te pakken krijgt!
Foofa Race

Foofa Race

Race Spelletjes ? Speel dit spelletje foofa racers tegen andere spelers. Probeer sneller als hun te zijn en schiet ze neer door onder andere je wapens.
Hond Opmaken

Hond Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Probeer deze hond zo mooi mogelijk op te maken.
Baanbreker

Baanbreker

Behendigheid Spelletjes ? Jouw kleine ruimteschip laat zichzelf lanceren van planeet naar planeet en het breekt de ene baan na de andere. Grijp een planeet vast, laat op het juiste moment los en grijp je dan aan de volgende planeet vast. Ga net zo lang door tot je alle planeten hebt laten ontploffen! Word je uit het zonnestelsel geslingerd voordat alle planeten zijn ontploft, dan moet je het level opnieuw spelen voordat je door kunt.
Daar komen de vissen

Daar komen de vissen

Aktie Spelletjes ? Deze worm is niet van plan om zich zomaar door vissen op te laten eten! Hij heeft dan ook zijn geweer meegenomen onder water. Help jij hem een handje? Knal al die gemene vissen neer!
Vast in het ruimteschip

Vast in het ruimteschip

Avontuur Spelletjes ? Je bent gevangengenomen in een ruimteschip. Hoe kom je weer naar buiten? Vind het uit in dit grappige zoekspelletje.
Blauwe Stippen Verzamelen

Blauwe Stippen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de blauwe punten maar probeer niet geraakt te worden of andere stenen te raken. Als een maantje heb je de taak de sterren te beschermen tegen de kometen.
Rubix

Rubix

Denk Spelletjes ? Probeer in zo min mogelijk zetten het voorbeeld rechts onderin na te maken.
Ruimtepak Aankleden

Ruimtepak Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Dit is je kans om in de ruimte te spelen. Zoek voor deze jongen een stoer ruimtepak uit. Zorg dat hij een geweldige indruk maakt op andere buitenaardse wezens die hij kan tegenkomen op zijn reis.
Goederen Overladen

Goederen Overladen

Behendigheid Spelletjes ? Help de piraten om hun schip vol te laden!
Het is Kerstmis

Het is Kerstmis

Meisjes Spelletjes ? Zacht valt de sneeuw uit de lucht. In de verte hoor je het rinkelen van de belletjes van een arrenslee. Het is bijna kerst. Wat een bijzondere tijd is dat toch elk jaar weer. Onder de kerstboom liggen kleurige pakjes met lange linten en in de keuken staat de kalkoen al klaar. Vanavond is het feest. Deze drie meisjes zoeken nog een feestelijke kerstoutfit. Help jij ze met het zoeken naar de leukste combinatie?
Ultiem Doolhof

Ultiem Doolhof

Denk Spelletjes ? Vind een weg door de verschillende doolhoven, maar pas op: de lichten kunnen uitvallen, dus houd je speakers aan!!
Basketbal 7

Basketbal 7

Sport Spelletjes ? Probeer zovaak mogelijk de bal in de basket te gooien.
Hond Opmaken 3

Hond Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Deze hond zit bij de dierenarts. Maak hem blij met wat leuke kleertjes.
Pajama Boy 3

Pajama Boy 3

Behendigheid Spelletjes ? Help Pajama Boy met het redden van zijn familie! De stad van de jonge held is verwoest en zijn familie zit opgesloten in een kooi. Je gaat door allerlei platform puzzels om de sleutel te verzamelen en de familieleden te bevrijden. Zorg dat je niet valt in Pajama Boy 3!
Tringo

Tringo

Behendigheid Spelletjes ? Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Kruisblokken

Kruisblokken

Denk Spelletjes ? Per level wordt aangegeven hoeveel blokken je moet wegstrepen. Je mag niet meer of minder blokken wegstrepen dan aangegeven staat.
Avondje stappen

Avondje stappen

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje wacht op haar vrienden, waarmee ze straks gaat stappen. Jij kan ondertussen haar kapsel, make-up, kleding en accessoires veranderen, zodat ze er fantastisch uitziet. Je hebt de keuze uit vier verschillende achtergronden: lounge bar, café, disco en strand.
Tactische sniper

Tactische sniper

Aktie Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter. Zorg dat je al je doelwitten raakt! Je kunt dit spel op twee manieren spelen: 'Realism' voor hardcore gamers en 'Arcade' voor casual gamers.
Mechanism 3

Mechanism 3

Denk Spelletjes ? Mechanism 3 is een leuk spel waarin je met een stanleymes precies op het juiste punt moet snijden. Zo vallen de radertjes en de klokjes naar beneden en komen ze terecht bij het blauwe, lichtgevende wieltje en ga je door naar het volgende level. Je kunt kiezen tussen een makkelijke en een moeilijke spelmodus. Beide hebben in totaal 27 leuke levels die iedere keer weer een nieuwe techniek vereisen. Je kunt zelfs je eigen level bouwen in de Level Editor!
Inspecteur Parker

Inspecteur Parker

Denk Spelletjes ? In dit denkspel ga je een moordzaak oplossen. Zorg dat je met zo'n min mogelijk hints raadt wie de moordenaar is en met welk wapen de moord is gepleegd.

Spelletjes - Menu Little Game