Advertentie
Dieren Opmaken

Dieren Opmaken

Avontuur Spelletjes ? Kies een dier en kleed hem aan zoals jij wilt.
Maak een Dier

Maak een Dier

Avontuur Spelletjes ? Zoek het goede hoofd bij het lijf en de poten om dieren te maken.
Zombieparadijs

Zombieparadijs

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een ware hel. Ook al is het gevaarlijk op straat, toch zul je de weg op moeten, om te proberen om weg te komen uit die zombiestad. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Rico de ninja

Rico de ninja

Behendigheid Spelletjes ? Rico de ninja heeft als doel alle zombies uit te schakelen die zijn land onveilig maken. Hij is gespecialiseerd in ricochetschoten, maar het is natuurlijk wel het mooist als hij de zombies rechtstreeks kan raken. Lukt het hem om alle zombies te laten verdwijnen met het aantal schoten dat hij tot zijn beschikking heeft?
Snelweg des doods

Snelweg des doods

Race Spelletjes ? De onheilspellende titel doet al iets vermoeden: dit is een zombiegame. Je rijdt in de schemering over een snelweg die op het eerste gezicht verlaten lijkt, maar plotseling kom je in een gebied waar de ene zombie na de andere voor je op de weg opduikt. Hoe meer je er raakt, hoe meer punten je verdient waarmee je je auto kunt upgraden!
Bom aan boord

Bom aan boord

Behendigheid Spelletjes ? Je gaspedaal is kapot en je hebt een bom aan boord van je auto! Rij zo snel je kan naar de 'Bombsquad', voordat je bom afgaat! Verzamel stopwatches om je tijd te verlengen en zorg dat je bom op tijd ontmanteld wordt.
Speelgoed Stad

Speelgoed Stad

Aktie Spelletjes ? Zet de torens zo neer, dat je zoveel mogelijk monsters kunt neerschieten voordat ze jouw kasteel bereiken.
Thing Thing Arena Pro

Thing Thing Arena Pro

Aktie Spelletjes ? In dit Thing Thing-spel gaat het erom dat je zo veel mogelijk opdrachten uitvoert, zo veel mogelijk vijanden uitschakelt en zelf zo lang mogelijk in leven blijft! De aanvallen kun je op allerlei manieren uitvoeren, die je verschillende puntenaantallen opleveren. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Probeer zo veel mogelijk bonuspunten te pakken!
Jenny Opmaken 3

Jenny Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Trendy Jenny heeft enorm veel kleding, maar wat staat haar het mooist?
Pillow City Revelation

Pillow City Revelation

Aktie Spelletjes ? Xiro werkt bij een game developer in Pillow City. Op een dag gebeuren er vreemde dingen op kantoor: zijn collega's lijken te zijn afgeslacht en er zijn nog overlevenden in het gebouw. Ga op pad met Xiro, verzamel spullen en red de overlevenden!
Kirbys Sterren

Kirbys Sterren

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met Kirby alle sterren te verzamelen. Er komen ook vijanden hangende aan ballonnen voorbij, maar die kan je neer laten storten door de ballonnen lek te prikken.
Sterren Verzamelen 3

Sterren Verzamelen 3

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel sterren en groene ballen. Loop voor langs de borden met de vraagtekens erop om meer tips te krijgen over hoe het spel moet worden gespeeld.
Jouw eigen verjaardagstaart

Jouw eigen verjaardagstaart

Meisjes Spelletjes ? Jij bent jarig, en je hebt alle ingrediënten tot je beschikking om van je verjaardagstaart iets moois en persoonlijks te maken. Kies je lievelingscake, jam, toplaag, glazuur, decoratie en kaarsjes en smul van het eindresultaat samen met iedereen die op je verjaardag komt!
Ideale Huisman

Ideale Huisman

Behendigheid Spelletjes ? Oeps... je vrouw heeft net de voordeur achter zich dichtgetrokken om naar het werk te gaan en nu kom jij er als huisman opeens achter dat ze een waslijst met taken op tafel heeft gelegd. Zorg ervoor dat het werk gedaan is voordat ze thuiskomt!
Razende tank

Razende tank

Aktie Spelletjes ? Manoeuvreer je tank over het terrein en schiet alle vijandelijke soldaten neer voor de tijd of je gezondheid op is.
Woestijnracer

Woestijnracer

Race Spelletjes ? Race met je quad door de woestijn in de buurt van Dubai !
Gevaarlijk gazon

Gevaarlijk gazon

Denk Spelletjes ? Wat doen al die aliens, belegeringstorens en raketten in jouw gazon? Weg ermee, probeer ze allemaal uit te schakelen want ze horen daar natuurlijk niet. Verzamel sterren en ga van level naar level om uiteindelijk de eindbaas te verslaan! Maak gebruik van de grijze blokken om je smiley te verplaatsen zonder dat deze het veld uit gaat en zorg dat hij niet door de rode gezichtjes wordt geraakt!
Aapje op een stokje

Aapje op een stokje

Behendigheid Spelletjes ? Zorg jij dat deze aapjes op hun stokje kunnen blijven zitten, en met zijn allen lekker naar beneden kunnen glijden? Hoe meer aapjes naar beneden glijden, hoe beter het is. Er vliegen bommen door de lucht: die kun je ontwijken door het stokje even in tweeën te breken, en de bommen ertussendoor te laten bewegen. Bananen zijn extra tijd waard, en blauwe sterretjes zorgen voor tijdelijke bescherming! Hou je energiemeter in de gaten, want wanneer die leeg is, is het spel voorbij.
Springende ninja

Springende ninja

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja is uitgerust met speciaal gereedschap, waarmee hij zich kan vastklampen aan muren en plafonds. Hij gaat in ieder level op weg naar een soort gekleurde draaikolk, die hem naar het volgende level brengt. Het is de bedoeling dat je onderweg alle ninjamunten verzamelt, om je score te verhogen. Er wordt op de ninja geschoten, zorg dus dat hij de blauwe kogels ontwijkt. Ook de scherpe pinnen mag hij niet raken!
Tiny Battle

Tiny Battle

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Tankaanval 3

Tankaanval 3

Aktie Spelletjes ? Zoek de vijandige tanks en vernietig ze allemaal! Per level mag je niet meer dan 5 wagens vernietigen. Kijk uit dat je de vijandige tanks niet raakt, want dan ontploft je eigen tank!
Rodent Tree Jump

Rodent Tree Jump

Avontuur Spelletjes ? Behaal punten door de eekhoorns dicht bij de target te laten landen.
Sketcher 3

Sketcher 3

Kids Spelletjes ? In dit denk- en behendigheidsspelletje is het de bedoeling dat je met je potloodje over de getallen gaat, in de juiste volgorde. Je potloodje wordt steeds korter: zorg dat je alle getallen hebt geraakt voordat er niets meer van over is! Stap voor stap kom je dichter bij het eindresultaat.
Pop opmaken 4

Pop opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
Cadeaus Bezorgen

Cadeaus Bezorgen

Kerst Spelletjes ? Help de Kerstman om zoveel mogelijk cadeautjes af te leveren tijdens de nacht.
Levende puzzel

Levende puzzel

Denk Spelletjes ? Leg alle puzzelstukjes van deze levende, bewegende puzzel op hun juiste plek en kijk naar het prachtige resultaat! Je tijd wordt geteld dus... wees zo snel mogelijk!
Galactische golfbaan

Galactische golfbaan

Behendigheid Spelletjes ? Speel golf in de ruimte en probeer het balletje in zo min mogelijk pogingen in de hole te slaan!
Pimp my Ride 13

Pimp my Ride 13

Kids Spelletjes ? Pimp deze mini zo mooi mogelijk op!
Internet Beurs

Internet Beurs

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat alle bezoekers van deze internet beurs bij de juiste stands terecht komen. Boven het hoofd van de bezoekers staat een afbeelding van de stand waar ze naar op zoek zijn.
Raket Man

Raket Man

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in deze soort van pointer game, de raket af te schieten en het poppetje te raken.

Spelletjes - Menu Little Game