Advertentie
Archie

Archie

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met Archie de vis alle ballen uit de lucht te schieten. Probeer hiervoor zo min mogelijk schoten te gebruiken. Als de bal in het water is gevallen kun je hem pakken door er met de muis op te klikken.
In Isabella's kamer

In Isabella's kamer

Meisjes Spelletjes ? Wat heeft een fashionista nog meer nodig in haar kamer dan de mooiste kleding en accessoires? Maak kennis met Isabella, een echte modefanaat!
Spelen met platen

Spelen met platen

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel moet je allerlei opdrachten oplossen door ronde dingen met het scroll-wiel naar voren of achteren te bewegen. Als je je muisknop ingedrukt houdt, gaan de dingen langzamer. Veel plezier!
Valentine Conquest

Valentine Conquest

Meisjes Spelletjes ? Het is Valentijnsdag, en je kunt eindelijk proberen om het hart te veroveren van de jongen of het meisje op wie je verliefd bent. Gooi hartjes naar je toekomstige geliefde, en probeer zijn of haar liefdesbalk leeg te laten lopen. De bonushartjes met een muntje eraan, zijn geld waard. Dit geld kun je hierna weer gebruiken om speciale hartjes te kopen. Je kunt namelijk verschillende speciale hartjes gebruiken om je geliefde nog sneller te veroveren: driedubbele hartjes, die de kans om je tegenstander te raken met drie vermenigvuldigen; cadeautjes, waarmee het zeker is dat je je doelwit raakt; donkerrode hartjes, die twee keer zoveel kracht hebben; hartjes in ijsblokjes, waarmee je je tegenstander drie beurten lang kunt bevriezen. Veel plezier en geniet van Valentijnsdag!
Dartkanon

Dartkanon

Behendigheid Spelletjes ? Dit kleine, groene kanonnetje wil lekker darten, en hij probeert zijn pijltjes in de roos te schieten. Dit gaat niet zomaar, want er staan en liggen allerlei obstakels tussen. Met een beetje handigheid en denkwerk lukt het je vast, dus doe je best!
Nachtje uit opmaken

Nachtje uit opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat een avondje uit. Help haar om een mooie outfit te kiezen.
Haastige spoed

Haastige spoed

Avontuur Spelletjes ? Als een schildpad haast heeft, moet hij wel heel vindingrijk zijn om op tijd op zijn bestemming aan te komen! De schildpad in dit spel heeft het slim bekeken. Om op tijd te komen op een feestje, heeft hij een machine gebouwd die hem de lucht in lanceert. Zorg jij dat hij zo lang mogelijk blijft vliegen en zo'n groot mogelijke afstand aflegt? Hiermee verdien je punten, die je kunt gebruiken voor meer geavanceerde hulpmiddelen, zoals een katapult of een raket.
Naval Vechter

Naval Vechter

Aktie Spelletjes ? Speel deze shooter game en versla alle tegenstanders !
Verfmakers

Verfmakers

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de goede kleur in het goede blik te schieten !
Wondervloeistof

Wondervloeistof

Denk Spelletjes ? Na het eten van een met paarse vloeistof geïnjecteerde wonderappel zijn drie rustige hamsters veranderd in drie hongerige monsters! Ze willen maar één ding: eten! Giet paarse vloeistof in hun hongerige kelen, zodat hun honger eventjes gestild is. Die vloeistof bereikt de monsters op verschillende manieren, maar één ding is zeker: zonder jouw hulp lukt het niet. Zorg er dus voor dat de weg vrij is voor de paarse wondervloeistof, want anders breekt er een complete chaos uit met die hongerige monsters!
Wondertijd

Wondertijd

Denk Spelletjes ? Heel lang geleden was de bibliotheek van Alexandrië de grootste bibliotheek van het Middellandse Zeegebied. Ga terug naar het verleden en ga aan de slag als hoofdbibliothecaris. Gooi boekrollen naar de bevolking. Deze kun je tijdelijk omtoveren tot stenen als je door een obstakel heen wilt gooien.
Gala Meisje opmaken 8

Gala Meisje opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan voor haar galabal.
Windgong

Windgong

Kids Spelletjes ? Kijk naar het prachtige uitzicht vanuit je raam. Zoek gelijke afbeeldingen door te klikken op de waterbellen van de windbell. Probeer zo snel mogelijk te zijn. Er zijn vijf levels.
Raket Lanceren

Raket Lanceren

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij de raket op de ruimte stations krijgen? Maak slim gebruik van de zwaartekracht van de aarde en van de maan.
Kerker Aanval

Kerker Aanval

Aktie Spelletjes ? Jij bent een tovenares die een kerker vol met levende skeletten ingaat: vroeger waren dit strijdmakkers van elkaar, maar nu zijn ze gedoemd om hier rond te dolen. Jij gaat ze eeuwige rust brengen, en als je er wat mee kan verdienen is dat mooi meegenomen! Vecht tegen de monsters, koop nieuwe spullen, en haal de hoogste score!
Springende luchtbel

Springende luchtbel

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze luchtbel van niveau naar niveau springt en op die manier steeds hoger komt.
Online Halloween Kleuren 3

Online Halloween Kleuren 3

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Strandmeisje opmaken 1

Strandmeisje opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat dit meisje er goed uitziet voor een tripje naar het strand.
Draakje Stuiteren

Draakje Stuiteren

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de draak zodat hij omhoog blijft stuiteren en verzamel de turbo's!
De bruidegom ontsnapt

De bruidegom ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Je staat op het punt om te trouwen met een meisje waar je helemaal niet van houdt. Dit is je laatste kans: grijp deze en ontsnap aan een mislukt huwelijk en een toekomst zonder vrijheid en geluk! Speel dit point & clickspel en zoek alle voorwerpen die je nodig hebt om te kunnen ontsnappen.
Zielloos

Zielloos

Denk Spelletjes ? Een zielig poppetje ziet het leven niet meer zitten en springt van een klif. Daarna wordt alles zwart en lijkt hij in een soort labyrint te zijn beland. Wat fonkelt daar? Het lijkt wel een ster, maar het zijn allemaal stukjes van zijn gebroken ziel. Het mannetje gaat op zoek naar alle fragmenten om zijn ziel weer terug te krijgen. Hierbij heeft hij hulp nodig: jouw hulp! Jij loodst hem door de doolhof en past het labyrint soms voor hem aan door de vakjes te verslepen. Zorg wel dat het mannetje (en de stukjes ziel) hierbij niet buiten het labyrint komt te staan, want dan moet je opnieuw beginnen!
Bounce Back

Bounce Back

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de bal alle blokjes weg te schieten.
Boze Redder

Boze Redder

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle ontvoerde smileys, ontwijk de obstakels en bereik de uitgang om naar het volgende level te gaan. Pas op voor geïnfecteerde smileys en blauwe lijnen: deze doen je pijn.
Online Halloween Kleuren 1

Online Halloween Kleuren 1

Kids Spelletjes ? Kleur deze halloween kleurplaat leuk in.
Steppenwolf 12

Steppenwolf 12

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 12 van Steppenwolf. Er lijken mysterieuze experimenten te worden gehouden in het gebouw. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Maankanon

Maankanon

Aktie Spelletjes ? Jij werkt op een ruimtebasis op de maan, die speciaal is gebouwd om alle meteorieten die op de aarde afkomen, kapot te schieten. Dit lukt je echter niet in één keer: er zijn tientallen schoten nodig om ze te laten ontploffen. Zorg dat ze ontploffen voordat ze de aarde bereiken, zodat er zo veel mogelijk aardbewoners in leven blijven. Hun aantal zie je bovenaan in het scherm.
Kaaslab

Kaaslab

Behendigheid Spelletjes ? In het kaaslaboratorium wordt de beste kaas van de stad gemaakt: Gouda, Cheddar, noem maar op. Help jij de muis om in het kaaslab te komen en zijn buikje rond te eten? Om het level uit te spelen, moet je alle stukken kaas pakken die er zijn, maar niet de groene kaas: zodra je deze raakt, klapt de muizenval dicht!
Jetpack-uitdaging

Jetpack-uitdaging

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt een krachtige jetpack op je rug en hopt van wolk naar wolk. Telkens wanneer je landt, moet je de letters intypen die bovenaan verschijnen. Zo vul je de brandstof van je jetpack weer aan en kun je verder omhoog vliegen. De roze wolkjes geven je een powerboost en zorgen dat je omhoog schiet. Kijk uit dat je niet omlaag valt, want dat overleef je niet!
Snelwegmuis

Snelwegmuis

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een muisje dat van auto naar auto springt en een paraplu gebruikt om wat langer in de lucht te blijven. Klik om de lucht in te springen, en klik om weer te landen, wanneer je ziet dat je te laag zweeft of dat je paraplu geen energie meer heeft. Verzamel aardbeitjes voor extra kracht! In de energiebalk kun je zien hoeveel kracht je paraplu nog heeft.
Agent Platformer 3

Agent Platformer 3

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een poppetje dat zo'n beetje bestaat uit een vierkant hoofd en twee benen. Het is je doel om steeds verder te komen in dit grappige platformspel. Verzamel alle munten en koop hiermee spullen in de winkel! Kijk uit dat je geen scherpe pinnen raakt!

Spelletjes - Menu Little Game