Advertentie
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spelletjes 6,0 Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Tijdreiziger

Tijdreiziger

Denk Spelletjes 5,9 Ethel is een student en ze heeft een tijdpoort ontdekt op de universiteit waar ze studeert. Zal ze er doorheen stappen? Als ze het doet dan moet jij haar wel helpen om weer terug te keren in dit spannende zoek-en-vindspel.
Cartoon Mahjong

Cartoon Mahjong

Denk Spelletjes 5,9 Klik op twee gelijke stenen en laat ze verdwijnen.
Nina: terug naar school

Nina: terug naar school

Meisjes Spelletjes 5,9 Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen en Nina heeft er zin in. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de eerste schooldag? Ze wil een snelle make-over voordat ze gaat ontbijten.
Vierkanten stapelen

Vierkanten stapelen

Denk Spelletjes 5,9 Hoe lang kun je al deze neon vierkanten blijven stapelen? Dat is de uitdaging die je te wachten staat in dit intrigerende puzzelspel. Vind slimme manieren om ze te mixen en matchen tot je geen zetten meer kunt maken.
Moto X3m 2

Moto X3m 2

Race Spelletjes 5,9 Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?
Zombiemissie

Zombiemissie

Behendigheid Spelletjes 5,9 Dit ultrageheime laboratorium is volledig overgenomen door zombies! Het is aan jou en een vriend om ze onschadelijk te maken in dit actiespel voor twee spelers. Kun jij ze allemaal een kopje kleiner maken terwijl je probeert te ontsnappen?
IJzere Snuit

IJzere Snuit

Aktie Spelletjes 5,9 Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!
Kanonnen en soldaten and soldiers

Kanonnen en soldaten and soldiers

Aktie Spelletjes 5,9 Bepaal de kracht en hoek van je kanon en schiet je vijanden overhoop. Hoe minder schoten je nodig hebt, hoe beter.

Spelletjes - Menu Little Game