Advertentie
Smileyvrienden

Smileyvrienden

Denk Spelletjes ? Help de oranje en bruine smiley om bij elkaar te komen. Dit doe je door gele blokken door te snijden in een beperkt aantal pogingen.
Aanval vanuit de ruimte

Aanval vanuit de ruimte

Aktie Spelletjes ? Jij en je alien-bondgenoten hebben een gezamenlijk doel: de aardbewoners uitroeien, hun gebouwen platgooien en de planeet inpikken. Vanuit jullie ruimteschepen schieten jullie bommen en kogels op ze af, net zolang tot er niets en niemand meer over is. De aardbewoners laten zich niet zomaar uitroeien, en verdedigen zich met steeds zwaarder geschut. Speel dit spel in de Story-modus of in de Infinite modus.
Spitsuur 2

Spitsuur 2

Behendigheid Spelletjes ? Manoeuvreer je motor door het drukke verkeer zonder anderen te raken.
Middeleeuws boogschieten 2

Middeleeuws boogschieten 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om deze middeleeuwse boogschutter in de roos te laten schieten, of in ieder geval om er zo dicht mogelijk bij te komen. Let wel op de windrichting en de zwaartekracht: deze beïnvloeden zijn pijl. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zijn pijl de goede kant op gaat: beweeg hiervoor het groene rondje naar de roos, en zorg dat deze hier ook blijft!
Klederdracht opmaken

Klederdracht opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleedt dit meisje in traditionele kleding uit verschillende culturen.
Mama is een gold digger

Mama is een gold digger

Denk Spelletjes ? Damien en zijn moeder zijn eigenlijk een verschrikkelijk duo. Iedere man die zijn moeder aan de haak slaat, zuigen ze financieel helemaal leeg, voordat ze hem dumpen voor een nieuwe huwelijkskandidaat. Hun volgende slachtoffer is Luke, een rijke Amerikaan. Kruip in de huid van Luke en kijk wat hem overkomt in deze point & click game!
Verdi's fanclub

Verdi's fanclub

Behendigheid Spelletjes ? Ook al is je naam Giuseppe Verdi, wanneer je achter je vleugel kruipt, produceer je helaas alleen slechte muziek. Je publiek bekogelt je daarom met de smerigste troep: tomaten, eieren, noem maar op. Dit overkomt je meer dan eens, dus je bent erin getraind om al die rommel snel te ontwijken door naar voren of naar achteren te schuiven op het podium, en om de troep terug te kaatsen wanneer wegspringen geen optie meer is. Doe je best om je concert zo goed mogelijk te doorstaan, zonder dat je vleugel de geest geeft!
Waar is Perry

Waar is Perry

Behendigheid Spelletjes ? Perry, alias Geheim Agent P, is verdwenen, en Majoor Monogram zit in de cel! Ga jij op zoek naar het beroemde vogelbekdier uit Phineas & Ferb? Hiervoor reis je de hele wereld over, van de VS naar Engeland, via China naar Afrika. Je krijgt hulp van een 'Hoogst Ongebruikelijk Voertuig', een soort kruising tussen een aap, een giraffe, een kikker en een leeuw. Spring over de gebouwen heen en verzamel gereedschap, zodat je meer levens krijgt en langer kunt spelen.
Bomb Storm

Bomb Storm

Aktie Spelletjes ? Ontwijk de bommen en schiet de bommen kapot voordat ze jou raken.
1 Level Spel

1 Level Spel

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de lijntjes zo lang mogelijk niet aan te raken. Uiteraard bewegen de lijnen ook, dus reageer op tijd!
Koppel opmaken 14

Koppel opmaken 14

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit stelletje mooi aan.
Raiden X 15

Raiden X 15

Behendigheid Spelletjes ? Het is 1945. De oorlog is bijna over. Alleen jij kan een eind maken aan deze oorlog. Schiet alle vijanden neer en pak power-up op om sterkere wapens te krijgen.
Blackjack 2

Blackjack 2

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij rijk worden door middel van het spelen van backjack.
Meisje Spiegel opmaken 7

Meisje Spiegel opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Probeer om dit meisje zo mooi mogelijk aan te kleden en op te maken.
Speed Beetle

Speed Beetle

Race Spelletjes ? Rijd in je New Beetle zo snel mogelijk over het circuit heen zonder brokken te maken.
Bob de Bouwer Slaat

Bob de Bouwer Slaat

Avontuur Spelletjes ? Sla Spud op zijn hoofd wanneer hij uit de vuilnisbak komt!
Verstop Caesar

Verstop Caesar

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je Caesar verstoppen. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Chomp 2

Chomp 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de bal in een kleine ruimte op te bergen.
Meisje Opmaken 17

Meisje Opmaken 17

Meisjes Spelletjes ? Kleed het meisje aan met verschillende leuke kleren en sieraden!
Turborally

Turborally

Race Spelletjes ? Een leuk, snel rallyspel waarin je moet proberen om als eerste de eindstreep te halen in je snelle rallywagen! Zorg dat je alle rode rondjes met daarin een T raakt, voor bonuspunten!
Ontsnap in het duister

Ontsnap in het duister

Behendigheid Spelletjes ? Je bent beland in een donkere ruimte vol platformen. Langzaam zak je omlaag, en je moet jezelf dus steeds in veiligheid brengen door naar hoger gelegen platforms te springen. Probeer om zo hoog mogelijk te klimmen met behulp van je haak, en zorg dat je zo lang mogelijk in leven blijft! Verzamel schatten door bovenop schatkisten te springen, en spring ook bovenop monsters. Verzamel kippetjes om verloren levens terug te verdienen. Verder kun je bonussen als 'langere haak' of 'raket' verzamelen. Die komen vast een keer van pas. Veel plezier!
Schietende schurken

Schietende schurken

Aktie Spelletjes ? Jij bent een bezorger, die wapens moet afleveren bij rijke stinkerds in een gebied waar dood en verderf lijkt te zijn gezaaid door een groep criminelen. De enige levende zielen die je tegenkomt, zijn mensen die je liever niet had willen ontmoeten: schurken die het gemunt hebben op jouw wapens. Scheur dus door deze verlaten stad en probeer uit handen te blijven van het tuig. Schiet op ze om ervoor te zorgen dat ze niet bij je in de buurt kunnen komen!
Schapenmonsters

Schapenmonsters

Behendigheid Spelletjes ? Geef vlees aan de schapenetende monsters, zodat ze de schapen met rust laten! Overvoed ze met een tweede stuk vlees, zodat ze ontploffen. Dit levert jou extra geld en vlees op!
Ontsnap uit de Kamer 12

Ontsnap uit de Kamer 12

Denk Spelletjes ? Je word wakker in een afgesloten kamer en er ligt een lege geweerkoffer voor je. Zoek een manier om de deur te openen en te ontsnappen.
Rampage Rex

Rampage Rex

Behendigheid Spelletjes ? Laat de dinosaurus enorm veel schade aanrichten in het Geschiedsmuseum! Rampage Rex stelt je voor de uitdaging om alle kostbare kunst te vernielen. Je kunt op plateaus springen en op de kunstwerken kauwen. Nadat je alle schilderijen hebt vernietigd, kun je je richten op de Egyptische tentoonstelling. Eindig je ravage op de dinosaurus-afdeling!
Huisdieren Opmaken

Huisdieren Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Het hebben van een huisdier is weer in de mode! Maar kan je wel goed voor je kat, hond, hamster of vis zorgen?
Radial

Radial

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle blokjes kapot voordat ze jou raken. Je kunt de blokjes alleen kapot schieten met kogels die zelfde kleur hebben als dat blokje.
Baby Kleuren 2

Baby Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Arcane TSC 2

Arcane TSC 2

Avontuur Spelletjes ? Deel 2: In het tweede deel van deze aflevering zoek je het zwarte spook!
Snow Runamuck

Snow Runamuck

Sport Spelletjes ? Slalom zo snel mogelijk naar beneden in dit freestyle snowboardspel!
Help de Dibbelkoning

Help de Dibbelkoning

Denk Spelletjes ? De koning van de Dibbels moet van appel naar appel zien te komen. Onderweg zijn er helaas allerlei hindernissen die zelfs een machtige koning niet op kan lossen. Maar wat de koning niet kan, kunnen zijn onderdanen vast wel voor hem regelen. Ze maken bruggen, trappetjes en stapstenen door ergens te gaan liggen of staan. Zorg jij ervoor dat ze doen wat ze moeten doen, zodat de koning droog overkomt? En vergeet vooral niet dat er ook zoveel mogelijk Dibbels naar de overkant moeten komen!
Funny Land Chomp

Funny Land Chomp

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle stukken van de afbeelding te laten oplichten. Je doet dit door langs alle zijden van de stukken te lopen. Pas onderweg op dat je niet gepakt wordt door 1 van de monstertjes, en dat zij jouw rode lijnen ook niet raken.

Spelletjes - Menu Little Game