Advertentie
Groene zone

Groene zone

Avontuur Spelletjes ? Probeer in ieder level de groene zone te bereiken, om naar het volgende level door te gaan.
Project Wasteland 0

Project Wasteland 0

Avontuur Spelletjes ? Dit is een bètaversie van een spel dat nog verder ontwikkeld gaat worden. In de huidige versie vecht je tegen allerlei verschillende vijanden: in ieder level vecht je weer een ander gevecht.
Rebuild

Rebuild

Aktie Spelletjes ? Zombies hebben je stad belegerd, en langzaam raken de voedselvoorraden op in het gedeelte dat nog niet door zombies is bezet. Herover stukje bij beetje je stad op de zombies. De lichte gedeeltes zijn al bevrijd, en de grijze gedeeltes zijn nog in handen van de zombies. Zet alle overlevenden aan het werk en laat ze voedsel zoeken, zombies doden, huizen bouwen enzovoorts. Pas op voor voedseldieven, rivaliserende bendes en wilde honden! Je kunt kiezen uit vijf verschillende moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal, moeilijk, moeilijker en nachtmerrie. Veel plezier!
Stuntkoning

Stuntkoning

Aktie Spelletjes ? Word werelberoemd als de beste stuntman. Zorg dat jij de beste filmstunts in 4 verschillende filmstudio's en over 24 levels uitvoert. Je verdient geld waar je je voertuig mee kunt upgraden als je stunts ontwerpt waar het publiek kippevel van krijgt. Zorg dat je hoog scoort en dan krijg je ook aandelen in de filmopbrengst.
Pinguïns zijn de baas

Pinguïns zijn de baas

Aktie Spelletjes ? De schildpadden hebben de wereld van de pinguïns veroverd. Hier zijn de pinguïns niet blij mee. Help ze zoveel mogelijk schildpadden te eten en te zorgen dat de eieren niet uitgebroed kunnen worden. Iedere keer dat alle schildpadden opgegeten zijn, kun je naar het volgende level. Je kunt natuurlijk ook even stoppen onderweg en gaan shoppen. In de winkel zijn allerhande handige upgrades te koop. Dit kan je dan weer helpen om nog sneller de schildpadden te eten.
Soldier of Pain

Soldier of Pain

Aktie Spelletjes ? Probeer om in dit oorlogsspel alle tegenstanders uit te schakelen.
Snoepbewakers

Snoepbewakers

Behendigheid Spelletjes ? In het kort gaat het er in dit spelletje om het volgende: jij hebt lekkere snoepjes, en de insecten willen deze snoepjes afpakken. Daar ga jij een stokje voor steken! Plaats paddestoelen om ze de weg te versperren. Je kunt de beestjes ook aanvallen: dit doe je met stekelige rozen, die hun doorns drie kanten op schieten. Plant madeliefjes, en verzamel het stuifmeel dat ze maken. De bewakers van je snoepjes hebben dit stuifmeel namelijk nodig. Plaats zonnebloemen naast bewakers om deze te upgraden. Succes!
Ridders en schatten

Ridders en schatten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ridder in de richting van de schatkist, zodat deze opengaat en de ridder een toekomst vol rijkdom en weelde tegemoet gaat!
Groen en hongerig

Groen en hongerig

Avontuur Spelletjes ? Dit is een denk- en behendigheidsspel waarin een groen slijmfiguurtje voedsel verzamelt om dit mee te nemen naar de uitgang. Hierbij moet hij allerlei gevaren trotseren. Soms moet hij wat voedsel uitspugen omdat hij anders te groot is om bijvoorbeeld onder een muur door te kruipen, of te zwaar om op een trampoline te springen. Bij de uitgang zie je een getal staan: je moet minstens zoveel stukken voedsel bij je hebben, anders moet je opnieuw beginnen. Zorg dus dat je gemakkelijk terug kunt naar de plek waar je het hebt achtergelaten! Ieder level is weer anders en dat is nou net het leuke en uitdagende van dit spel. Veel plezier!
Parkeerhooligan 2

Parkeerhooligan 2

Aktie Spelletjes ? Normaal wil je parkeerboetes het liefst vermijden, maar in dit spel is het juist je doel om boetes te verzamelen, het liefst zo hoog mogelijk! Hoe ga je te werk? Lanceer je kleine, blauwe autootje tegen allerlei andere geparkeerde voertuigen, telefooncellen en vuilniscontainers aan om zo veel mogelijk schade te veroorzaken.
Dappere Rocky

Dappere Rocky

Aktie Spelletjes ? Wanneer het koninkrijk Bralewin wordt aangevallen, moet held Rocky er met zijn zwaard voor zorgen dat de monsters de grenzen niet overschrijden!
Een hongerig beertje

Een hongerig beertje

Denk Spelletjes ? Leid al het voedsel naar het beertje en probeer om alle sterren te raken! Het hout kun je laten verdwijnen, de stalen balken niet. Kijk uit dat het voedsel niet in de mixer terechtkomt.
Snowboarden 9

Snowboarden 9

Sport Spelletjes ? Snowboard in alle levels zoveel mogelijk punten bij elkaar. Elke keer als je een level gehaald hebt wordt er een nieuwe level ontgrendeld. Je kunt ook beter materiaal kopen in de winkel.
Grijs zoekt roze 2

Grijs zoekt roze 2

Avontuur Spelletjes ? Weer een mooie aflevering uit de '... zoekt roze'-serie! Waar het roze blokje ook is, het grijze blokje zal het opzoeken en alle mogelijke gevaren trotseren. Het roze blokje kan hoger springen dan het grijze, het grijze blokje is sterker dan het roze. Ze hebben elkaar - en jou! - nodig om verder te komen.
Charles 007

Charles 007

Aktie Spelletjes ? Je bent prins Charles, en je missie is om de bankovervallers te stoppen.
Noodles Verzamelen

Noodles Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk noodles te verzamelen voordat de tijd voorbij is.
Super Meidenclub

Super Meidenclub

Meisjes Spelletjes ? Kleed de meiden van deze Super Meidenclub leuk aan. Kies één van de modellen (Claire, Barb, Angel, Cindy of Candy) en zorg voor een revolutionaire make-over! Als je op de 'show off'-knop drukt, kan je het resultaat op het beeldscherm tonen, of printen. Veel plezier!
Blije Kokkin

Blije Kokkin

Denk Spelletjes ? Zin in iets lekkers? Dan is het tijd om iets klaar te maken waar je van kan smullen! Bereid ieder recept door alle ingrediënten in de kom met elkaar te mengen. Verplaats de ingrediënten naar de kom, volgens het recept. Probeer de 5 recepten in zo weinig mogelijk tijd klaar te maken.
Jordan Xtreme

Jordan Xtreme

Sport Spelletjes ? Speel basketball met Michael Jordan! Gooi de bal zo vaak door de ring als je maar kunt voor je tijd om is en behaal een monster score!
Toon Marooned

Toon Marooned

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat alle vlotten van je tegenstander als eerste zijn gezonken!
Ahoy

Ahoy

Denk Spelletjes ? De bedoeling van dit spel is om zo veel mogelijk punten te scoren door rijen van vier stenen te maken op de boog, langs de spijlen of in vorm van een spiraal. Als je kiest voor de gele 'Officer stones' mag jij beginnen. En als er nog maar een steen over is, moet je er eerst een van het bord afhalen en verplaatsen. Succes!
Koppel opmaken 3

Koppel opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Steek dit leuke stelletje in mooie nieuwe kleren.
Elektrisch jongetje

Elektrisch jongetje

Avontuur Spelletjes ? Het elektrische jongetje beweegt op stroom. Nu heeft de Vuurheer de generator van het elektrische jongetje overgenomen want hij heeft stroom nodig. Hij aast bovendien op de generator die de hele stad van stroom voorziet, dus de burgemeester roept het elektrische jongetje te hulp. In dit point & clickspel ga je de problemen stapsgewijs oplossen, zodat het elektrische jongetje en zijn stadsgenoten verlost worden van die akelige Vuurheer! Veel plezier met dit leuk getekende en originele zoekspelletje!
Ballonnen

Ballonnen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle ballonnen weg te spelen, door een ballon aan te klikken die in verbinding staat met tenminste nog 2 ballonnen van dezelfde kleur. Er komen van onderaf steeds weer nieuwe ballonnen bij.
Bediening 12

Bediening 12

Denk Spelletjes ? Onthoud de plaatjes van de bestellingen die de ober aan je doorgeeft. Gebruik je muis om de keuken te verkennen en geef het bestelde eten zo snel mogelijk aan de ober!
Penalty's Schieten 11

Penalty's Schieten 11

Sport Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goals te maken. Hoe meer goals je maakt hoe moeilijker het wordt. Je kan onderin beeld aangeven welke kant de bal op moet, of er effect aan zit, hoe hard die moet gaan en op welke hoogte de bal in de goal moet vliegen.
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Nevermore 2

Nevermore 2

Avontuur Spelletjes ? Olek is eropuit gestuurd om een schat te zoeken, die in een oude mijn ligt verstopt. Het mannetje moet allerlei hindernissen nemen, voordat hij uiteindelijk zijn doel bereikt. Reis met Olek door Nevermore, en help hem om de schat te vinden!
Bob Stenenverzamelaar

Bob Stenenverzamelaar

Denk Spelletjes ? Verzamel zo snel mogelijk zo veel mogelijk kristallen om de beste score te halen!
Superster opmaken

Superster opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef haar de look van een superster.

Spelletjes - Menu Little Game