Advertentie
Platcore

Platcore

Behendigheid Spelletjes ? In de wapentestkamer van Platcore is net een hele serie robots binnengekomen die allemaal vernietigd moeten worden. Jij bent één van die robots, en je gaat alles op alles zetten om te ontkomen aan deze vernietigende actie! Ontwijk alle voorwerpen die op je af worden geslingerd en probeer alle gouden tandwielen te pakken. Hiermee kun je je robots namelijk aanpassen. Hoe langer je in leven blijft, hoe meer ervaringspunten je verdient.
Upgrade voltooid

Upgrade voltooid

Aktie Spelletjes ? In dit spel draait het maar om één ding: upgraden! Alles, maar dan ook alles moet je upgraden. Je begint met een schuld, die steeds hoger oploopt. Door alles op tijd te upgraden, kun je geld verdienen om deze schuld weer terug naar nul te brengen. Succes!
Plus Plus

Plus Plus

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het getal dat gegeven is op te tellen.
Kamp Runamuck

Kamp Runamuck

Kids Spelletjes ? Zwem, klim en spring op weg naar de finish in de Kamp Runamuck Donderwedstrijd.
Een bloedrode avond

Een bloedrode avond

Avontuur Spelletjes ? Wreek je broer door de man die hem heeft vermoord, te doden! Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen in de hut en in de bossen rondom de begraafplaats: alleen op die manier kun je je doel bereiken.
Power Copter

Power Copter

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de helikopter al je tegenstanders kapot te schieten, maar pas op dat ze jou niet raken.
Soldaat Kleuren

Soldaat Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze soldaat leuk in.
Jungle Boek

Jungle Boek

Behendigheid Spelletjes ? Help Mowgli door de jungle te komen met behulp van de lianen. Maar pas op dat je niet in het water valt!
Bestellingen Onthouden

Bestellingen Onthouden

Denk Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk bestellingen af te ronden binnen de tijd.
Modemeisje Opmaken 14

Modemeisje Opmaken 14

Webcam Games ? Kleed dit meisje aan volgens de laatste mode.
Verschillen zoeken 7

Verschillen zoeken 7

Meisjes Spelletjes ? Dit spel heeft 3 levels. In elk level zie je twee dezelfde afbeeldingen van dezelfde beroemdheid. Zoek de verschillen tussen de twee plaatjes. Als je alle verschillen hebt gevonden, ga je naar het volgende level. Je moet ze wel binnen de tijd vinden anders moet je weer opnieuw beginnen. In dit spel vind je de afbeeldingen van Paris Hilton, Lily Allen en Jessica Simpson.
Fur Fur en Nublo 2

Fur Fur en Nublo 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is weer een leuk spelletje met Fur Fur en Nublo! Misschien ken je nog van het vorige spel uit de serie? Fur Fur is een zwart, pluizig bolletje en Nublo is een soort vliegend oogje. Zorg jij ervoor dat ze bij de deur komen, die ze naar een nieuwe dimensie leidt? Ze hebben elkaars hulp hier ook bij nodig, en de een gaat niet zonder de ander door de deur!
Cowboy meisje opmaken

Cowboy meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies de schattigste kleren voor deze cowgirl.
Haai des doods

Haai des doods

Aktie Spelletjes ? Ook in de middeleeuwen bestonden er haaien, en ze waren net zo bloeddorstig als nu. Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende haai krijgt wat hij nodig heeft! Als je een supersprong wilt uitvoeren, moet je eerst naar onderen duiken, om daarna vaart te kunnen maken omhoog.
Granatenwerper 2

Granatenwerper 2

Aktie Spelletjes ? Laat de granaten precies op de juiste plek landen, zodat alle vreemde schepsels worden opgeblazen en jij door mag gaan naar het volgende level!
Slangenkoningin

Slangenkoningin

Avontuur Spelletjes ? Zoek de schat in de Slangentempel in dit mooi getekende zoekspel! Vind de voorwerpen die jou naar de schat leiden.
Puppy Wereld

Puppy Wereld

Behendigheid Spelletjes ? Voer telkens met de puppy alle taken uit. En ontwijk alle dingen die de puppy afleiden.
Grrrilla

Grrrilla

Behendigheid Spelletjes ? Kies een personage en gebruik de gorilla hand om die personage heen en weer te gooien en te schudden. Probeer op die manier zoveel mogelijk punten te behalen
Wake Boarden

Wake Boarden

Sport Spelletjes ? Je gaat weakboarden (waterskien met een board). Ga op de stuntheuvels, dan spring je hoog! ( met volle power dan)
Snelweg Vrije Val

Snelweg Vrije Val

Behendigheid Spelletjes ? Er wordt een clip opgenomen midden op de snelweg. De zanger staat op het dak van een rijdende auto die gefilmd wordt. Jij bestuurt deze auto. Zorg dat hij er niet vanaf valt, en als hij toch valt: raak de auto dan even aan, zodat hij er zo snel mogelijk weer bovenop kan klimmen.
Mickey Racer

Mickey Racer

Race Spelletjes ? Kies je racer, laad je batterij op met stroomstoten en finish als eerste.
Monsters in dozen

Monsters in dozen

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes die ervoor zorgen dat het monstertje in de doos terechtkomt. Tijdens zijn val kan hij vruchtjes eten: zorg jij dat hij ze allemaal opeet voordat hij in de doos belandt?
Pop opmaken 5

Pop opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
Bit Dungeon

Bit Dungeon

Aktie Spelletjes ? Speel deze leuke retro-flashgame, waarin je van de ene kerker naar de andere loopt en allerlei vijandige monsters, zombies en skeletten tegenkomt. Versla ze om extra punten te verzamelen, ga in ieder vertrek op zoek naar de sleutel en verzamel alle schatkistjes!
Zoek Valentijn

Zoek Valentijn

Meisjes Spelletjes ? Elk jaar is het in februari weer tijd voor wat romantiek. Heb jij ook een geheime liefde? Dan is Valentijnsdag de tijd om actie te ondernemen. Koop of maak een mooie kaart en stuur die aan je geheime liefde. Wie weet bloeit er iets moois op uit deze geheime liefde. In dit Valentijnsspel kun je alvast wegdromen bij de romantische plaatjes. Je kunt het spel op drie niveaus: eenvoudig, gemiddeld of moeilijk.
Frankenslijm

Frankenslijm

Denk Spelletjes ? Help het groene slijmmonstertje in ieder level naar de uitgang van het labyrint! De gangen lopen anders dan je zou denken: wanneer hij in een gat lijkt te vallen, is de kans groot dat hij bovenaan weer tevoorschijn komt. Kijk uit voor de scherpe pinnen en gebruik de radioactieve kistjes om obstakels te overbruggen. Succes!
Trollface zoekspel 2

Trollface zoekspel 2

Denk Spelletjes ? In dit Trollface-spel kun je allerlei opdrachten uitvoeren (voorwerpen zoeken, proberen om langs een vervelende uitsmijter te komen, je kunt het zo gek niet bedenken). Maak de juiste keuze, anders moet je het level weer opnieuw spelen!
Sushikats grote parade

Sushikats grote parade

Behendigheid Spelletjes ? Er is een grote optocht in de stad en Sushikat is in alle drukte zijn vriendinnetje kwijtgeraakt! Dan ziet hij haar hangen, ergens hoog boven hem. Dat wordt een hele uitdaging om haar weer terug te krijgen. Sushikat besluit om flink veel sushi te eten, om groter te groeien en haar te kunnen pakken. Zorg dus dat je hem op de juiste plek naar beneden laat vallen, zodat hij de juiste sushi kan oppikken en zijn maag lekker kan vullen!
Blauwe Smiley

Blauwe Smiley

Avontuur Spelletjes ? Probeer in elke level naar de andere kant van het speelveld te komen.

Spelletjes - Menu Little Game