Advertentie
Break It 2

Break It 2

Behendigheid Spelletjes ? Je gaat met een platformpje een bal hooghouden netzolang totdat je alle blokjes hebt weggewerkt. Dan ga je naar de volgende level. Je haalt de levels extra snel door extra's te pakken.
IJsbaan Opmaken

IJsbaan Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje zo mooi mogelijk aan.
Shakira Opmaken 2

Shakira Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Kleed Shakira leuk aan en maak haar mooi op, zodat ze er stralend uit ziet tijdens haar optreden.
Riley Straatrally

Riley Straatrally

Race Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk bij de finish arriveert. De timer is rechtsbovenaan in het scherm zichtbaar. Zodra je een besturingstoets hebt ingedrukt, gaat je tijd in.
Scherpschutter 4

Scherpschutter 4

Aktie Spelletjes ? Je bent een scherpschutter en je helpt bij de verdediging van je fort, dat net wordt aangevallen. Je hebt verschillende mogelijkheden, zoals mortiergranaten, luchtaanvallen of zware bommen. Schiet je vijanden neer om punten te verdienen waarmee je extra materiaal of gezondheid kunt kopen. Succes!
Tekenpuzzel

Tekenpuzzel

Denk Spelletjes ? Teken het figuur na door steeds een lijn te trekken tussen de gele punten. Denk goed na, want je mag elke lijn maar een keer trekken, en je hebt maar beperkt tijd om de tekening te maken. Succes!
Rood

Rood

Aktie Spelletjes ? Bescherm je kleine rode ruimtestation tegen de inslaande meteorieten. Schiet op ze om hen baan te veranderen.
From Beyond

From Beyond

Aktie Spelletjes ? Kies je positie en hoek, en probeer om in zo min mogelijk pogingen alles te raken op de aardbol!
Geluksbal

Geluksbal

Denk Spelletjes ? Probeer je geluksbal te vinden in dit veld. Om groepjes te maken van drie of meer ballen van dezelfde kleur moet je op andere ballen klikken om ze te laten verdwijnen. Als je op de goede bal klikt, ontstaat er een kettingreactie waardoor je het gevraagde aantal groepjes kunt wegspelen voor je tijd om is.
Bobby's Boevencamping

Bobby's Boevencamping

Avontuur Spelletjes ? Bobby is wezen kamperen, maar hij blijkt zijn tent te hebben opgezet op een plek waar criminelen van alles en nog wat te verbergen hebben! Ze hebben allerlei valkuilen met gevaarlijke pinnen gemaakt, en Bobby moet deze zien te ontwijken. Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te verslaan. Pak alles wat je kunt eten om levens te verzamelen, en pak vlaggen om punten te verzamelen! Dit spel kun je zowel in je eentje als in de multiplayer-modus spelen.
Oosterse dierentuin

Oosterse dierentuin

Meisjes Spelletjes ? In dit decoratie- en opmaakspel ga je met Warda op stap. Vandaag gaat ze in de dierentuin kijken. Daar zijn de herten, beren, giraffen en nog veel meer dieren. Ook het aquarium is een bezoekje waard! Van je mooiste creatie kun je ook een foto maken.
Drop Job

Drop Job

Denk Spelletjes ? Drop Job is een simpel puzzelspelletje, waarbij je moet zorgen dat je de bellen laat ontploffen door erop te klikken. Je moet ervoor zorgen dat je alle oranje vakken wegspeelt!
Angry Aliens

Angry Aliens

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit Angry Birds-achtige spel om de astronauten te raken met behulp van de 'boze' aliens, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Ze lijken wel wat op de Snorkels! Je schiet ze allemaal met je katapult in de richting van de ruimtevaarders, in de hoop ze op de juiste plek te raken. De gele aliens kun je gewoon wegschieten, die hebben niet echt bijzondere eigenschappen. De zwarte ontploffen, de groene splitsen zich in drieën, de rode werpen bommen en de blauwe vliegen extra snel. Veel plezier met het spelen van dit uitdagende en verslavende spelletje!
Flapoor op avontuur

Flapoor op avontuur

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn wil op avontuur en dat gaat ook lukken. Ieder avontuur is voor jou weer een nieuwe uitdaging. Je kunt raden uit welke hoge hoed het konijn komt en hem eruit trekken. Ook kun je proberen het konijn te pakken te krijgen in de buitenren. Of help het flapoor de weg over zodat er geknabbeld kan worden aan een wortel. Vele avonturen te beleven met flapoor...
Planeet vol gevaren

Planeet vol gevaren

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op het leuke spel 'Water op Mars' ga je op verkenning op een vreemde planeet: zou deze planeet voor bewoning geschikt zijn? Hiervoor moet je de juiste voorwerpen zien te vinden en te combineren. Help jij deze alien om zijn missie te volbrengen? Klik in de juiste volgorde op de voorwerpen waar dit avontuurlijke buitenaardse wezen iets aan kan hebben.
Rennen! 2

Rennen! 2

Behendigheid Spelletjes ? Deze ninja moet zien te ontsnappen. Er is maar één manier en dat is rennen! Onderweg zijn er natuurlijk allerlei obstakels en zelfs vijanden, maar als je het goed aanpakt, komt de ninja veilig op zijn plaats van bestemming. Buk, spring, ren en val aan, alles om daar te komen waar je wilt zijn.
Ruimtebasis onder vuur

Ruimtebasis onder vuur

Aktie Spelletjes ? Als robot val jij aan vanaf de grond, maar je wordt onder vuur genomen vanuit de lucht. Het is zaak om hierdoor niet oververhit te raken! Ondertussen komen er allerlei schorpioenachtige, buitenaardse wezens op je af, die je ook uit moet zien te schakelen door erop te schieten. Probeer de ruimtebasis kapot te schieten en de planeet zo te veroveren!
Sift Heads Cartels

Sift Heads Cartels

Aktie Spelletjes ? Met twee kogels in je maag word je in een afgesloten auto de brug af geduwd. Je overlevingskansen zijn nihil, maar jij bent Vinnie, de onoverwinnelijke! Daar hadden ze vast geen rekening mee gehouden! Je zint op wraak en gaat op weg, richting Chicago. Niet zonder wapen of geld natuurlijk, dus daar moet je eerst naar op zoek. Succes en natuurlijk veel plezier met deze aflevering van Sift Heads!
Pandemonium

Pandemonium

Avontuur Spelletjes ? Een heerlijke muffin is je deel als je kunt voorkomen te worden opgeblazen of te worden verpletterd!
Moebius

Moebius

Denk Spelletjes ? Probeer om steeds een gesloten circuit te maken van de buizen die op het speelveld liggen. Let erop dat niet het hele scherm vol ligt want dan is het spel voorbij.
Energrav

Energrav

Denk Spelletjes ? Je hebt een kanon met energieballen. Schiet op de lamp om deze aan te steken, maar let op: je moet eerst de muur raken om de lamp te activeren en je hebt maar een beperkt aantal energieballen. Succes!
Gijzelcrisis

Gijzelcrisis

Aktie Spelletjes ? Dit hele gebouw is gegijzeld door gangsters, en jij wilt proberen te ontsnappen. Gaat het je lukken om je al schietend een weg te banen door het gebouw? Probeer om tijdens je vlucht zo veel mogelijk medegijzelaars te bevrijden!
Rennende Samoerai

Rennende Samoerai

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een reusachtige draak, en bovendien heeft de leider van de Orks je schat gestolen. Er zit maar één ding op: rennen! Zorg dat je zo veel mogelijke vijanden verplettert tijdens je vlucht.
Flash Pipes

Flash Pipes

Denk Spelletjes ? Probeer om de puzzel af te maken door waterleidingen aan te leggen.
Fotograaf Opmaken

Fotograaf Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Geef deze fotograaf wat mooie kleding.
Fae

Fae

Behendigheid Spelletjes ? In dit behendigheidsspelletje leid jij het poppetje in ieder level naar de uitgang (het witte stofwolkje). Je kunt tegen muren op springen, sterker nog, dit zul je moeten doen anders haal je de levels niet. Kijk uit voor alles wat rood is: dit is dodelijk!
Cyclopenliefde

Cyclopenliefde

Avontuur Spelletjes ? Cyclopen zijn onafscheidelijk en zelfs boze ridders kunnen dit cyclopenstelletje niet uit elkaar halen. Mevrouw cycloop is ontvoerd door de soldaten van de koning, maar meneer cycloop is vastbesloten om haar te bevrijden. Help jij hem hierbij? In dit zoekspelletje verzamel je de voorwerpen die hij nodig heeft om verder te komen en uiteindelijk zijn geliefde te bevrijden!
Modemeisje Opmaken 3

Modemeisje Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Help dit meisje om modieuze kleding en leuke accesoires uit te kiezen.
Cursorrace

Cursorrace

Race Spelletjes ? Zorg dat je eerder dan de wijsvinger de 10 rondjes op het parcours aflegt.

Spelletjes - Menu Little Game