Advertentie
Baby's kleurenwereld

Baby's kleurenwereld

Meisjes Spelletjes ? Maak je eigen babywereld! Zoek speelgoed en baby's uit, maak ze groot of klein en ga aan de slag met allerlei kleurtjes. Ik ga een kamer met wel 10 baby's maken en daar zet ik ook nog een kinderwagen in, èn een kat... dat wordt een drukke boel! Veel plezier met dit leuke Primavita-spel.
Salto

Salto

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling dat je de grote bal voor een bepaalde tijd vast kan houden. Je wint als de grote bal helemaal jouw kleur heeft overgenomen.
Puzzelen en Rennen

Puzzelen en Rennen

Avontuur Spelletjes ? Probeer alle opdrachten aan de zijkant van het scherm uit te voeren om door te gaan naar de volgende level.
Megaman 3

Megaman 3

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Megaman proberen de stad te redden die door de robots wordt ingenomen. Maak sloten kapot om door deuren te komen.
Snelle wegrace

Snelle wegrace

Race Spelletjes ? Race met deze snelle wagen zo snel mogelijk naar de eindstreep, over dit kronkelige circuit.
Olympisch snowboarden

Olympisch snowboarden

Sport Spelletjes ? Raas zo snel je kunt op je snowboard de helling af, steeds tussen de vlaggetjes door. Als je een poortje mist, worden er voor straf 5 seconden bij je eindtijd opgeteld. Maar als je mooie stunts maakt, worden er seconden van je eindtijd afgetrokken en scoor je hoger. Succes!
Duizelingwekkend doolhof

Duizelingwekkend doolhof

Denk Spelletjes ? Als je snel duizelig wordt, merk je dat misschien ook wel in dit duizelingwekkende doolhofspelletje. Het is eigenlijk heel simpel: leid het blokje door de doolhof heen, en zorg dat het bij het andere blokje aankomt. Wanneer het blokje op de kop door het gangenstelsel beweegt, moet je de pijltjestoetsen ook omgekeerd gebruiken. Dat is dus even omschakelen: onder wordt boven, links wordt rechts en ga zo maar door!
Puzzelen met water 2

Puzzelen met water 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat er precies genoeg water in het bakje stroomt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Hiervoor moet je soms slimme constructies bedenken, bijvoorbeeld met een overlooppijp of met buizen. Het wordt steeds moeilijker en je zult steeds vindingrijker moeten zijn om de juiste hoeveelheid water in het bakje te krijgen. Veel plezier en succes!
Atomic Super Boss

Atomic Super Boss

Behendigheid Spelletjes ? Bestrijd in dit spel de Atomic Super Boss. Ontwijk de kogels en raak de baas om punten te scoren. Hoe dichter je bij hem bent, hoe meer punten je verdient.
Combat hero

Combat hero

Aktie Spelletjes ? Vernietig de vijanden, doe het alleen of in een team. Je kunt zelf kiezen op welke plattegrond je dit spel speelt en ook hoeveel en welke vijanden je hebt. Begin op het makkelijkste niveau en voer dat op tot je een echte kampioen bent. Vernietig alle vijanden en blijf zelf in leven. Als je gewond bent, kun je altijd naar de ehbo-doos lopen en je wonden verbinden, zodat je er weer een tijdje tegen kunt. Je kunt verover de vlag spelen, of een team deadmatch of gewoon voor de punten. Kies zelf welke soort je speelt en in welke omgeving en leef je uit.
Hello Kitty Inkleuren

Hello Kitty Inkleuren

Meisjes Spelletjes ? Kleur dit leuke plaatje zo mooi mogelijk in.
Dure boten

Dure boten

Behendigheid Spelletjes ? Het is jouw taak om dure boten naar de juiste plaats in de haven te varen. Doe goed je best om je werk heel precies te doen, want iedere kras of deuk wordt op je loon ingehouden. Als je te veel schade veroorzaakt, word je zelfs ontslagen! Gelukkig zijn er ook fooien te verdienen met dit leuke werk.
Op weg naar het einde

Op weg naar het einde

Avontuur Spelletjes ? Wat is dit een boeiend avonturenspel! Leid het mannetje naar het Noorden om te ontdekken wat het leven na de dood inhoudt. Onderweg zul je allerlei opdrachten moeten uitvoeren en gevaren moeten trotseren. Monsters kruipen over de paden, gevaarlijke planten blokkeren de doorgang... verzamel nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om obstakels uit de weg te ruimen en gevaren te overwinnen. Hiervoor zul je wel van de gebaande paden moeten afwijken!
Robot Riot

Robot Riot

Behendigheid Spelletjes ? In dit leuke Phineas en Ferb-spelletje wil de gemene Dr. Doofenshmirtz de wereld veroveren met zijn leger van Normbots! Perry het vogelbekdier, alias Geheim Agent P, gaat Phineas en Ferb helpen om de aanval van Dr. Doofenshmirz te verijdelen. Kruip in de huid van Phineas en Ferb en versla de Normbots! Zorg dat geen enkele Normbot je passeert en verzamel uitrustingen om extra eenheden in te kunnen zetten. Hou je de gezondheid van je soldaten goed in de gaten? Veel plezier met Phineas en Ferb!
Pimp My Ride 20

Pimp My Ride 20

Kids Spelletjes ? Verander het uiterlijk van dit racemonster!
Bij de kapper

Bij de kapper

Meisjes Spelletjes ? Was en knip de haren van dit meisje, zodat ze er weer mooi uitziet.
Tocht vol hindernissen

Tocht vol hindernissen

Behendigheid Spelletjes ? Deze jongen maakt een tocht door Canada. Hij let niet zo goed op waar hij loopt. Voor je het weet, wordt hij door de beer gepakt en is hij één van zijn levens kwijt! Zoek voorwerpen waarmee je obstakels uit de weg kunt ruimen en klik erop zodat ze op de juiste plek terechtkomen.
Amateurchirurg 2

Amateurchirurg 2

Behendigheid Spelletjes ? Da's een lekker absurd spel, Amateurchirurg 2! Alan Probe is een chirurg die verplicht vervroegd met pensioen is gegaan vanwege zijn belabberde operatietechnieken. Toch wordt zijn hulp weer ingeroepen, en Alan moet even diep nadenken hoe het ook al weer allemaal zat... Kleine wonden hoeven niet gehecht te worden, dat kun je ook wel met een aansteker. Littekens worden gemaskeerd met een speciale crème. Ook de pizzasnijder blijkt een nuttig stuk gereedschap te zijn! Volg de instructies in het spel en opereer de patiënten zo goed en zo kwaad als het gaat!
Craps Roulette

Craps Roulette

Denk Spelletjes ? Doe een gok, laat de deler dobbelen en win!
Gevecht in het woud

Gevecht in het woud

Avontuur Spelletjes ? Het ooit zo vredige koninkrijk Etheari is na een meteorietinslag veranderd in een donker woud vol kwade geesten en gevaarlijke schepsels. Ze gebruiken de energie van de meteoriet voor hun duistere doeleinden, en een dappere jongen besluit om hier een einde aan te maken. Vecht jij met hem mee?
Rusty

Rusty

Behendigheid Spelletjes ? Laat de auto botsen om Rusty te lanceren en de stad te vernietigen.
Zombieparadijs 2

Zombieparadijs 2

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een waar bloedbad en het gevaar is nog niet geweken. Toch zul je de weg op moeten, om te proberen om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Op de maat

Op de maat

Behendigheid Spelletjes ? Speel mee met het lied van je keuze. Het is de bedoeling dat je op de juiste toets drukt zodra het steentje dat is komen aanrollen aan het einde van de band is.
Parachute Springen 3

Parachute Springen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen en ontwijk de hindernissen die je onderweg tegen komt.
Gekidnapt door piraten

Gekidnapt door piraten

Aktie Spelletjes ? Je bent gekidnapt door piraten, die je in de gevangenis in het ruim van hun schip hebben gestopt. Probeer uit deze benarde situatie weg te komen, voordat je iets ergs overkomt...
DaDaDaDungeon 2

DaDaDaDungeon 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de finish te bereiken en hierbij zoveel mogelijk vijanden te ontwijken, en zo min mogelijk levens te verliezen. Pak onderweg wapens om je kracht te vergroten.
Winter Kleuren 6

Winter Kleuren 6

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Arcane TSC 3

Arcane TSC 3

Avontuur Spelletjes ? Deel 3: In dit deel moet je het geheim op de boot ontdekken!
Jongetje met cadeau

Jongetje met cadeau

Kids Spelletjes ? Dit jongetje heeft een mooi cadeau gekregen en staat op het punt om het uit te pakken. Wat mooie kleuren maken dit plaatje compleet, dus doe je best!
Days of Monsters

Days of Monsters

Aktie Spelletjes ? Je bent kwaad op de hele wereld. Niemand was ooit aardig tegen je. Maar nu kun je monsters bouwen en met die monsters hele steden vernietigen. Dat zal ze leren! Zorg dat je zoveel mogelijk geld verzameld, dan kun je nieuwe onderdelen voor je monster kopen en nóg meer schade aanrichten. Let wel op je energie en laat de militairen niet zomaar op je schieten.

Spelletjes - Menu Little Game