Advertentie
Plet het fruit

Plet het fruit

Denk Spelletjes ? Dit is een grappig denkspelletje waarin je allerlei vruchten moet zien te pletten. In het begin gaat dit nog redelijk gemakkelijk en direct, maar naarmate je vordert, wordt het steeds ingewikkelder en moet je de vruchtjes via allerlei slimme omwegen tegen elkaar aan laten botsen, zodat ze elkaar pletten. Hoe sneller je dit doet, hoe hoger je score wordt!
Avontuur in de fabriek

Avontuur in de fabriek

Avontuur Spelletjes ? Help dit mannetje om door de donkere, stoffige ruimtes van deze mysterieuze fabriek te komen! Activeer allerlei radertjes om zo bruggen voor hem te bouwen, waarmee hij over afgronden heen kan lopen. Ook pijpen waar stoom uit komt, zijn erg handig: ze blazen hem omhoog, en dat is soms precies wat hij nodig heeft!
Dodelijk gemakkelijk

Dodelijk gemakkelijk

Aktie Spelletjes ? Een wetenschapper wil uitzoeken welke bijzondere diersoort hij heeft gevonden en wat de achtergrond van dit dier is. Leid jij hem door zijn eigen verhaal heen door op de juiste momenten op de juiste voorwerpen te klikken? Alleen dan kom je tot de ontknoping van het mysterie!
Ruimterobot

Ruimterobot

Aktie Spelletjes ? Jouw robot wordt gedropt op een planeet waar oorlog heerst. Zorg dat hij zo veel mogelijk vijandige bots neerschiet, en dat hij zelf niet vanuit de lucht of vanaf de grond wordt neergeschoten!
Cowboy Kid gaat op pad

Cowboy Kid gaat op pad

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Cowboy Kid om de Superbowl te bereiken? Met zijn lasso vangt hij gele driehoekjes waarmee hij upgrades kan kopen. Kijk uit dat hij niet in het ravijn belandt!
Mix je liefde

Mix je liefde

Meisjes Spelletjes ? Zoek en vind de perfecte liefdesdrank! Mix en roer en tover een knappe prins tevoorschijn. Als dat geen ware liefde is? Probeer alle verschillende drankjes uit en kijk welke prins het best bij jou past.
Dieren Artiest

Dieren Artiest

Kids Spelletjes ? Laat de dieren over het papier lopen en maak een mooie tekening met hun voetsporen!
Steppenwolf 13

Steppenwolf 13

Avontuur Spelletjes ? Dit is deel 13 van Steppenwolf. Er gebeuren vreemde dingen in deze haven. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Land Rider

Land Rider

Race Spelletjes ? Race met je Jeep door de graslanden !
Toren vol dode ninja's

Toren vol dode ninja's

Aktie Spelletjes ? Ken je de legende van de eenarmige ninja? Er wordt gezegd dat hij ooit een bijna ontoegankelijke toren binnen is gegaan. Toen hij zijn doel eenmaal had bereikt, werd hij een gehaat man bij de hele bevolking. Sindsdien hebben nog een boel andere mensen geprobeerd om de toren binnen te dringen, maar er is niemand levend uit gekomen! Ga jij checken of de legende echt waar is? Ga de toren binnen en kijk welke verrassingen je te wachten staan. Verzamel ninjasterren, bommen, extra tijd, extra leven en bonussen. Zorg dat je alle vijanden uit de weg ruimt!
Kale zombies

Kale zombies

Aktie Spelletjes ? Een zombiespel met een grappig verhaal: een haargroeimiddel heeft ervoor gezorgd dat mensen in zombies zijn veranderd en een nòg weelderiger haardos willen. Ze gaan op zoek naar mensen met bijzondere kapsels. Drie van die mensen stappen in hun auto's en slaan op de vlucht... achtervolgd door hordes zombies!
Koppel opmaken 4

Koppel opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Deze stripfiguren willen graag dat jij ze een make over geeft.
Wild meisje opmaken

Wild meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje maakt zich op voor een wild feestje!
Het rijk van de duizendpoot

Het rijk van de duizendpoot

Aktie Spelletjes ? Een grappig platformspelletje waarin jij buitenaardse vijanden uit moet schakelen door op ze te schieten. Pak de kistjes die aan de ballonnen hangen: deze bevatten upgrades!
Monsterheuvel

Monsterheuvel

Denk Spelletjes ? Op de monsterheuvel wemelt het van de gekleurde monsters: rood, paars, groen, noem maar op. Aan jou de taak om ze allemaal te laten verdwijnen in dit Bejeweled-achtige spelletje. Laat monsters van plaats wisselen zodat je één of meerdere groepen van minstens vier identieke monstertjes krijgt. Deze verdwijnen. Het hoeft niet per se een rij of een kolom te zijn: als de monstertjes maar aan elkaar grenzen, vormen ze samen een groep.
Tweelingbots

Tweelingbots

Behendigheid Spelletjes ? Help jij de kleine, gekloonde robots door alle testruimtes in dit puzzel- en platformspel?
Rode Kever Puzzel

Rode Kever Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Help deze mier naar het vlaggetje te lopen door middel van het plaatsen en weghalen van obstakels. Zorg wel dat je eerste alle frambozen pakt.
Stacy Ferguson Opmaken

Stacy Ferguson Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak deze zangeres zo mooi mogelijk op en kleed haar vervolgens aan.
Lief meisje opmaken 8

Lief meisje opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje aan voor een dagje rollerskaten.
Anubis' Wraak

Anubis' Wraak

Avontuur Spelletjes ? Zoek een weg door de piramide en verzamel alle munten en schatten. Kijk uit voor mummies en scarabeeën, want die maken je dood.
Meisje Opmaken 19

Meisje Opmaken 19

Meisjes Spelletjes ? Kies kleren, schoenen en haar en kijk hoe het het meisje staat.
IJsobsessie

IJsobsessie

Aktie Spelletjes ? Jij bent een ijsverkoper die met zijn wagen door een woonwijk rijdt waar kinderen helemaal geobsedeerd zijn door ijs. Niets, maar dan ook niets kan ze tegenhouden en ze belagen je auto gewoon! En denk maar niet dat ze willen betalen voor alle ijsjes die ze er vervolgens zelf uit halen. Daarom zit er maar één ding op: jezelf verdedigen tegen die horde blagen die steeds dichter bij je auto komen. Schiet op ze met je ijskanon, zodat je ongedeerd deze wijk uit komt!
Galgen en gieren 2

Galgen en gieren 2

Behendigheid Spelletjes ? Heb je Galgen en Gieren al gespeeld? Dit is het vervolg op dat leuke boogschietspel! Red onschuldige mensen van de galg waaraan ze zijn opgehangen. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!
Stoere vis

Stoere vis

Avontuur Spelletjes ? Een grote vis speelt de hoofdrol in dit behendigheidsspel. Hij moet allerlei opdrachten opvoeren, zoals bananen pakken en door een hoepel springen. Voer alle opdrachten binnen de tijd uit om naar het volgende level door te kunnen gaan!
Kubusballade

Kubusballade

Denk Spelletjes ? Door een pentagram te tekenen hebben twee geliefden het kwaad bevrijd. Het meisje is door hem ontvoerd en de jongen, een dappere ridder, wil haar redden. Hierbij heeft hij jouw hulp hard nodig want hij kan zichzelf niet omwentelen! Leid jij hem in ieder level naar de uitgang en zorg je dat hij niet van het plateau valt?
Choppa Poppa

Choppa Poppa

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met de helikopter alle ballonnen te verzamelen.
Obbie Opmaken

Obbie Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Help dit grappige figuur met het uitzoeken van kleding.
Tesla's stroomoorlog

Tesla's stroomoorlog

Aktie Spelletjes ? Weet jij wie Nikola Tesla is? Hij is een beroemd natuurkundige. Thomas Edison was zijn grote rivaal en tussen beide geleerden was een strijd gaande: de 'War of the Currents', tussen Tesla's wisselstroomsysteem en Edison's gelijkstroomsysteem. In deze context speelt dit spel zich af. Tesla loopt door een doolhof waarin geschutskoepels van Edison staan opgesteld. Tesla moet proberen om hier levend doorheen te komen en zo veel mogelijk geschutskoepels kapot te schieten. Jij loodst hem de goede kant op door de pijlen op tijd in de juiste richting te zetten! Na ieder level kun je Tesla's team upgraden.
Tweety

Tweety

Behendigheid Spelletjes ? Maak met Tweety de zee schoon door voorwerpen van de zeebodem te pakken en ze omhoog te brengen.
Vissen 5

Vissen 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen in 2 minuten.
Gewichten Onthouden

Gewichten Onthouden

Denk Spelletjes ? Het is de bedoeling dat je de gewichten neer legt van licht naar zwaar. Met behulp van de weegschaal kun je telkens zien welk gewicht het zwaarst is. Hier komt dus veel logisch nadenken bij van pas.

Spelletjes - Menu Little Game