Advertentie
Pompoenen Verzamelen

Pompoenen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je alle pompoenen verzamelt. Kijk wel uit voor de granaten en de pompoenen waarvan rechtsbovenaan wordt aangegeven dat je ze niet mag pakken.
Dierenkasteel

Dierenkasteel

Meisjes Spelletjes ? Help de kleine prinses om de dieren uit de buurt van het kasteel te laten verdwijnen. Gooi het magische fruit naar de dieren en ze zullen verdwijnen.
Bevrijd de Elfen

Bevrijd de Elfen

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemknoppen met elkaar door er blokken van dezelfde kleur tegenaan te leggen. Plaats de tegels op de bloemknoppen, om de elfen die erin gevangen zitten, te bevrijden. Bevrijd alle elven om het level te halen!
Ninja Golf

Ninja Golf

Sport Spelletjes ? Probeer om de bal naar het einde van het veld te slaan en de eindbaas te verslaan!
Prinses Sneeuwwitje

Prinses Sneeuwwitje

Meisjes Spelletjes ? Jullie kennen allemaal vast wel het verhaal van Sneeuwwitje. Het is een sprookje dat in heel veel verschillende Europese landen bekend is. Sneeuwwitje wordt door haar jaloerse stiefmoeder weggestuurd naar het bos. Gelukkig vindt Sneewwitje een nieuw huis om in te wonen: dat van de seven dwergen. Op een dag komt er een prins voorbij die verliefd wordt op Sneeuwwitje. Ze trouwt met hem en ze leven nog lang en gelukkig. In dit spel kun je mooie kleren voor Sneeuwwitje en een van haar seven dwergen uitzoeken. Je kunt haar ook mooi opmaken en een leuk kapsel geven.
Huiskamer Inrichten 7

Huiskamer Inrichten 7

Meisjes Spelletjes ? Versier de kamer met de gegeven bedden, stoelen, tafels en accessoires!
Kat-a-pult

Kat-a-pult

Behendigheid Spelletjes ? Kattenliefhebbers opgelet: dit spel kunnen jullie beter overslaan! Gelukkig is dit spel maar fantasie. Er komt een menigte katten naar je toegelopen en deze hebben kwade bedoelingen. Schiet steentjes naar ze met je katapult, zodat ze je muur niet bereiken. Ook kun je de katten zelf als wapen gebruiken.
Cruise opmaken

Cruise opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat een cruise maken. Kies passende kleren voor haar.
Meisje opmaken 7

Meisje opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Pimp my Ride 16

Pimp my Ride 16

Kids Spelletjes ? Verander het uiterlijk van dit racemonster!
Zoek de Weg 2

Zoek de Weg 2

Denk Spelletjes ? Probeer te ontsnappen maar zorg dat politie of hulpverleners je niet zien. Klik overal op maar let goed op de timing
Nat Schieten

Nat Schieten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het meisje op het strand nat te schieten.
Fruitcombinaties

Fruitcombinaties

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen door 4 of meer van de zelfde fruit soorten tegen elkaar aan te leggen.
IJsprinses opmaken

IJsprinses opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze ijzige schone elegant aan voor het bal waar ze vanavond haar droomprins hoopt te ontmoeten!
Gewoon ontwijken

Gewoon ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Het doel van dit verslavende spelletje is simpel: de voorwerpen ontwijken die op je afkomen.
Babyjongetje

Babyjongetje

Meisjes Spelletjes ? Wat een schattig klein jongetje! Lijkt het jou leuk om hem andere kleertjes aan te trekken? Er is volop keuze uit verschillende pakjes, maar dat niet alleen: je kan zelfs zijn gezicht veranderen, van blij naar boos, van verdrietig naar slapend... Ook is er volop speelgoed dat je voor hem kunt uitkiezen. Met dit spel vermaak je je de komende uren dus wel, want er zijn ontzettend veel leuke combinaties te bedenken!
De weg naar buiten

De weg naar buiten

Avontuur Spelletjes ? Help dit blauwe mannetje om de uitgang te bereiken. Dit spel kan je zowel in de uniplayer- als in de multiplayer-modus spelen.
Kasteel onder vuur

Kasteel onder vuur

Aktie Spelletjes ? Je bent bezig het land te veroveren, en bent niet meer te stoppen! Kasteel na kasteel verover je in no time, en tot ver in de omtrek wordt gepraat over je doeltreffende schoten. Laat je ons zien hoe je in zo min mogelijk schoten de inwoners van het kasteel kunt uitschakelen, en het kasteel kapotschiet? Per kasteel heb je een beperkt aantal kogels, dus denk goed na over de volgorde waarin je ze gebruikt.
Onstnapping uit de puppyfabriek

Onstnapping uit de puppyfabriek

Avontuur Spelletjes ? Help deze puppy's ontsnappen uit deze puppyfabriek. Ze worden alleen maar gedood hier. Als jij het puppy kunt redden is het je eeuwig dankbaar.
Bruid opmaken 1

Bruid opmaken 1

Meisjes Spelletjes ? Welke jurk is het mooist voor haar trouwdag? Kies een mooie uit.
Snake Squad

Snake Squad

Aktie Spelletjes ? Vorm een legertje met alle soldaten die aan jouw kant staan en die je tegenkomt op het slagveld. Voor iedere vijandige soldaat die je doodt, verdien je 5 herstelpunten. Jouw soldaten vallen altijd de dichtstbijzijnde vijand aan. Bij tien achter elkaar gedode vijanden verdien je een luchtaanval.
Bruid Opmaken 8

Bruid Opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Kies de allermooiste trouwjurk voor dit meisje.
Feest Opmaken 4

Feest Opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat naar een gezellig feestje, wil jij haar helpen met de kleren uitzoeken?
Toeriste Opmaken

Toeriste Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze toeriste mooi aan.
Shift 4

Shift 4

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is aangevallen door een grote inktvis en je bent daardoor op de dichtstbijzijnde planeet neergestort. Probeer te ontsnappen en de andere inzittende te vinden.
Poeh's Grote Show

Poeh's Grote Show

Meisjes Spelletjes ? Help Winnie om potten honing van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Wanneer Winnie geen pot vasthoudt, laten de bijen hem trouwens met rust. Om extra punten te verzamelen, kan je speciale spelletjes spelen. Pas op: als Winnie dit speciale spelletje niet wint, breekt zijn honingpot...
Vast in droomland

Vast in droomland

Behendigheid Spelletjes ? Dit meisje zit gevangen in haar droom, bevrijd haar en breng haar terug naar de aarde. Om met het spel te beginnen, kies je 'Start' en dan, wanneer er nog wat meer tekst verschijnt, druk je op de rechterpijltjestoets om het wezentje dat je links onderaan ziet, naar het lichtblauwe blokje te verplaatsen.
Koeiengekte

Koeiengekte

Behendigheid Spelletjes ? Maak series van drie koeien van dezelfde kleur en grootte om punten te scoren. Zorg dat de rij koeien niet tot onderaan het scherm zakt, want dan is het spel voorbij!
Ontdek de grot

Ontdek de grot

Avontuur Spelletjes ? Help meneer Jones, een succesvolle ontdekkingsreiziger, om deze grot te verkennen!
Speel met Vuur

Speel met Vuur

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door bommen te leggen blokjes weg te halen. Bij sommige blokjes krijg je de mogelijkheid om sneller te lopen, meer bommen tegelijk te plaatsen of bommen weg te trappen. Uiteindelijk gaat het bij dit spel erom dat je de tegenstander zo snel mogelijk uitschakelt.
Vriendjes op de wip

Vriendjes op de wip

Behendigheid Spelletjes ? Deze kat en hond zitten op een wip, en om beurten springen ze. Zorg dat ze zo veel mogelijk energie en punten krijgen, door stukken taart, botten, visjes, taartjes, sandwiches en worstjes uit de lucht te plukken. De hartjes geven optimale energie en zijn ook nog eens bonuspunten waard. Laat ze op het juiste moment springen voor een maximale score!
Harry's reis

Harry's reis

Denk Spelletjes ? Harry, een poppetje wiens lichaam uit elastische stokjes bestaat, beleeft in dit spel een spannend avontuur. En dat allemaal doordat de jaloerse ex van zijn vriendinnetje het nodig vond om hem in een gat te laten vallen, toen de tortelduifjes nietsvermoedend op straat liepen. Maar goed, Harry gaat proberen er het beste van te maken en gaat alle hindernissen vol goede moed tegemoet! Help jij hem om verder te komen in de wereld waar hij na zijn val is beland? Rechts onderaan zie je allerlei spullen, die je naar Harry's wereld kunt kopiëren. Hij zal je er dankbaar voor zijn! Houd het gele balkje onderaan goed in de gaten, want je moet al je opdrachten natuurlijk wel binnen de tijd uitvoeren. Iedere hindernis heeft zijn eigen oplossing, en soms zijn er zelfs meerdere oplossingen voor één probleem.

Spelletjes - Menu Little Game