Advertentie
Circlo 2

Circlo 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een vervolg op Circlo 1, alleen met meer levels.
Help me nou!

Help me nou!

Denk Spelletjes ? Help de blauwe alien om uit het gangenstelsel te ontsnappen waar hij in is gevallen. Dr. Boom kan gele stenen kapotbreken, Mrs. Gravity kan de zwaartekracht opheffen en trekt het buitenaardse wezentje omhoog. Mr. Pull is een soort magneet, die zijn blauwe vriendje mee omhoog trekt. Blauwe stenen kunnen niet kapotgaan, en de zwaartekracht van draaiende blokken steen kan niet worden omgedraaid. Je zult dus goed na moeten denken in welke volgorde en op welke plaats je de buitenaardse hulptroepen inzet!
Snelle sprongen

Snelle sprongen

Behendigheid Spelletjes ? Een poppetje probeert al stuiterend alle gekleurde bolletjes te verzamelen voordat hij naar de uitgang springt. Help jij hem om zo veel mogelijk bolletjes te pakken en niet door de stekels kapot geprikt te worden?
Buiten schot

Buiten schot

Aktie Spelletjes ? In een gevecht tussen twee of meerdere sluipschutters ga je proberen om je vijand(en) uit te schakelen. Blijf zelf buiten schot en verzamel alle wapens die je maar kunt vinden! Wees op je hoede, want aanvallen kunnen uit onverwachte hoeken komen...
Caesar's vrije dag

Caesar's vrije dag

Avontuur Spelletjes ? Caesar, vandaag ben je vrij. Ook in je vrije tijd communiceer je door je duim omhoog of omlaag te doen. Doe dit wel op het juiste moment, anders word je bijvoorbeeld door je eigen leeuw opgevreten of door Brutus vermoord!
Helikopters Schieten

Helikopters Schieten

Aktie Spelletjes ? Je moet ervoor zorgen dat je de helikopters uit het luchtruim schiet.
Drop de Beat

Drop de Beat

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de vijanden en laat de noten precies vallen op de antennes!
Sherwood boogschieten

Sherwood boogschieten

Denk Spelletjes ? Probeer om de appel van het hoofd van de ridder te schieten.
Pimp My Ride 32

Pimp My Ride 32

Kids Spelletjes ? Pimp deze auto voor de eerst volgende autoshow.
Prismapuzzel 2

Prismapuzzel 2

Denk Spelletjes ? In dit spel zijn er 40 levels met kettingreactie-uitdagingen. Verbind het beginpunt met het eindpunt in het aantal klikken dat je tot je beschikking hebt.
Bungee Redder

Bungee Redder

Behendigheid Spelletjes ? Red de mensen die in de bergen zitten doormiddel van je bungee aan de helicopter!
Gangsterstad

Gangsterstad

Race Spelletjes ? In dit vergeten stadje dreigt de corruptie steeds verder de overhand te nemen. Jij gaat op jouw eigen manier de strijd aan tegen de criminelen: door ze van de weg te rijden. Ram alle auto's waar een groene cirkel omheen verschijnt!
Quickdraw GUN.5

Quickdraw GUN.5

Aktie Spelletjes ? Dit is een remake van het originele Quickdraw-spel. Wanneer je het woordje 'DRAW' ziet verschijnen, druk je op de spatiebalk om te schieten. Doe dit wel op het juiste moment, dus niet te vroeg en niet te laat want dan loopt het slecht met je af!
Wakker worden Pa! 2

Wakker worden Pa! 2

Denk Spelletjes ? Monster Junior doet niets liever dan Monster Senior wakker maken! Monster Senior is hier niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
Poppenstel Opmaken

Poppenstel Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit jonge stelletje heeft een afspraakje. Wat zullen ze dragen?
Risicorijder 5

Risicorijder 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit leuke motorracespel om het gevaarlijke parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Bom Racer

Bom Racer

Race Spelletjes ? Rij zo snel mogelijk naar de bommen toe om ze onschadelijk te maken.
IQ-doolhof

IQ-doolhof

Denk Spelletjes ? Waar ben je beland? En nog veel belangrijker: hoe kom je eruit? Om uit deze IQ-doolhof te komen, zul je allerlei raadsels moeten oplossen. Laat die hersenen maar kraken en probeer van de ene kamer naar de andere te komen door de juiste antwoorden te vinden! Je kunt dit spel in de makkelijke, normale en lastige moeilijkheidsgraad spelen. Bij het makkelijke niveau kun je geen hoge IQ-score halen maar kosten fouten je ook minder punten; bij het normale niveau zijn fouten al wat 'duurder' maar kun je ook een hogere score halen, en bij het moeilijke niveau kun je de hoogste IQ-score behalen maar kosten de fouten je nòg meer punten.
Mu de Ninja

Mu de Ninja

Aktie Spelletjes ? Help ninja Mu om zijn geliefde Yui uit handen van het monster te redden! Dit doe je door verdedigingstorens te plaatsen, zodat het monster zijn doel niet kan bereiken.
Crow in Hell: Affliction

Crow in Hell: Affliction

Behendigheid Spelletjes ? Deze kraai is door een dronken jager neergeschoten en hierdoor in een soort put terechtgekomen. Hij is zo verzwakt door zijn val, dat hij doodgaat zodra hij maar iets raakt: wanden, plafonds, martelwerktuigen, enzovoorts. Loods deze kraai door de hel, op weg naar het leven boven de grond!
L.I.F.E.

L.I.F.E.

Behendigheid Spelletjes ? Hangend aan een ooievaar kom jij er als baby opeens achter dat één van je riemen is losgeschoten! Je duikt met een rotvaart omlaag. In de lucht kom je van alles en nog wat tegen, van flesjes melk tot messen. Telkens behaal je weer een nieuwe achievement en kom je weer in een nieuwe fase terecht. Succes!
Broodjeszaak

Broodjeszaak

Denk Spelletjes ? Probeer aan zo veel mogelijk mensen broodjes te verkopen. Maar let erop dat je ze wel het broodje klaarmaakt waar ze om gevraagd hebben!
Eendjes Verzamelen 2

Eendjes Verzamelen 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel dit grappige Kermis spelletje. Probeer zoveel mogelijk eendjes te verzamelen en vervolgens zoveel mogelijk eendjes omver te schieten.
Mini Golf 23

Mini Golf 23

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de golfbal telkens in de hole, je kunt hierbij gebruik maken van de blokken die aan de zijkant liggen.
Aitchu 1

Aitchu 1

Aktie Spelletjes ? Een vechtspel tegen rare, kleine wezens in één groot level.
Justin Beaver

Justin Beaver

Avontuur Spelletjes ? Justin Beaver is een jong popidool. Zou je niet eens willen weten hoe een dag in het leven van Justin eruit ziet? Dat kan, je kunt zelf zorgen dat Justin de verschillende momenten van de dag doorkomt. Je moet optreden, langs de fans komen, kijken hoe goed je kunt dansen en zo verder. Klik de juiste voorwerpen in de juiste volgorde en ga naar het volgende level.
Zoek de Verschillen 22

Zoek de Verschillen 22

Denk Spelletjes ? Tussen iedere set afbeeldingen zijn vijf verschillen te vinden. Lukt het jou om ze allemaal te ontdekken? Veel plezier!
Feestelijk ontbijt

Feestelijk ontbijt

Meisjes Spelletjes ? Hoe wil jij het liefst dat je ontbijttafel eruit ziet als je uit bed komt? Wil je kunnen kiezen uit allerlei gerechten of wil je alleen maar op tafel wat je ook op wilt eten? Dit is jouw kans om iedereen te laten zien hoe jouw ideale ontbijttafel eruit hoort te zien. Je kunt kiezen wat voor brood, wafels, pannekoeken, donuts, enz. je wilt eten. Alles is aanwezig, zelfs als je alleen fruit zou willen. Je kunt kiezen uit verschilende drankjesin leuke glazen of een hele kan. Als je liever een warm ontbijt hebt, is er natuurlijk ook eieren en spek, of alleen spek, of alleen eieren, of eieren in een leuke vorm gebakken... zeg het maar, je kunt het hier kiezen. Als je dan helemaal tevreen bent en de tafel er precies zo uitziet als jij wilt, dan kun je er een print van maken, zodat je iedereen kun laten zien hoe jouw ideale ontbijt eruitziet.
Pop opmaken 6

Pop opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
Baksteenavonturen 2

Baksteenavonturen 2

Denk Spelletjes ? Het oranje kubusje in dit spel kan zich verplaatsen over grijze en gekleurde blokjes. Alleen wanneer de gekleurde blokjes gevuld zijn, kan hij eroverheen: anders zakt hij erdoor. De gekleurde blokjes worden alleen gevuld wanneer het streepje in de tijdlijn over de wat feller gekleurde vlakken gaat: helderrood, heldergeel, heldergroen en helderblauw. Wanneer het de pasteltint van deze kleuren raakt, worden de blokjes in het scherm weer doorzichtig. Probeer het eens en je zult zien dat het even wennen is, maar dat het daarna heel grappig wordt!
Moolga

Moolga

Behendigheid Spelletjes ? Raak de verschillende zeedieren door melk op ze af te schieten.
Dodelijke piranha 5

Dodelijke piranha 5

Aktie Spelletjes ? Nog steeds is de dodelijke piranha niet uitgegeten. Zorg jij dat hij zijn dagelijkse portie vlees krijgt? Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de dodelijke vis is gestild, wordt hij weer wat rustiger - en kun jij door naar het volgende level!

Spelletjes - Menu Little Game