Advertentie
Mode Winkel

Mode Winkel

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat je klanten zo snel mogelijk bediend worden met de door hun gevraagde kleren.
Hoofdsteden Zuid Amerika

Hoofdsteden Zuid Amerika

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle Hoofdsteden in Zuid Amerika liggen?
Vampierskelder

Vampierskelder

Denk Spelletjes ? Help meestertovenaar Harry om te ontsnappen uit de hangende dwangbuis waar hij voor zijn optreden in is opgesloten. Hij wist toen niet, dat een afstammeling van Dracula zelf het op hem gemunt heeft, en bloeddorstige vleermuizen, weerwolven en spinnen op hem af wil sturen!
Teken Stuntbike

Teken Stuntbike

Behendigheid Spelletjes ? Teken een baan voor je trial en probeer zo ver mogelijk te rijden met je trial.
Goudraket

Goudraket

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat deze mijnwerkertjes het gouden blokje naar de raket kunnen verplaatsen, zodat het kan opstijgen naar de oppervlakte! Het is hierbij belangrijk dat je de weg vrijmaakt, zodat het gouden blokje kan worden verplaatst zonder in kuilen te vallen of tegen bulten aan te botsen.
Ramen wassen

Ramen wassen

Behendigheid Spelletjes ? Was de ramen van dit gebouw, maar kijk uit voor de mensen die ramen opendoen of spullen naar buiten gooien!
Science Fictionmuseum

Science Fictionmuseum

Aktie Spelletjes ? Het Science Fictionmuseum is een dekmantel voor een ondergronds lab waar gevaarlijke experimenten worden uitgevoerd. Veel bezoekers van het museum zijn al als proefpersonen gebruikt. Zo ook deze nietsvermoedende toerist, die opeens zwaar bewapend wakker wordt, 50 verdiepingen onder de grond. Help hem om de weg naar buiten te vinden!
Hongerige Hartjes

Hongerige Hartjes

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een ontzettend leuk getekend behendigheidsspelletje, waarin het de bedoeling is dat jouw hart steeds groter wordt. Dit bereik je door kleinere hartjes op te eten, maar pas op voor de grotere harten: die moet je juist ontwijken want zij zijn er ook op uit om te groeien door kleinere hartjes op te eten!
Breekbaar

Breekbaar

Behendigheid Spelletjes ? Het verhuisbedrijf moet een heleboel dozen verplaatsen. Jij bent net zonder werk en solliciteert naar de baan als kraanmachinist. Als je wordt aangenomen, moet je natuurlijk nog wel even bewijzen dat je weet wat je doet. Verplaats de dozen naar de opgegeven plaats, maar wees voorzichtig. Als er 'fragile' op de doos staat, is de inhoud breekbaar, daar moet je dus heel voorzichtig mee omgaan. Als je dit allemaal goed doet, heb je weer werk voorlopig.
Valencia Surehunter

Valencia Surehunter

Aktie Spelletjes ? Doorloop de 7 levels om Irismancer's magische staf in handen te krijgen.
Prinses Natasha

Prinses Natasha

Avontuur Spelletjes ? In dit point & click-spel ga je met prinses Natasha op pad. Ze heeft als missie om het koninkrijk van haar vader te redden door Lubek's robotleger te vernietigen.
Hot Zomb

Hot Zomb

Aktie Spelletjes ? Ashley, Cody en Mike spelen in een band. Samen beleven ze allerlei avonturen en gaan ze de zombies te lijf! Als er bandleden doodgaan tijdens het gevecht, kun je ze tot leven wekken door er dichtbij te blijven staan. Maak verkoopmachines stuk voor bonuspunten en schiet op rode tonnen om ze te laten ontploffen!
Zipper's Doolhof

Zipper's Doolhof

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sleutels, schatten en dinosaurus-botten in de grotten van Arizona.
Grappige Pasen

Grappige Pasen

Meisjes Spelletjes ? Heb jij ook zo veel T-shirts in je kast hangen? Een T-shirt past bijna overal bij en staat altijd goed. Deze meisjes hebben er ook heel wat in hun kast hangen. Zoek jij de leukste uit? Je kunt zelf de kleur bepalen. Je kunt zelfs de haarkleur van de meisjes veranderen, zodat het een mooi geheel wordt! Verder kun je de make-up en de achtergronden veranderen: hiervoor heb je allerlei verschillende mogelijkheden. Zo leer je steeds beter hoe je kleuren en kleding kunt combineren tot jouw favoriete ontwerp!
Held in de boomhut

Held in de boomhut

Aktie Spelletjes ? Er vliegen allerlei vreemde wezens omhoog naar je boomhut. Duik erbovenop en pak als het kan ook meteen zo veel mogelijk muntjes mee! Je kunt in één sprong al stuiterend bovenop meerdere wezentjes belanden: de stuiterrichting bepaal je voordat je springt. Speel in ieder level weer nieuwe wapens vrij waarmee je je vijanden nog sneller uitschakelt!
Opmaken in de winkel 4

Opmaken in de winkel 4

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje wil nieuwe kleren, en wel nu!
Bloemen Schikken

Bloemen Schikken

Meisjes Spelletjes ? Maak elke dag mooie bloemstukken voor je klanten. Overhandig ze de bloemstukken pas zodra ze er tevreden mee zijn.
Slaperige Blokjes

Slaperige Blokjes

Denk Spelletjes ? Klik de blokjes aan waarvan de kleur onderaan staat aangegeven. Pas op dat je daarmee de aangrenzende blokjes niet wakker maakt, want dan worden ze kwaad en raakt je levensbalk leeg.
Vissende Beer

Vissende Beer

Denk Spelletjes ? Help moeder beer om vissen uit de ijsblokken te schieten voor haar jong. Doe je best met mikken, want je hebt maar weinig ballen. Veel plezier!
Arcane TSC 4

Arcane TSC 4

Avontuur Spelletjes ? In deze aflevering ben je op zoek naar de laatste aanwijzingen!
Beste vrienden 3

Beste vrienden 3

Denk Spelletjes ? De drie beste vrienden zijn terug! De drie mijnwerkers zitten vast in de mijn en het is jouw taak om ze alle drie veilig naar de deur te brengen. Succes!
Zombie Task Force

Zombie Task Force

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent de leider van een bende zombies, die je veilig naar een platform moet zien te leiden. Pak alle hersenen die je te pakken kunt krijgen!
Alexanders veroveringen

Alexanders veroveringen

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk, historisch strategiespel waarin jij in de huid kruipt van Alexander de Grote. Ga de strijd aan tegen de Perzen en andere volkeren in het Midden-Oosten! Kies het type heerser dat je wilt zijn: Koning, Keizer of Zoon van Zeus. Ieder type heerschappij heeft bepaalde eigenschappen en dus voor- en nadelen. Vernietig alle vijandige eenheden of zorg dat de balk die het moreel van je manschappen aangeeft, helemaal gevuld is. Houd er rekening mee dat je militielegers in moet zetten tegen cavalerie, schilddragers tegen speerdragers en cavalerie tegen boogschutters.
Treinoverval

Treinoverval

Aktie Spelletjes ? Een motorbende wil jouw trein midden in de woestijn overvallen. Schiet ze van je af werp granaten naar ze toe en zorg dat ze de trein niet bereiken. Kijk uit: jijzelf wordt ook beschoten!
Dorfields Enge Avontuur

Dorfields Enge Avontuur

Denk Spelletjes ? Een gemene heks heeft je naar een spookhuis gestuurd. Probeer te ontsnappen uit dit spookhuis door op allerlei voorwerpen te klikken en puzzels op te lossen, om zo sleutels te krijgen om de deuren te openen.
Julia Zoeken

Julia Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om Julia te vinden en probeer haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.
Verleidelijke prinses

Verleidelijke prinses

Meisjes Spelletjes ? Deze prinses heeft al heel wat prinsenharten veroverd met haar mooie haar, jurken en sieraden. Maak haar mooi en laat haar aan je vriendinnen zien!
Megaman 4

Megaman 4

Aktie Spelletjes ? Probeer met Megaman door de levels te gaan en versla de vijanden. Op het eind kom je Zero tegen, die je uitdaagt. Ga je de uitdaging aan?
Ga Weg Vlieg

Ga Weg Vlieg

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de vliegen dood zonder zelf te worden geraakt.
De Ochtendwandeling

De Ochtendwandeling

Behendigheid Spelletjes ? Laat de honden uit en spring daarbij over alle hindernissen of duik weg voor bomen en vogels. Als je het goed doet, krijg je er extra honden bij, maar als je ergens tegenaan rent, verlies je een energiekraal.

Spelletjes - Menu Little Game