Advertentie
Fureyes verdediging

Fureyes verdediging

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt aangevallen door groepen Fureyes, dat zijn haarballen met een oog. Koop snel torens om ze af te schieten en maak gebruik van speciale krachten om sneller van ze af te komen. Soms kun je dingen vinden, zoals veren en ogen. Verzamel ze en maak met drie ingrediënten toverdrankjes voor je verdedigingswerken. Upgrade je basis en repareer je torens om langer stand te houden. Wees snel, want er komen hoe langer hoe meer Fureyes op je af! Succes!
Auto of raket

Auto of raket

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel aparte manier van racen. Je auto kan veranderen in een raket en weer terug in een auto natuurlijk. Als je obstakels tegenkomt, zoals glazen muren of hekken verander je snel in een kogel, dan kun je er doorheen. Gelijk weer terug veranderen in een auto om alle voorraden op te pikken. Des te meer tijd je op de grond doorbrengt, des te meer snelheid krijg je. Ook ravijnen zijn geen probleem voor een raket, voor een auto wel natuurlijk.
Ongaku

Ongaku

Denk Spelletjes ? Probeer om zo lang mogelijk muziek te blijven spelen.
Duivelse druppeltjes

Duivelse druppeltjes

Aktie Spelletjes ? Een klein duiveltje is op jacht naar groene druppels. Help jij hem om ze allemaal te verzamelen? Kijk hierbij uit voor alles wat rood is: dit is dodelijk. Wanneer je vastzit, kun je proberen om verder te komen in een andere dimensie.
Opmaken in de winkel 1

Opmaken in de winkel 1

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat winkelen. Kies passende kleren voor haar.
Tankstation

Tankstation

Denk Spelletjes ? Probeer om de scooters van benzine te voorzien doormiddel van het goed aanleggen van de leidingen.
Zeemeermin Opmaken 2

Zeemeermin Opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? Maak een huis in het water voor deze zeemeermin!
Cartoon Kleuren

Cartoon Kleuren

Kids Spelletjes ? Dit lieve diertje wil geschilderd worden. Kan jij hem helpen?
Ontsnapping uit Argon City

Ontsnapping uit Argon City

Behendigheid Spelletjes ? Help Beck om langs de bewakers van Tesler te komen, zodat hij kan ontsnappen uit Argon City! Hij heeft namelijk een reusachtig standbeeld van Clu opgeblazen, en Tesler zet alles op alles om hem te vinden. Help jij hem ontsnappen?
P U N K

P U N K

Denk Spelletjes ? De P U N K wandelt door een labyrint waar groene deuren hem tegenhouden. Gelukkig kan hij een laserstraal afschieten op de sloten waarmee hij de deuren kan openen: witte blokken, die hij met zijn rode laserstraal vult tot ze helemaal rood zijn. Dit kan ook via spiegels, wanneer een slot niet normaal bereikbaar is. Kijk hierbij wel uit dat hij niet wordt geraakt door zijn eigen straal, die door de spiegels wordt weerkaatst: deze is namelijk dodelijk!
Zomermeisje Opmaken 4

Zomermeisje Opmaken 4

Meisjes Spelletjes ? Wat moet ze aan op deze mooie zomerdag?
Beauty Makeover 3

Beauty Makeover 3

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje mooi op en zet haar op de foto.
Kirsten Dunst Opmaken

Kirsten Dunst Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak deze actrice uit o.a. Spiderman zo mooi mogelijk op en kleed haar vervolgens aan.
Blokken 21

Blokken 21

Behendigheid Spelletjes ? Probeer het speelveld leeg te spelen door op 3 of meer smilies van dezelfde kleur te klikken.
Blijf uit de Waterval

Blijf uit de Waterval

Behendigheid Spelletjes ? Help het paarse poppetje om uit de buurt te blijven van de bovenkant van het scherm, en om snel beneden te komen. Ondertussen kan je allerlei bonussen verdienen.
12 Dagen Kerst

12 Dagen Kerst

Kerst Spelletjes ? De Kerstman wil absoluut zijn kerstcadeaus op tijd bezorgen, maar dit lijkt nog een lastige klus te worden want alles is ondergesneeuwd tijdens een sneeuwstorm. Help hem om de weg te vinden door het doolhof, en doe dit voorzichtig want anders komt hij vast te zitten. In de bonusronde kan je cadeaus verzamelen die her en der verspreid liggen, om extra punten te verzamelen!
Warrige Wereld

Warrige Wereld

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes, waarover de poppetjes die munten dragen, kunnen lopen. Loods ze zo door alle levels heen en zorg dat ze de gevaren ontlopen.
Een hond voor elk seizoen

Een hond voor elk seizoen

Behendigheid Spelletjes ? Vier hondjes, vier seizoenen! Elk hondje rent in zijn eigen seizoen, en komt daarin soms hindernissen tegen. Wanneer één hondje springt, springen de andere drie mee, en je moet dus goed opletten welk hondje welk obstakel moet ontwijken. Voor iedere rode bal waar een hondje overheen springt, verdien je punten. Er zijn allerlei opties mogelijk bij het springen, kijk hiervoor even naar het Besturing-gedeelte van deze tekst.
Fur Fur en Nublo

Fur Fur en Nublo

Behendigheid Spelletjes ? Ken je Fur Fur en Nublo? Fur Fur is een zwart, pluizig bolletje. Nublo is een soort vliegend oogje. Samen beleven ze de spannendste avonturen! Leid jij ze naar de deur, zodat ze telkens een level verder komen? Ze hebben elkaars hulp hierbij nodig, en de een gaat niet zonder de ander door de deur!
Huiskamer Inrichten 1

Huiskamer Inrichten 1

Meisjes Spelletjes ? Verplaats de meubels en accessoires waar jij ze wilt hebben.
Vonkman

Vonkman

Avontuur Spelletjes ? Laat de vonkman zichzelf elektrisch opladen en van het ene level naar het andere springen en rennen. Pak zo veel mogelijk cirkeltjes!
Diep en blauw

Diep en blauw

Avontuur Spelletjes ? Help anderen, verken de onderwaterwereld om je heen en ontdek de betekenis van het leven in dit grappige point & clickspel!
Woeste kettingzaag

Woeste kettingzaag

Aktie Spelletjes ? Er is een strijd gaande tussen dozen en een kettingzaag. Zorg dat je alle dozen kapotzaagt! Dozen kunnen je alleen van achteren aanvallen.
Vechtlustig visje

Vechtlustig visje

Behendigheid Spelletjes ? Hou jouw visje in leven voor 30 seconden om naar het volgende level te gaan. Gooi mijnen op de vijandige vissen om ze te verslaan. Je kan ook je eigen vis bewapenen.
Verdedig je Vestiging 3

Verdedig je Vestiging 3

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je vestiging door alle aanvallen op je basis af te slaan. Je kunt vanuit 3 verschillende posities schieten, let goed op dat je niet te lang vanuit dezelfde positie blijft schieten want dan loop je de kans dat de andere posities worden vernietigd.
Gala Meisje opmaken 7

Gala Meisje opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje leuk aan voor haar eindexamen gala.
Zoetigheid verdedigen

Zoetigheid verdedigen

Aktie Spelletjes ? Verdedig de taartjes die je voor de high tea hebt gebakken tegen de vijanden, die vanaf de linkerkant van het scherm een aanval op jouw zoetigheid voorbereiden. Bouw torens waarmee je de vijand kunt aanvallen, of hem de weg kunt versperren. Vul de munitie van je torens op tijd aan, want deze wordt vanzelf, of door uitgevoerde aanvallen, geleidelijk minder. Je kunt je toren tot level 5 upgraden. Probeer alle powerups die de vijand laat vallen te gebruiken, en de powerdowns juist te vermijden. Er is ook een powerup-winkel.
Jenny Opmaken

Jenny Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Help Jenny met haar mooie uiterlijk, zorg voor sieraden, kleren en make up.
Mijn Winkel Opmaken

Mijn Winkel Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies 2 meisjes, kleed ze aan in dagelijkse kleren en kijk hoe ze eruit zien!

Spelletjes - Menu Little Game