Advertentie
Emily's Hopes And Fears

Emily's Hopes And Fears

Meisjes Spelletjes 5,8 Dit gezin is hard aan een vakantie toe maar moeder moet eerst nog haar heerlijke maaltijden bereiden voor talloze klanten! Steek de handen uit de mouwen en help haar een handje in Emily's Hopes and Fears, een leuk tijdmanagement spel voor het hele gezin.
Governor of Poker 2

Governor of Poker 2

Denk Spelletjes 5,8 Howdy! Eindelijk is ie dan hier: Governor of Poker 2! Boordevol leuke extra's! Meer steden om te veroveren, spannende toernooien om te spelen en geweldige nieuwe onderdelen, uitdagingen en vijanden om te verslaan. Ben jij klaar voor een nieuw spannend avontuur in het Wilde Westen? Governor of Poker 2 begint waar de eerste game eindigde, maar niets is wat het lijkt. Er is een nieuwe regering in Dallas en die heeft besloten om een ban op alle pokergames te zetten en het spel als illegaal gokspel te verklaren. Maar het ergste is nog dat jij door dit gedoe je pokertitel kwijt bent! Het is nu aan jou om de minister van het gokcommité van Texas te overtuigen dat poker een vaardigheidsspel is!
GrindCraft

GrindCraft

Avontuur Spelletjes 5,8 Ben jij helemaal lyrisch van Minecraft? Kan jij in een online game, uren lang spelen en grinden? Dan is Grindcraft iets voor jou. Blijf klikken en verzamel genoeg materialen. Verbeter ze en maak weer nieuwe materialen zodat je, je raad het al, nog meer materialen kan verzamelen.
Monster Truck Racer

Monster Truck Racer

Race Spelletjes 5,8 Rijd met je jeep naar huis en zorg dat je geen voetgangers overrijdt. Kijk ook uit voor de politie!
Emily's Home Sweet Home

Emily's Home Sweet Home

Meisjes Spelletjes 5,8 Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!
Tanks

Tanks

Multiplayer Spelletjes 5,8 In dit leuke tankspelletje kun je tot en met 5 spelers of computers spelen. Probeer om de andere tanks kapot te schieten. Als je een aardige score hebt kun je leuke wapens kopen!
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spelletjes 5,8 Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders ver achter je in het stof.
Formula Racer 2012

Formula Racer 2012

Race Spelletjes 5,7 Dit is een prachtig getekende racegame waarin jij met jouw Formule 1-wagen over verschillende circuits kunt racen. Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: hiermee kun je upgrades voor je wagen kopen, wat je kansen om te winnen weer vergroot. Probeer een toptijd neer te zetten en zorg dat je op de baan blijft!
Transmorpher

Transmorpher

Avontuur Spelletjes 5,7 Langzaam transformeert een groen, slijmerig monstertje zich in een ander soort wezen. Hiervoor moet hij wel een lange weg vol gevaren afleggen. Help jij hem hierbij? Kijk uit voor de elektrisch geladen spanningsvelden en voor het fluorescerende, groene slijm.
Parking Passie

Parking Passie

Behendigheid Spelletjes 5,7 Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

Spelletjes - Menu Little Game