Advertentie
Poolen met smileys

Poolen met smileys

Denk Spelletjes ? In dit grappige spelletje is het de bedoeling dat je de blauwe smileys wegschiet uit het scherm, of in de gaten. Kijk uit voor de rode gezichtjes en zorg dat de oranje smiley niet uit het veld verdwijnt. Hoe minder stoten, hoe beter!
Extreem skaten

Extreem skaten

Behendigheid Spelletjes ? Heb je last van hoogtevrees? Dan is dit spannende en snelle skatespel misschien iets te heftig voor jou, want de hellingen zijn zo steil en de sprongen zo ver, dat je er duizelig van zou kunnen worden. Voor de liefhebbers van de kick van snelheid en coole tricks is dit het perfecte spel. Stap op je skateboard, suis de bergen af en zie wat op je pad komt. Het is belangrijk dat je je skateboard in balans houdt en ervoor zorgt dat je skateboard in de juiste stand staat wanneer je landt na een sprong.
Cucaracha

Cucaracha

Denk Spelletjes ? Plaats de cucarachas naast elkaar om ze weg te spelen.
Strandmeisje opmaken 3

Strandmeisje opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Zorg ervoor dat dit meisje er goed uitziet voor een tripje naar het strand.
Luchtgodin Opmaken

Luchtgodin Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze Godin van de Lucht aan met haar dromerig mooie kleding.
Dansen 5

Dansen 5

Behendigheid Spelletjes ? Help de 3 divas te dansen naar de sterrenwereld. Druk de juiste pijltjestoetsen in om 1 van de 19 danspassen uit te voeren.
Bowja de Ninja 2

Bowja de Ninja 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een raket gestolen en die moet jij weer zien terug te krijgen. Zodra je de raket in je bezit hebt moet je nog zien te ontsnappen.
Bouw je Toren 3

Bouw je Toren 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer als eerste een stabiele toren te bouwen. Plaats de getallen in een aflopende volgorde met het laagste getal bovenaan.
Frantic

Frantic

Behendigheid Spelletjes ? In deze Raiden X-achtige game schiet je alles kapot zonder geraakt te worden. Verzamel het goud voor extra geld, met dat geld kun je vervolgens upgrades kopen.
Kanon Schieter 4

Kanon Schieter 4

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de poppen uit het kanon. Raak de cirkel om naar de volgende level te gaan. Probeer zo min mogelijk schoten te lossen.
Muur Omgooien

Muur Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de stapel dozen omver te krijgen door het balletje ertegenaan te laten rollen of vallen.
Sinterklaas Kleuren 4

Sinterklaas Kleuren 4

Sinterklaas Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Stadsguerrilla

Stadsguerrilla

Aktie Spelletjes ? Deze vechtersbaas probeert onopgemerkt door de steegjes van deze verlaten stad te sluipen. Wie weet is hij wel op zoek naar buit in de huizen waar niemand meer woont? Of zou hij andere bedoelingen hebben? Er lopen wel bewakers, maar die moet hij zien te ontwijken.
Stille waterstrijd

Stille waterstrijd

Aktie Spelletjes ? Op en in het water is een stille strijd aan de gang. Jij vaart op zee, en moet zo veel mogelijk onderzeeërs zien te raken. Maar pas op, ze schieten ook op jou dus zorg dat je hun kogels ontwijkt!
Shift 2 De uitdaging

Shift 2 De uitdaging

Avontuur Spelletjes ? Dit is een hartstikke grappig spelletje waarin je het scherm telkens 180 graden kunt draaien met behulp van het pijltje omlaag. Zo worden plekken die onbereikbaar leken, toch toegankelijk. Probeer om alle benodigde punten te halen en uitdagingen aan te gaan die ervoor zorgen dat je weer naar een volgend level door kunt!
Koppel opmaken 5

Koppel opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Dit verliefde stelletje wil kleding aan die goed bij elkaar past.
Prinsesje's kleurenwereld

Prinsesje's kleurenwereld

Meisjes Spelletjes ? In een land ver hiervandaan woont een prinses. Ze woont op een kasteel en speelt met vlinders en rozen. Ze draagt elke dag lange jurken en een kroontje. Het enige dat ontbreekt in dit sprookje zijn de kleuren. Voor jou liggen er daarom kwasten en kleurpotloden klaar om dit spel te voorzien van de mooiste kleuren! Je kunt kiezen uit wel 100 mooie tinten. Wil je wat veranderen, dan is dat geen probleem. De online gum tovert de kleuren zo weer weg. Stuur je vrienden je mooiste kunstwerk of maak er een afdruk van en hang hem op in je kamer!
Stuntastic

Stuntastic

Behendigheid Spelletjes ? Stuntman Kick Buttowski is klaar om weer een spectaculaire stunt uit te voeren! Hij rent de Dead Man's Drop af om de meest fantastische sprongen te maken, en wil daarna de Mount Hurtsmore bedwingen. Onderweg kun je Cheetahmunten verzamelen, waarmee je spectaculaire sprongen kunt maken. Stunt je met hem mee?
Gekke Goudvis

Gekke Goudvis

Sport Spelletjes ? Schiet de goudvis terug in de kom, want een vis op het droge, dat kan niet goed blijven gaan! In de 'Classic'-modus speel je voor punten en in de 'Skins'-modus speel je ook nog eens voor munten. Je kunt dit spel ook met zijn tweeën spelen!
Blok 2

Blok 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het blok naar het gele vak te brengen. Maar pas op dat je niet rechtop staat op een groen of rode vierkant want dan zak je er doorheen. Sta je rechtop op een oranje vierkant dan komt er ergens anders een nieuw vierkant bij. En de vierkanten met een T erop kun je verplaatsen. Puzzel ze!
Manhattan Opmaken

Manhattan Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje aan in echte Manhattanstijl.
Bereik het kuiken

Bereik het kuiken

Denk Spelletjes ? Maak snel een weg zodat de kip bij het kuiken kan komen voor de tijd om is. Klik op de stenen om ze te verschuiven. Je kunt kiezen uit de mission en de challenge modus. De challenge modus is voor echt goede puzzelaars! Veel plezier!
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spelletjes ? Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo ver mogelijk te komen in 30 seconden!
Tuin Feest

Tuin Feest

Avontuur Spelletjes ? Vind alle dingetjes terug op het tuinfeest.
Lettermuizen

Lettermuizen

Meisjes Spelletjes ? De muizen uit dit circus toveren met kaas. Op de trapeze of in een luchtballon maken ze van jouw letters een leuke verrassing. Veel plezier met dit dierenspel!
Arnold is woest

Arnold is woest

Aktie Spelletjes ? Arnold verlangt terug naar de tijd dat hij nog in actiefilms speelde. Hij heeft in zoveel actiefilms gespeeld dat hij het gewone leven niets vindt. Doe met hem mee en schiet alle tegenstanders dood die hij in de actiefilms tegenkomt. Je loopt door 4 actiefilms: Commando, Terminator, Predator en Total Recall. Herleef die heerlijke momenten van het zo snel mogelijk neerschieten van je tegenstander. Als iedereen dood is in de eerste film, kun je door naar de tweede, als die af is wordt de derde film vrijgegeven, enz.
Holly's limonadekraam

Holly's limonadekraam

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de ingrediënten, vul de bekers limonade en deel ze uit.
Willy de tovenaar

Willy de tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent Willy de tovenaar. Met je toverstok dood je monsters om de prinses te beschermen tegen het kwaad. Schiet op de monstertjes en ridders en zorg dat je de prinses niet raakt. Je energie is beperkt, dus ga er zuinig mee om! Je energiestraal stuit terug wanneer hij tegen een paarse driehoek aankomt. De blauwe 'teleport'pijl kun je gebruiken om je van de ene plek naar de andere te verplaatsen.
Guitar Groovin

Guitar Groovin

Meisjes Spelletjes ? Kun jij maat houden? Laat maar zien dan en speel de Camp Rock gitaar!
Acid Bunny

Acid Bunny

Avontuur Spelletjes ? Wat is dit een uitdagend en origineel spel! Acid Bunny, de hoofdrolspeler, wordt geboren in een nest vol verslaafde broertjes en zusjes: moeder konijn is namelijk zwaar verslaafd aan allerlei drugs en haar jongen komen verslaafd op de wereld. Aangezien Acid Bunny de kleinste van het nest is, wordt hij verstoten en dit is nou juist zijn redding: hij krijgt op die manier niet de drugsmelk van zijn moeder binnen en ontsnapt zo aan een toekomst vol verslaving en ellende. Tenminste... dat probeert hij, maar af en toe krijgt hij flashbacks en begint hij te hallucineren. Op die momenten weet hij helemaal niet wat hij doet, en zo scheurt hij bijvoorbeeld zijn vriend Beer aan stukken. Naald en draad bieden uitkomst. Deze moet hij alleen wel zien te vinden en zijn verslaafde broertjes en zusjes lopen nog steeds rond en willen hem het leven zuur maken. Spring bovenop ze of bekogel ze met wortels om ze uit te schakelen. Verzamel hartjes: dit zijn extra levens en die kun je goed gebruiken in deze vreemde wereld! Wanneer je begint met spelen, krijg je uitgebreide instructies. Veel plezier!
Sub Bump

Sub Bump

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo ver mogelijk te komen met je kleine onderzeebootje.

Spelletjes - Menu Little Game