Advertentie
Demoman

Demoman

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig met je sloopbal alle kantoorgebouwen.
Kleuren Ontploffen

Kleuren Ontploffen

Denk Spelletjes ? Klik op groepen van 3 of meer van dezelfde kleur om ze weg te spelen.
Zomermeisje Opmaken 9

Zomermeisje Opmaken 9

Meisjes Spelletjes ? Kleed deze meiden lekker zomers aan.
Mol Ontsnapt

Mol Ontsnapt

Behendigheid Spelletjes ? Er komen stukken grond met holen erin uit de lucht vallen. Zorg dat deze goed terechtkomen, zodat de mol naar beneden kan, zijn gangenstelsel in!
Boogschutter Jeff

Boogschutter Jeff

Behendigheid Spelletjes ? Help Jeff de kleine boogschutter om zoveel mogelijk pijlen in de roos te schieten!
Robotruzie

Robotruzie

Aktie Spelletjes ? Zorg dat jouw robots binnen de tijd aan de andere kant van het scherm terechtkomen en probeer 20 punten te scoren! Probeer de robots van de tegenstander te vernietigen. Met allerlei onderdelen, te koop in de winkel, kun je je eigen robots bouwen. Er zijn allerlei verschillende robots: hammerbots, tankbots, gunbots en speedbots. Elke robot heeft zijn eigen bijzonderheden. Veel plezier!
Boze slakken

Boze slakken

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk Angry Birds-achtig spelletje waarin slakken de hoofdrol spelen. De varkens hebben in een onbewaakt ogenblik het geld van deze slakken gejat! Woest zijn de slakken, en ze gaan er alles aan doen om alle varkens uit te schakelen. Probeer in dit verslavende spel om de varkens te raken door er boze slakken op af te schieten, met behulp van een katapult. Probeer de varkens op de juiste plek te raken en ga voor de hoogste score!
Silent Hill kamer 304

Silent Hill kamer 304

Avontuur Spelletjes ? Je dwaalt door een bos, en krijgt een angstig voorgevoel: er staat je iets verschrikkelijks te wachten! Je nadert een viersprong: welke weg kies je? Het hele gebied lijkt wel verlaten, er leven geen mensen meer, alleen nog maar wanhopige zielen. Wanneer je in één van de oude, verlaten gebouwen bent binnengedrongen, vraag je je af: hoe gaan die deuren open? Zoek naar oplossingen in dit superspannende spel dat één grote nachtmerrie lijkt!
Xballs

Xballs

Behendigheid Spelletjes ? Speel het gouden bolletje vrij door series van minstens drie bolletjes van eenzelfde kleur te maken. Schiet de bolletjes af met je kanon, en richt goed zodat je de juiste kleur raakt.
Jacob en de Gyrocopter

Jacob en de Gyrocopter

Aktie Spelletjes ? Op de tonen van de muziek ga je alle vijanden verslaan. Je kunt zelf kiezen welke muziek je wilt horen, kies je eigen mp3 en ga uit je dak. De vijanden komen afhankelijk van hoge frequentie, lage frequentie, snelle muziek, langzame muziek en volume, maar jij kunt ze allemaal aan. Schiet zoveel mogelijk vijanden neer en ga voor de topscore. Met die topscore kun je lekker opscheppen bij je vrienden. Des te langer de combo's des te meer geld je verdient.
Jungle Quest

Jungle Quest

Behendigheid Spelletjes ? Zeer mooi en realistisch flipperkastspel!
Varken in het donker

Varken in het donker

Aktie Spelletjes ? Zorg dat het varkentje bij zijn meisje komt, en hierbij zo min mogelijk levens kwijtraakt in dit gangenstelsel vol scherpe stekels! Het beestje loopt helemaal in het donker, en het is hierdoor onvermijdelijk dat hij vroeg of laat tegen scherpe pinnen aan loopt. Wanneer dat gebeurt, verliest hij een leven en kleurt de omgeving rood... van het bloed. Soms zul je dus een leven op moeten offeren voor een beetje zicht. Vermijd obstakels om zo veel mogelijk levens te sparen. Je kunt levels overslaan en er later naar terugkeren om ze dan pas te spelen. Je kunt ook eventueel spelen zonder maximum aantal levens. Succes!
Meisje opmaken 8

Meisje opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp een perfecte nieuwe look voor dit meisje.
Op pakjesjacht

Op pakjesjacht

Behendigheid Spelletjes ? Help Coconut en Licorice, een hondje en een katje, om de vallende cadeautjes uit te pakken, en het lekkers dat eruit valt, op te eten. Licorice vangt de cadeautjes en Coconut eet het lekkers op. Kijk uit voor de bijen, spring op hekken om hoger zwevende cadeaus te vangen en spring over de rotsen!
Boze berenpicknick

Boze berenpicknick

Aktie Spelletjes ? Wist je dat er ook boosaardige teddyberen bestaan? Ontdek het in dit spel en kruip in de huid van een Rambo-teddybeer die de strijd aangaat met de gekleurde beertjes. Deze picknickende teddyberen lijken misschien vriendelijk, maar of ze dat in werkelijkheid ook zijn...? Probeer om allerlei bonussen ('perks') vrij te spelen!
Helden Opmaken

Helden Opmaken

Kids Spelletjes ? Kies uit de verschillende kostuums, maskers en harnassen voor superhelden.
Vectorific

Vectorific

Behendigheid Spelletjes ? De bedoeling van deze game is om zoveel mogelijk punten te verzamelen zonder dat je uit de ring word gestoten.
Verdwaalde astronaut

Verdwaalde astronaut

Avontuur Spelletjes ? Op een heel bijzondere planeet ga jij als astronaut op zoek naar manieren om te ontsnappen. Er zijn verschillende ontsnappingsmogelijkheden: op de eerste planeet zijn dit bijvoorbeeld vliegende schapen of een trampoline. Zoek ze allemaal en ga op weg naar de volgende planeet!
Cyborg Livestock

Cyborg Livestock

Aktie Spelletjes ? Beveilig de airforce one van de president tegen allerlei kippen aanvallen.
Online Halloween Kleuren 2

Online Halloween Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur deze halloween kleurplaat leuk in.
Race in het donker

Race in het donker

Race Spelletjes ? Probeer iedereen te verslaan door als eerste over de eindstreep te rijden.
Hangend hart

Hangend hart

Avontuur Spelletjes ? In dit spel moet je het hart van je geliefde winnen door steeds de voorwerpen die met liefde te maken hebben te verzamelen. Schiet op de beestjes die je dood maken en blijf uit de buurt van die rotvogel, die de beestjes een tijdelijk schild geeft. Bereik het volgende level door 2000 punten te scoren voor de tijd om is. Succes!
Bob de barbaar

Bob de barbaar

Aktie Spelletjes ? Vecht samen met Bob de barbaar tegen de vijandige ridders. Dood ze allemaal!
Bloedige dood

Bloedige dood

Aktie Spelletjes ? Je bent een woedende stier in een vleesfabriek. Zorg ervoor, dat je geen blikje vlees wordt: dood al je tegenstanders en koop upgrades voor het volgende level van de honor points die je zo verdient.
Pionnen Omrijden 2

Pionnen Omrijden 2

Race Spelletjes ? Je hebt 60 seconden om zo veel mogelijk kegels neer te halen!
Mysterieuze motorrijder

Mysterieuze motorrijder

Race Spelletjes ? Jij bent de mysterieuze motorrijder die in verschillende wereldsteden zijn kunsten vertoont! Op de hoogste daken en de smalste relingen blijf jij in evenwicht op je bike, en bekijk je de stad. Wat een prachtig uitzicht, en wat een uitdaging om niet over de kop te slaan!
Cool-maker

Cool-maker

Meisjes Spelletjes ? Jij kunt er vast wel voor zorgen dat dit Ierse meisje er cool uit komt te zien. Zelf weet ze niet goed hoe ze dat moet doen. Verander wat je wil, van ogen en haar tot huidskleur en kleren. Maak er wat moois van en als je klaar bent kun je een print maken om er later nog eens van te genieten.
Pientere prinses

Pientere prinses

Meisjes Spelletjes ? De prinses in dit spel is dol op cijfers en op verstoppertje spelen. Ze heeft de cijfers die onderaan in het venster staan, verstopt in het plaatje. Ga maar zoeken en doe je best om binnen de tijd alle nummers te vinden!
World Grand Prix

World Grand Prix

Behendigheid Spelletjes ? In dit spannende Cars 2-spelletje doe je mee aan de World Grand Prix, waar de beste coureurs strijden om de eer... en natuurlijk om de Grand Prix! Tokio, Londen, Porto Corsa... geen enkel circuit heeft meer geheimen voor je nadat je dit toffe racespel hebt gespeeld!
Ridder vs Reus

Ridder vs Reus

Aktie Spelletjes ? Een reus en zijn handlangers teisteren een dorp, en jij, de Witte Ridder, besluit om hier een eind aan te maken. Dood alle monstertjes met de verschillende aanvalstechnieken, eet vlees en drink toverdranken... en houd je gezondheid en je uithoudingsvermogen in de gaten! Alleen op die manier kun je de reus verslaan. Na ieder level kun je upgrades uitvoeren.
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.

Spelletjes - Menu Little Game