Advertentie
Sandwich Winkel 2

Sandwich Winkel 2

Meisjes Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sandwiches te maken en te verkopen. Probeer om niet teveel verkeerde sandwiches te maken want dan gaat de winkel failliet.
Engeltje daalt af

Engeltje daalt af

Behendigheid Spelletjes ? Dit engeltje is op weg naar de aarde. Help haar om onderweg zoveel mogelijk fruit en bloemen te verzamelen. Wanneer je op een plateautje terechtkomt, stuiter je weer terug omhoog, waardoor je nog meer tijd hebt om punten te verzamelen.
Peter Pony

Peter Pony

Behendigheid Spelletjes ? Help Peter Pony om alle hoefijzers te vinden die verspreid liggen over het hele veld. Zorg dat de jockey hem niet in de gaten krijgt! Af en toe ligt er ook wat lekkers tussen, zoals maïs en appels. Hiermee weet Peter wel raad, en hij verdient hier ook extra punten mee.
Knight Tactics 2

Knight Tactics 2

Aktie Spelletjes ? Versla de ridders van je tegenstander. Bij elke beurt mag je voor elk van je poppetjes een zet doen. Kies telkens of je wilt bewegen (move), aanvallen (attack) of wachten (wait). Met 'wait' sluit je de beurt van een ridder af; je moet wel nog een keer op je poppetje klikken. Nadat je voor al je ridders een zet hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Dit spel kun je ook met z'n tegen elkaar spelen. Veel plezier!
Melkoorlog

Melkoorlog

Aktie Spelletjes ? De koeien hebben ruzie! En hoe kan het ook anders, als wapens zetten ze flessen melk in, die ze vanuit hun basis afschieten richting de vijand. Probeer om op de juiste plek flessen melk af te schieten, en de vijandige basis zo vaak mogelijk te raken!
Zombietoren

Zombietoren

Aktie Spelletjes ? Sloop de toren, zodat de zombies neerstorten of geplet worden! Hoe minder sloopkogels je gebruikt, hoe meer punten dit je oplevert. Laat zo veel mogelijk instorten!
Sift Heads Act 2

Sift Heads Act 2

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 2, The Treacherous Return, doen Kiro, Vinnie en Shorty hun best om de Yakuza te bestrijden. Je moet 11 hoofdmissies vervullen en 9 secundaire missies. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Wiskundewedstrijd

Wiskundewedstrijd

Denk Spelletjes ? Lukt het jou om deze wiskundewedstrijd te winnen door alle vragen juist te beantwoorden? Laat zien waar jouw wiskundeknobbel zit en beantwoord alle rekensommen met het juiste antwoord!
Velocity

Velocity

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen die op jouw gericht zijn te ontwijken.
Een nette bus

Een nette bus

Meisjes Spelletjes ? Ruim de rotzooi op in de bus van On Tour. Zet 3 of meer instrumenten bij elkaar om ze te laten verdwijnen.
Rhetundo

Rhetundo

Avontuur Spelletjes ? Probeer om het mannetje door elk leven heen te begeleiden.
Oorlog in Monsterstad

Oorlog in Monsterstad

Denk Spelletjes ? Monstereiland wordt aangevallen! Bouw een monsterstad, om zo de indringers van je eiland te kunnen verjagen. Daarna kun je er ook een laboratorium, een kazerne, een wapenfabriek en -opslag, een fort, een tempel en een bibliotheek bouwen. Succes!
Cipier Game

Cipier Game

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk uit de handen van de gedetineerden te blijven. Verzamel onderweg zoveel mogelijk sleutels en ontwijk de boeven en voorwerpen die op je af komen.
Verdedig je kolonie

Verdedig je kolonie

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de invasie van de Kron-troepen. Vanuit je controlecentrum plaats je gebouwen, zoals fabrieken en barakken. Er zijn vier soorten gebouwen: barakken, die infanteriegroepen maken; fabrieken, die verdedigingstorens maken; luchtbases, die luchtaanvallen aansturen en mijnen, die extra inkomsten opleveren. Je kunt kiezen uit 'Campaign' en 'Quick battle'.
Sterren Verzamelen 6

Sterren Verzamelen 6

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle sterren om nieuwe deuren te ontdekken en zo het spel uit te spelen.
Boer Kleuren

Boer Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze boerenzoon zo leuk mogelijk in.
Lady Gaga Opmaken

Lady Gaga Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak Lady Gaga leuk op voor haar volgende optreden.
Blasteroids

Blasteroids

Behendigheid Spelletjes ? Ga met de ruimteschip het heelal in en probeer daar zo veel mogelijk asteroïden neer te schieten!
Naar School Kleuren

Naar School Kleuren

Kids Spelletjes ? Maak dit jongetje en meisje zo mooi mogelijk.
Driehoeken draaien

Driehoeken draaien

Denk Spelletjes ? Draai de driehoeken op zo'n manier dat er groepen van minstens drie gelijksoortige vormen ontstaan. Het mooiste is natuurlijk dat je in één klik meerdere series maakt, doordat er een kettingreactie ontstaat. Zo verdien je in één klap een hele boel punten. Succes!
Coma

Coma

Avontuur Spelletjes ? Coma is een ontzettend mooi getekend avonturenspel, waarin jij op zoek gaat naar je zusje. Ze is in de kelder opgesloten en als niemand haar daaruit haalt, zal ze verhongeren. Met de hulp van het vogeltje ga je op pad om haar te bevrijden, en op weg naar de kelder zul je een boel uitdagingen aan moeten gaan!
Scribbles 2

Scribbles 2

Denk Spelletjes ? Speel dit leuke, uitdagende tekenspel waarin je de 'Scribbles' naar een doosje moet leiden door lijntjes te tekenen. Eenvoudig, zou je zeggen, maar niets is minder waar! Er zijn namelijk allerlei obstakels die alle kanten op bewegen en zo de Scribbles overal heen schieten. Teken je lijnen precies zo, dat de Scribbles toch in de doos belanden! Als je je vergist, kun je je lijn uitgummen en opnieuw beginnen, net zo lang tot je inkt op is. Veel tekenplezier!
Bob en de pinguïns

Bob en de pinguïns

Behendigheid Spelletjes ? Gemene pinguïns hebben de Maanprinses ontvoerd, en Bob de ijsbeer is van plan om deze mysterieuze schoonheid te gaan redden. Hij reist daarom helemaal af naar de Zuidpool en gaat het gevecht met de pinguïns aan, want Bob wil dolgraag een echte held worden! Spring op de ijsschotsjes of op de wolken om nog hoger de lucht in te vliegen, pak cadeautjes om een extra hoge sprong te maken en verzamel muntjes om upgrades te kunnen kopen. Zorg dat je niet door springende pinguïns wordt geraakt: spring erbovenop om ze uit te schakelen en zelf lekker hoog te kunnen springen. Kijk uit voor vallende raketten, deze zijn dodelijk! Ook de donderwolken zul je om deze reden echt moeten ontwijken. Er zijn veel leuke powerups te pakken: het hartje geeft je een extra leven, het belletje geeft je een snelheidsboost, de magneet trekt muntjes aan, het ijskristal vult de snelheidsbalk op en het schild beschermt je tegen vijanden en donderwolken. Veel succes!
Vogel Mepper

Vogel Mepper

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle gevaarlijke vogels te vernietigen.
Infectonator Hot Chase

Infectonator Hot Chase

Aktie Spelletjes ? Infectonator is een zombiegame waarin je zo veel mogelijk mensen moet besmetten, zodat ze in zombies veranderen! Het geld dat je verdient, kun je gebruiken om je zombieleger te upgraden.
Kleine rampen 2

Kleine rampen 2

Denk Spelletjes ? Bouw je eigen beschaving in dit vervolg op Kleine rampen! Dit spel heeft niet als doel om natuurrampen te overleven, maar om je beschaving steeds verder te ontwikkelen. Hiervoor heb je grondstoffen nodig. Bouw boerderijen op weilanden om voedsel te produceren en zaagmolens in bossen om hout te produceren. Hier zit wel een maximum aan: hoe meer 'bouwpunten' je hebt, hoe meer je mag bouwen. Links bovenaan zie je je doelen en bovenaan zie je je grondstoffen. Hoe sneller je ieder level voltooit, hoe meer sterren je verdient!
Raiden X 4

Raiden X 4

Aktie Spelletjes ? Jij speelt een veteraan piloot die samen met andere piloten als ultieme poging, een alien aanval tegen de aarde probeert tegen te houden.
Drakojan Skies 5

Drakojan Skies 5

Behendigheid Spelletjes ? Jouw taak is het verdedigen van de draken, ook al moet je daarvoor tegen je eigen leger vechten.
Wat moet ik aan?

Wat moet ik aan?

Meisjes Spelletjes ? "Wat moet ik aan?" is een klassiek spel. In dit spel ben je een ontwerpster die een leuk meisje wil helpen om haar uiterlijk te veranderen. Je kan je muis gebruiken om de plaatjes vanuit het venster naar haar toe te slepen en haar zo aan te kleden. Als eerste kan je de schoenen, jurk, broek, cocktailjurk, mini-jurk, panty, bril en wat sieraden voor haar uitkiezen. Er is ook een "Hint"-knop, waarmee je wat voorbeelden kunt bekijken. Als je tevreden bent over je creatie, klik je op "Finish" om je score te bekijken! Dus, modeontwerpster, gebruik je fantasie om haar aan te kleden en zorg dat dit het meest betoverende meisje in de hele wereld wordt!

Spelletjes - Menu Little Game