Advertentie
Megaman 5

Megaman 5

Aktie Spelletjes ? Je gaat met Zero naar het verleden. Na een tijdje kom je megaman tegen, eerst herken je elkaar niet en ga je tegen elkaar vechten, maar als je sterker dan Megaman bent, ga je verder en ben je weer vriend, net zoals vroeger.
Micro trux 2

Micro trux 2

Race Spelletjes ? Een leuke monstertruck-game waarin je met de mini-monstertruck van je keuze een uitdagende rit rijdt over verschillende parcours. Hoe meer punten je verdient, hoe meer keuze je hebt om je monstertruck te upgraden. Je kunt in deze game zes verschillende levels doorlopen: op Hula Beach, bij de inboorlingen, in de jungle, in een bar, onder water en in een piratengrot. Om toegang te krijgen tot de levels na Hula Beach, moet je een bepaald aantal sterren hebben verzameld.
Catapult Madness

Catapult Madness

Behendigheid Spelletjes ? Een middeleeuws dorp wordt belegerd door een groep trollen die erop uit zijn om de dochter van de koning te ontvoeren. Er dreigt hongersnood, en de wanhoop is nabij. Wat zouden de dorpelingen nu nog kunnen doen om deze belegering te overleven? Een timmerman biedt de oplossing: hij bouwt een katapult, waarin mensen kunnen worden geplaatst om naar een nabijgelegen dorp kunnen worden geschoten om hulp te halen. De koning wijst de vrijwilligers aan, dus de dorpelingen hebben weinig keus. Jij bedient de katapult, en moet ervoor zorgen dat de dorpelingen zo ver mogelijk worden weggeschoten! Doe dit in zo min mogelijk pogingen. Je kunt je katapult upgraden in de winkel. Succes!
Ninja Nightmare

Ninja Nightmare

Aktie Spelletjes ? Vecht met alle ninja's voordat de tijd op is!
ECO Battler

ECO Battler

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden die op je af komen te vernietigen in deze soort van space invaders game.
Bruid opmaken 3

Bruid opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Welke jurk is het mooist voor haar trouwdag? Kies een mooie uit.
Dance it up

Dance it up

Meisjes Spelletjes ? Oefen alle Shake It Up moves en los de puzzels op met Cece en Rocky!
2D-portaal

2D-portaal

Denk Spelletjes ? Wanneer tijdens een picknick jouw broodje plotseling in een scheur in de grond verdwijnt, duik jij erachteraan en kom je terecht in een vreemde wereld vol hindernissen. Overwin ze allemaal en doorloop alle levels om je sandwich uiteindelijk weer terug te vinden!
Ultieme waterval

Ultieme waterval

Denk Spelletjes ? Een nieuw spel in de 'Waterval'-serie! Plaats de spiegels, teleportatievensters (soort paarse knopen) of wind (blauwe knoppen) zo, dat de gekleurde straal afbuigt en de witte vormen met vloeistof vult.
Trillen en Morsen

Trillen en Morsen

Behendigheid Spelletjes ? Neem bestellingen op, seveer ze aan de klanten en zorg dat ze tevreden blijven!
Elfen en monsters

Elfen en monsters

Avontuur Spelletjes ? Laat jezelf meevoeren naar een wereld tussen computerspel en werkelijkheid en ontdek hoe het is om een elf te zijn. De graphics zijn prachtig en de verhaallijn is interessant, dus duik in deze kruising tussen een avonturenspel en een point & clickspel en probeer om alle voorwerpen te verzamelen die je nodig zult hebben om monsters en vijanden te lijf te gaan in de zoektocht naar je vriendin!
Oggys Frietjes

Oggys Frietjes

Kids Spelletjes ? Sla de kakkerlakken dood met Oggy's vuist voordat zij al je 20 frietjes stelen!
Ontsnap uit de Kamer 8

Ontsnap uit de Kamer 8

Denk Spelletjes ? Ontsnap van de buitenaardse planeet en probeer je weg naar de aarde te vinden.
Kamer zonder einde

Kamer zonder einde

Avontuur Spelletjes ? Je wordt wakker in een kamer die je nooit eerder hebt gezien. Probeer om te ontsnappen uit deze mysterieuze ruimte door voorwerpen te zoeken en met elkaar te combineren!
Pixeltoilet

Pixeltoilet

Behendigheid Spelletjes ? Ga op je pixeltoilet zitten en laat je lanceren! Onderweg moet je zo veel mogelijk voorwerpen zien te raken om punten te verdienen. Deze punten kun je uitgeven in de shop, om je toilet te upgraden!
Blauw overwint

Blauw overwint

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle rode ballen blauw te maken door er blauwe ballen tegenaan te schieten. Je bereikt dit doel alleen wanneer je kettingreacties veroorzaakt! Je krijgt telkens drie pogingen.
Bounce

Bounce

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle objecten te raken maar niet de zijkant. Raak ze allemaal om naar het volgende level te gaan.
Pickies

Pickies

Denk Spelletjes ? Probeer om 3 dezelfde gekleurde poppetjes op een rijtje te zetten.
Hoofdsteden VS

Hoofdsteden VS

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle hoofdsteden van de Staten in de Verenigde Staten liggen?
Zandwagen Kleuren

Zandwagen Kleuren

Kids Spelletjes ? Geef deze vrachtwagen een mooi kleurtje.
Emma Watson opmaken

Emma Watson opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dankzij haar rol in Harry Potter heeft Emma Watson internationale bekendheid verworven met haar acteertalent. Geef haar een nieuwe uitstraling door haar kapsel, kleding, make-up, sieraden, ogen en wenkbrauwen naar jouw smaak aan te passen.
Timon en Pumbaa Halfpipe

Timon en Pumbaa Halfpipe

Behendigheid Spelletjes ? Timon leeft zich uit in de halfpipe! Wanneer hij eenmaal in de lucht zweeft, druk je op het pijltje omhoog om zijn hoogte en snelheid te vergroten. Wanneer hij begint te dalen, druk je op het pijltje omlaag om zijn valsnelheid te verhogen. Wanneer Timon bij de halfpipe in de buurt komt, druk je op de linker- of rechterpijltjestoets, afhankelijk van de richting waarin hij gaat. Druk op de spatiebalk wanneer hij dichtbij Rafiki is, voor een kleine snelheidsboost.
Harry Potter Jagertraining

Harry Potter Jagertraining

Sport Spelletjes ? In dit spel krijg jij zwerkbaltraining! Je moet de bal ('slurk') naar een andere speler gooien. Die speler gooit de bal weer terug. Dan moet jij scoren. Het gaat telkens een niveau hoger en wordt dus steeds moeilijker!
River Rapids

River Rapids

Sport Spelletjes ? Je gaat roeien over een wild bergriviertje. Probeer door de poortjes te varen en pak pakjes die je onderweg tegenkomt, zodat je 'damage' (schadepunten) verdwijnt.
Fruit Ball

Fruit Ball

Denk Spelletjes ? Draai het speelveld telkens zo dat de verschillende fruitsoorten naast elkaar komen te liggen en je ze zo weg kan spelen.
Fusion

Fusion

Denk Spelletjes ? Klik in het spel op 'Play Fusion Lite'. Schuif de blokjes over de goede baan!
Zayo

Zayo

Aktie Spelletjes ? Help Zayo om alle vijanden te verslaan en de andere konijnen te redden.
Huiskamer Inrichten 2

Huiskamer Inrichten 2

Meisjes Spelletjes ? Verplaats de meubels en accessoires waar jij ze wilt hebben.
Natuurlijk meisje opmaken

Natuurlijk meisje opmaken

Meisjes Spelletjes ? Breng wat mooie accenten aan op deze natuurlijke schoonheid.
Quantum

Quantum

Denk Spelletjes ? Help jij deze drieogige, zwart-witte zwemband in ieder level naar zijn bestemming, namelijk de rode cirkel? Hij zal hiervoor de nodige gevaren moeten trotseren maar met jouw hulp lukt dit hem vast.
Sinjid

Sinjid

Avontuur Spelletjes ? Zoek naar de beste wapens en bereid je voor op de arenagevechten met monsters.

Spelletjes - Menu Little Game