Advertentie
Spoor des doods 2

Spoor des doods 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het tweede deel van Spoor des doods rijd je in een karretje over het spoor in een goudmijn. Pak alle diamanten en goudklompjes die je te pakken kunt krijgen: deze kun je gebruiken voor upgrades. De stukken rots die je op het spoor tegenkomt, moet je juist ontwijken door eroverheen te springen en ook de karretjes met dynamiet kun je beter ontwijken. Muren kun je kapot schieten. Wat kun je upgraden? Je snelheid, je aantal levens, je munitie en je sprongkracht. Om over bepaalde ravijnen heen te springen heb je namelijk een minimale sprongkracht en snelheid nodig, anders val je geheid in de diepte. Succes, kleine goudzoeker!
Honden Ontwijken

Honden Ontwijken

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kan dit schaap overleven in een wei vol honden?
Winter Kleuren

Winter Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur knorretje leuk in.
Zoek de Verschillen 14

Zoek de Verschillen 14

Denk Spelletjes ? Zoek per foto de 5 verschillen. Zodra je alle verschillen hebt gevonden krijg je een nieuwe foto.
Bommenmachine

Bommenmachine

Avontuur Spelletjes ? Jij bestuurt een grijs, rond poppetje, dat op zijn beurt een apparaat bedient dat bommen laat vallen. Het grijze poppetje kan tegen het apparaat aan springen, om het te verplaatsing in de richting van het rode, ronde poppetje. Vervolgens laat je de bom(men) ontploffen wanneer het rode poppetje er dicht genoeg bij in de buurt komt. Schakel alle vijanden uit om naar het volgende level door te gaan!
Rocket Run

Rocket Run

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle sterren om het level te halen.
Dagje uit

Dagje uit

Meisjes Spelletjes ? Help dit meisje met het uitkiezen van kleding en een haarstijl.
Modemeisje Opmaken

Modemeisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies welke kleren het beste bij dit meisje passen.
Katjes kleurenwereld

Katjes kleurenwereld

Meisjes Spelletjes ? Kleurpotloden, stiften, kwasten en verf, het ligt allemaal klaar voor jou in dit spel. Eindeloos veel kleuren en mogelijkheden. Kleur deze lieve katjes en stuur ze aan je vrienden.
Weg met de monsters 2

Weg met de monsters 2

Aktie Spelletjes ? Valse monsters hebben de kittens van een moederpoes ontvoerd om ze te offeren aan de God van de Haat. Schakel de monsters uit met stenen of bommen voordat ze de katjes kunnen offeren, en probeer om in ieder level 3 sterren te verdienen!
Beroemde schilderijen 2

Beroemde schilderijen 2

Denk Spelletjes ? Heb jij ook zo gelachen toen je 'Beroemde schilderijen' speelde? Test dan ook je kunstkennis in het vervolg op dit grappige spel waarin dertig nieuwe parodieën op beroemde schilderijen worden getoond. Daaronder staat een meerkeuzemenu met telkens drie mogelijkheden. Lukt het jou om de originelen te raden van alle hilarische schilderijen?
Orbash

Orbash

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je grijze bol tegen de vijanden. Denk strategisch voor een highscore!
Carmen Opmaken

Carmen Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Dit mode-meisje hecht veel waarde aan jeans en hip-hop mode. Kleed haar dus zo mooi mogelijk aan.
Barcelona Meisje Opmaken

Barcelona Meisje Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit meisje mooi aan voor haar wandeling door Barcelona.
Optellen

Optellen

Denk Spelletjes ? Probeer alles weg te spelen voordat de tijd om is. Klik op de cirkels die samen 10 maken om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat de cirkels de onderkant van het scherm niet raken.
Baseball 6

Baseball 6

Sport Spelletjes ? Probeer een hoge score te halen door zoveel mogelijk homeruns te slaan.
Noten Wegbrengen

Noten Wegbrengen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk noten naar de andere kant van het bos te brengen.
Steppenwolf 15

Steppenwolf 15

Avontuur Spelletjes ? In deel 15 zijn de vijanden je op het spoor. Ren snel weg voordat ze je neerschieten!
Dinkyball

Dinkyball

Denk Spelletjes ? Laat hoofden van poppetjes zo vallen dat je drie dezelfde op een rij krijgt. Probeer het zo lang mogelijk uit te houden, anders is het spel voorbij!
Rotsrijder

Rotsrijder

Race Spelletjes ? Rij met je crossfiets over dit rotsachtige landschap en probeer zoveel mogelijk punten te verdienen. Om snel vaart te maken, kan je achterover leunen tijdens het fietsen. Om een backflip uit te voeren, moet je achterover blijven leunen wanneer je al in de lucht bent. Als je een kuil in rijdt, moet je achterover leunen en je voorwiel er als eerste in terecht laten komen. Voer backflips uit zo vaak je kan, want dan verhoog je je score. Veel plezier!
Konijnenhuis

Konijnenhuis

Meisjes Spelletjes ? In dit spel wachten de konijnen op verzorging. Ze wonen in een prachtig verblijf. Hierin zit een ruimte waar de konijnen zich kunnen wassen en een ruimte waar ze kunnen slapen. Geef ze ook eten en drinken. Het is de bedoeling dat je de metertjes waarop je kan zien hoe het met de konijnen staat, allemaal op groen speelt. Als je alles goed hebt gedaan ga je door naar het volgende level.
Atoompuzzel

Atoompuzzel

Denk Spelletjes ? Verbind de juiste atomen met elkaar en zorg ervoor dat alle atomen uiteindelijk verdwijnen! Klik de atomen weg die tussen twee 'juiste' atomen staan. Deze smelten zo samen en verdwijnen daarna. Wanneer je het spel opent, zie je onder 'Good combinations' precies welke atomen je wel en niet met elkaar kunt verbinden.
Pop opmaken 7

Pop opmaken 7

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
Fartypants

Fartypants

Kerst Spelletjes ? Laat de kerstman vliegen door scheet-aandrijving en lever de cadeautjes af.
De wraak van de doerian

De wraak van de doerian

Denk Spelletjes ? Weet jij wat een doerian is? Het wordt ook wel een stinkvrucht genoemd en dat is niet voor niets! Help jij deze stinkende doerian om alle andere vruchtjes te pakken? Plaats allerlei vormen op de juiste plaats, zodat de doerian precies langs alle vruchtjes komt.
Lief meisje opmaken 6

Lief meisje opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit lieve meisje mooi aan. Geef haar een andere kapsel of andere kleding.
Bow Wow Opmaken

Bow Wow Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak deze bekende rapper zo mooi mogelijk op en kleed hem vervolgens aan.
Helikopter besturen

Helikopter besturen

Behendigheid Spelletjes ? Vlieg met de oranje helikopter naar de vlag om de level te halen. Pas op dat je onderweg niet teveel muren raakt want dan stort je neer.
Vreemd wezen

Vreemd wezen

Denk Spelletjes ? Er is een vreemd wezen op de aarde beland, met als missie om zichzelf te vermenigvuldigen tot een leger. Natuurlijk is er flink wat tegenstand van de aardse bevolking. Zoek de manier waarop jij je toch kunt vermeerderen tot een leger. Klik in de goede volgorde op verschillende voorwerpen en laat het vreemde wezen zijn doel vervolgen.
Professor Spelonkmans

Professor Spelonkmans

Avontuur Spelletjes ? Professor Spelonkmans heeft maar één doel in zijn leven: alle grotten afschuimen, op zoek naar bijzondere, prehistorische schatten of andere waardevolle dingen. Dit is natuurlijk niet zonder risico's: in de grot wonen ook bloeddorstige reuzenvleermuizen, die hij zal moeten zien te ontwijken. Help deze moedige professor om weer levend uit deze grot te komen, met zo veel mogelijk schatten!
Max connect 2

Max connect 2

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je allerlei punten met elkaar verbindt. Hierbij is het belangrijk dat je in gedachten houdt dat je moet beginnen èn eindigen bij de gele punt. Je kunt deze game in de makkelijke of moeilijke modus spelen. Veel plezier!

Spelletjes - Menu Little Game