Advertentie
Grappig katje

Grappig katje

Meisjes Spelletjes ? Lijkt het jou ook zo leuk om een eigen huisdier te hebben? In dit spel kun je voor een katje zorgen. Eerst is ze nog klein en zorg je dat ze eten en drinken heeft. In de volgende levels is ze groot. Als je goed voor dit huisdier zorgt, zal het katje heel blij zijn!
Hond in monsterland

Hond in monsterland

Behendigheid Spelletjes ? Help dit hondje om zijn vrienden en zijn spullen te vinden! De monsters hebben ze ontvoerd naar hun land toen het hondje lag rustig te slapen. Het hondje werd net op tijd wakker en twijfelde geen seconde: hij sprong erachteraan, om zijn vrienden en zijn spullen terug te vinden. Hiervoor zal hij heel wat gevaren en vijandige bewakers moeten trotseren, maar met jouw hulp lukt het hem vast! De vrienden die hij op zijn zoektocht tegenkomt, hebben bijzondere eigenschappen die hem kunnen helpen, maar je moet er natuurlijk wel op letten dat de bewakers ze niet te pakken krijgen. Je krijgt dus hulp, maar moet ook extra goed uitkijken. Veel plezier en succes!
Ninjabeer

Ninjabeer

Behendigheid Spelletjes ? Ninjabeer en Paarse Teddybeer binden de strijd aan tegen de monsters die ze onder de bedden van kinderen hebben gevangen! De monsters zijn namelijk uit hun hokken ontsnapt, en nu moeten Ninjabeer een Paarse Teddy op jacht om ze stuk voor stuk uit te schakelen. Zorg dat ze alle monsters van de platforms af schieten! Je kunt hiervoor 6 verschillende wapens gebruiken.
Peter Pan

Peter Pan

Meisjes Spelletjes ? Versier Peter Pan's Nooitgedachtland zo leuk mogelijk.
Zombiesprint

Zombiesprint

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets leuke zombieshooter. Knal ze allemaal neer, die levende doden, want ze hebben het op jou gemunt. Hoe beter je het doet, hoe meer je jouw aanval en verdediging kunt upgraden. In het begin gaat het dus allemaal nog een beetje langzaam, maar wanneer je de nodige upgrades hebt verzameld, wordt het opeens een stuk uitdagender!
Klaverblaadje

Klaverblaadje

Denk Spelletjes ? Klavertjes hebben zonlicht en water nodig om zich goed te voelen. Ga jij daarvoor zorgen? Je mag het zonnetje of de waterdruppel tussen de horizontale lijnen plaatsen om zonlicht en water op het klavertje te laten neerkomen. Probeer hierbij alle sterren te raken! Donderwolken zullen je weg proberen te versperren: ben jij deze te slim af? Het hoogteverschil kan je hier een handje bij helpen en ook kun je de wind inzetten om de donkere wolk weg te blazen.
Militaire scherpschutter 2

Militaire scherpschutter 2

Aktie Spelletjes ? Schiet zo veel mogelijk terroristen neer - genoeg om het volgende level te halen!
Ballon Pointer

Ballon Pointer

Behendigheid Spelletjes ? Probeer jouw ballon veilig naar de uitgang van het labyrint te leiden!
Flip It

Flip It

Denk Spelletjes ? Klik op de stukjes zodat ze omdraaien. Probeer in zo weinig mogelijke klikken alle vlakken wit te krijgen.
Varkens Kleuren

Varkens Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur deze varkentjes mooi in.
Drakojan Skies 3

Drakojan Skies 3

Aktie Spelletjes ? Vecht met je vliegtuig tegen heel veel vijandelijke vliegtuigen, omdat ze jouw draak hebben vermoord. Je kan raketten schieten, maar ook kogels. In deel drie kun je raketten ook upgraden, dan worden ze supersterk. Je kunt maar een beperkt aantal raketten schieten, dat is jammer, want daardoor wordt het wel moeilijker.
Arcane TSC 5

Arcane TSC 5

Avontuur Spelletjes ? Deel 5: probeer dit raadsel zo snel mogelijk op te lossen!
Versla de Draak

Versla de Draak

Aktie Spelletjes ? Ontwijk allerlei opstakels en probeer de draak intussen ook nog te verslaan!
Meat boy

Meat boy

Behendigheid Spelletjes ? Welkom in het spelletje 'Meat Boy'! Help Meat Boy om het roze poppetje, 'Bandaid Girl' genaamd, te bereiken. Hij laat wel een spoor van bloed achter, overal waar hij heeft gelopen of gesprongen...
Blackjack Time

Blackjack Time

Denk Spelletjes ? In dit Blackjack-kaartspel is het de bedoeling dat je in zo min mogelijk pogingen en tijd 21 punten haalt, of zo dicht mogelijk bij de 21 punten komt. Je kunt rechts nieuwe kaarten pakken. Bij iedere kaart die je pakt, kun je kiezen of je hem wilt gebruiken, of dat je een nieuwe wilt pakken om een nieuwe kans af te wachten. De waarde van een serie kaarten mag niet hoger dan 21 zijn.
Zombies pletten

Zombies pletten

Aktie Spelletjes ? Plet alle zombies, met je blote handen of met wapens!
Dino's fruitjacht

Dino's fruitjacht

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een velociraptor en gek genoeg ben je gek op fruit! Nou ja, ook in de oertijd waren er blijkbaar vreemde uitzonderingen. Je jaagt op kersen, appels, druiven, meloenen en bananen, maar bent als de dood dat er wat Spaanse pepers in je mond belanden! Zorg dat je binnen het scherm blijft lopen, en dat je niet in de hete lava valt.
Steen Papier Schaar

Steen Papier Schaar

Kids Spelletjes ? Een leuk oud spelletje, kies voor steen, papier of schaar!
Charles 007 deel 2

Charles 007 deel 2

Aktie Spelletjes ? In dit 2de deel ben je weer prins Charles maar dit keer moet je Obama beschermen tegen een aanval van terroristen.
Lief meisje opmaken 13

Lief meisje opmaken 13

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje leuk op voor een wandeling in het park met haar hondje.
Loa's Eilandzoektocht

Loa's Eilandzoektocht

Avontuur Spelletjes ? Kwaadaardige wezens teisteren een groot deel van het heelal. Jij bent terug in de tijd gestuurd om deze wezens op te sporen en ervoor te zorgen dat het kwaad zich niet verder verspreidt...
Polar Rescue

Polar Rescue

Avontuur Spelletjes ? Leid je pinguïn door alle levels en zorg dat hij niet verdrinkt of op de stekels terechtkomt.
IJzige cadeautjes

IJzige cadeautjes

Behendigheid Spelletjes ? Klik naast een ijsblokje om een explosie te veroorzaken, en daarmee een kettingreactie. Verzamel cadeautjes door er je muis naartoe te bewegen. Probeer om de bommen te gebruiken die ook rondzweven: daarmee wordt de kettingreactie nog heftiger!
Connect It

Connect It

Denk Spelletjes ? Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn, bijv. 2 honden. Maar er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Prachtige Zomer voetjes

Prachtige Zomer voetjes

Meisjes Spelletjes ? Als het buiten warm is willen alle meisjes open schoentjes en slippers dragen. In dit spel kun je kiezen welke schoenen of slippers Tessa zal dragen en welke kleur nagels. Verder ga je de schoentjes en voeten mooi versieren met strikjes en kettinkjes. Speel het spel waarin je zelf kunt kiezen wat je Tessa aan de voeten geeft en het spel waarin je probeert de voorbeelden zo goed mogelijk na te maken.
Crème Caramel

Crème Caramel

Meisjes Spelletjes ? Ben jij wel eens in Frankrijk geweest? En heb je daar als dessert wel eens een crème caramel geproefd? Dat is een lekkere pudding op basis van eieren, met een heerlijk laagje caramel eroverheen. Je zou er haast de maaltijd mee beginnen in plaats van eindigen, zo lekker is het! In dit spelletje kun je zelf een virtuele crème caramel maken door de instructies in het recept te volgen. Doe inspiratie op en maak het gerecht na in je eigen keuken!
Help de smileys

Help de smileys

Denk Spelletjes ? Help deze smileys naar hun bestemming te komen. Als je op de juiste bel klikt op het juiste moment, bewegen de smileys de richting uit die jij wilt. Zo krijg je ze dan uiteindelijk allemaal in hun transportzuil en kunnen ze naar hun einddoel.
Denk en schuif

Denk en schuif

Denk Spelletjes ? Een grappig denkspelletje waarin je alle witte velden moet vullen met gekleurde blokjes. Deze blokjes zitten aan elkaar vast, dus is het belangrijk dat je ze in de juiste volgorde verplaatst: alleen dan kun je alle witte vlakken raken.
Koppel opmaken 6

Koppel opmaken 6

Meisjes Spelletjes ? Geef dit gelukkige stelletje een leuke uitstraling.
Opmaken in de winkel 2

Opmaken in de winkel 2

Meisjes Spelletjes ? Dit meisje gaat winkelen. Kies passende kleren voor haar.
Ridder in de val

Ridder in de val

Behendigheid Spelletjes ? Prinses Nectarine woont in een kasteel vol valkuilen waarin ze alle argeloze ridders probeert te lokken. De slimste en sluwste van het stel overleeft de valstrikken misschien, en mag met haar trouwen. Probeer jij als laatste over te blijven?
De konijnen komen!

De konijnen komen!

Aktie Spelletjes ? De konijnen zijn in aantocht, en ze komen met steeds meer tegelijk! Verdedig je vesting door torens en allerlei andere verdedigingswerken te plaatsen, en zorg ervoor dat de gemene konijnen de uitgang niet bereiken.

Spelletjes - Menu Little Game