Advertentie
Meisje Opmaken 30

Meisje Opmaken 30

Meisjes Spelletjes ? Kies een nieuwe haarstijl en andere kleding voor dit meisje.
Lachspiegel 3

Lachspiegel 3

Webcam Games ? Trek allerlei gekke gezichten voor deze lachspiegel.
Berenbarbecue

Berenbarbecue

Behendigheid Spelletjes ? Een boze beer probeert om de hamburgers die van zijn barbecue zijn gestolen, terug te pakken. Schiet hem weg met een katapult en probeer zo ver mogelijk te komen!
Isora 2

Isora 2

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je het hele veld opvult en vervolgens weer bij het rode blokje uitkomt.
Spiderman Kleuren 2

Spiderman Kleuren 2

Kids Spelletjes ? Kleur spiderman zo mooi mogelijk in.
Pimp My Ride 25

Pimp My Ride 25

Kids Spelletjes ? Pimp deze auto tot de ultieme klasieke auto.
Shinobu

Shinobu

Aktie Spelletjes ? Een spel waarbij je een oude man die gewond is tegen komt. Dan komen er rovers die je moet aanvallen. Verdedig jezelf met de aanval, aanvallen is de beste verdediging!
Scheur over de baan

Scheur over de baan

Race Spelletjes ? Je krijgt 3 minuten voor 1 ronde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt. Telkens wanneer je een tegenstander inhaalt, win je 100 bonuspunten. Maar als zij jou inhalen, verlies je punten. Het totaal van de beste score van de 3 rondes geldt als je eindscore.
Strandracer

Strandracer

Race Spelletjes ? Deze vrouwelijke racer heeft een aantal circuits waar ze een race wil rijden: Porto Escada, Barcelona, L'Estaque, Taranto, Dubrovnik en Thessaloniki. Help haar om op ieder circuit de beste tijd neer te zetten!
Paths

Paths

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Rock it

Rock it

Aktie Spelletjes ? Probeer om deze raket zo ver mogelijk te lanceren, met behulp van een optimale combinatie van richting en snelheid!
Zwerver zoekt Vrouw

Zwerver zoekt Vrouw

Avontuur Spelletjes ? Twee bedelaars, een reus en een dwerg, zijn al jaren vrijgezel. Ze willen nu eindelijk eens een vrouw vinden, als het even kan een knappe vrouw met geld! Samen gaan ze op weg naar het woud waar ze de vrouw van hun leven hopen te vinden. De weg daarnaartoe is niet zonder gevaren en obstakels, en samen helpen ze elkaar verder. Ook jij kunt ze een handje helpen! Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te doden, en verzamel alle munten om het level te voltooien.
Princess Worthy Opmaken

Princess Worthy Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Kies een van de prachtige jurken en kleed deze mooie prinses aan.
Boze bijen

Boze bijen

Behendigheid Spelletjes ? Deze bijenkoningin heeft het goed bekeken: al haar onderdanen maken honing voor haar, en de enige die het op mag eten, is zij zelf! Op een dag komen de bijen in opstand, en ze besluiten om hun honing terug te gaan stelen. De bijenkoningin laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren, en verdedigt haar honingberg met grof geschut!
Zoek de playknop 4

Zoek de playknop 4

Denk Spelletjes ? Alweer een leuk, nieuw deel van 'Zoek de playknop'! Ook in dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt. Succes!
Zeil Avontuur 2

Zeil Avontuur 2

Sport Spelletjes ? Pak alle boeien in elk level met je zeilboot.
Hippo de dappere ridder

Hippo de dappere ridder

Avontuur Spelletjes ? De grote trol heeft de kroon van de nijlpaardkoning gestolen! Hippo de dappere ridder gaat Trollenland binnen om de kroon terug te pakken. Klik op alle voorwerpen die hij nodig heeft, en haal ze op het juiste moment uit de inventaris!
Zomermeisje Opmaken 3

Zomermeisje Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Kies kleren, accessories en haarstijl uit voor dit meisje
Boos Virus

Boos Virus

Denk Spelletjes ? Verspreid het kleurvirus over alle cellen om naar de volgende level te gaan.
Verdedig je kolonie 2

Verdedig je kolonie 2

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de monsterinvasie. Bouw verdedigingstorens op strategische plekken en upgrade ze waar mogelijk. Drones kunnen je helpen om extra mineralen te delven, voor extra inkomsten! Ook vanuit de lucht kun je rekenen op hulp.
Tweelingproblemen

Tweelingproblemen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer meer beide skaters op het zwart/rood geruite vierkant te krijgen. De tweelingen bewegen op dezelfde manier.
Posh Opmaken

Posh Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje mooi op voor een schoonheidswedstrijd.
Zac Efron Puzzel

Zac Efron Puzzel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel vind je 7 fantastische afbeeldingen van Zac Efron. Zac Efron is een beroemde filmster. We kennen deze mooie jongen allemaal van de bekende High School Musical films. In deze films speelt Zac de rol van Troy Bolton. Kies een van de plaatjes en maak er een mooie puzzel mee. Je kunt 7 verschillende puzzels maken.
Kleurplaat mandala

Kleurplaat mandala

Kids Spelletjes ? Kies alle kleuren die je het mooist vindt, en maak iets moois van deze mandala-kleurplaat!
Superschieter

Superschieter

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter, en je moet zo veel mogelijk doelwitten zien te raken met je geweer! Telkens wanneer een doelwit erin slaagt te ontkomen, verlies jij een leven. Probeer om alle levels door te komen zonder maar één van je vijf levens te verliezen!
Atoompuzzel 2

Atoompuzzel 2

Denk Spelletjes ? Een scheikundige puzzel, zo zou je deze 'atoompuzzel' wel kunnen noemen. Verbind de juiste atomen met elkaar en zorg ervoor dat alle atomen uiteindelijk verdwijnen! Het is de bedoeling dat je atomen wegklikt die tussen twee 'juiste' atomen staan. Zo smelten ze samen en verdwijnen ze. Wanneer je het spel opent, zie je onder 'Good combinations' precies welke atomen je wel en niet met elkaar kunt verbinden.
Kamers vol energie

Kamers vol energie

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuke platformgame waarin je in iedere kamer weer andere beproevingen moet doorstaan. De kamers zijn gevuld met een soort energiekettingen, die je op een bepaald punt moet zien te raken om de deur te openen. Kijk uit voor de scherpe punten!
Planeet Peppylon

Planeet Peppylon

Aktie Spelletjes ? Jij woont op de planeet Peppylon en allerlei buitenaardse indringers proberen ook jouw kleine planeet in hun bezit te krijgen. Die plannen ga jij dwarsbomen, dat is zeker! Raap powerups op, voer reparaties uit aan je planeet en klik om extra wapens te kopen. Zo hou je de vijanden vast buiten de deur!
Jasmine Opmaken

Jasmine Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Jasmine gaat naar buiten, om een mooie herfstwandeling te maken. Geef jij haar een passende make up? Oogschaduw, mascara, blusher, lippenstift en verschillende kapsels, het is er allemaal dus ga je gang en maak er iets moois van! Ga naar de volgende pagina in het spel en zoek herfstkleding voor Jasmine uit. Daarna zoek je een mooie achtergrond. In deze achtergrond kun je allerlei decoraties toevoegen, zoals een leuke hond of wat bomen in herfstkleuren. Deze decoraties kun je ook nog groter of kleiner maken en daar neerzetten waar jij dat leuk vindt. Veel plezier met dit opmaken-en-inrichten-spel!
Galgen en Gieren 4

Galgen en Gieren 4

Behendigheid Spelletjes ? Weer een vervolg op het leuke boogschietspel Galgen en Gieren! Red onschuldige mensen van de galg. Schiet met pijl en boog het touw door, zodat het slachtoffer weer met beide benen op de grond terechtkomt! Als je niemand verwondt, win je een ster. Zorg dat je snel genoeg bent, anders stikken de gehangenen!

Spelletjes - Menu Little Game