Advertentie
Spul Zoeken

Spul Zoeken

Denk Spelletjes ? Hoe snel ben jij in het vinden van spullen?
Deconstructie

Deconstructie

Behendigheid Spelletjes ? Help de robot en sloop alles. Zorg dat al het puin onder de rode stippellijn terechtkomt.
Aladdin's Zoektocht

Aladdin's Zoektocht

Denk Spelletjes ? Jasmine is gekidnapt door Kafar! Vecht je omhoog naar de toren van Kafar's kasteel om Jasmine te redden. Lukt het jou om alle spellen te doorlopen, zodat je Jasmine kan bevrijden uit haar kamer, helemaal bovenin de toren?
Riskant Racen

Riskant Racen

Race Spelletjes ? Rijd met de wagen van je keuze naar het einde van het level, binnen de tijd! Verzamel munten voor extra punten en upgrade je voertuig aan het einde van het level.
Een dag in de kerker

Een dag in de kerker

Avontuur Spelletjes ? Je bent gevangengenomen in een kasteel, en het is de bedoeling dat je vast blijft zitten tot de prins is gekroond. De bewaker stelt je gelukkig de volgende deal voor: als je binnen 3 uur je cel helemaal opruimt, laat hij je eerder vrij. Dat lijkt je natuurlijk wel wat en je wilt dus zo snel mogelijk je cel gaan opruimen en schoonmaken. Hierbij kun je wel wat hints gebruiken uit het logboek (onderaan het scherm). Verzamel voorwerpen en gebruik ze voor de juiste doeleinden!
ECO Battler 2

ECO Battler 2

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden die op je af komen te vernietigen.
Binga

Binga

Denk Spelletjes ? Dit grappige spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Los alle grappige puzzels op in dit leuke denkspel!
Gek op kool

Gek op kool

Behendigheid Spelletjes ? Dit konijn heeft altijd honger en is gek op kool! De bange kooltjes verstoppen zich achter schuifdeuren, maar deze kan het konijn openmaken door op knoppen te drukken. Ook kan hij wortels op deze knoppen laten vallen, om de deurtjes te openen. Zorg jij dat het konijn zijn honger stilt? Een vertaling van de waarschuwing in het spel: in het echt kan kool schadelijk zijn voor je konijn, we raden het dus af om je konijn thuis kool te voeren.
Fruit Funitto

Fruit Funitto

Denk Spelletjes ? Leg de fruitstukken zo snel mogelijk op de juiste plekken in de bewegende rijen.
Van Hemel naar Hel 2

Van Hemel naar Hel 2

Denk Spelletjes ? Los de puzzels op en vind uit waarom je daar bent.
25 Steden Italie

25 Steden Italie

Denk Spelletjes ? Kan jij alle 25 steden in Italië benoemen?
Josh Stone Opmaken

Josh Stone Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Probeer deze zangeres zo mooi mogelijk op te maken en kleed haar vervolgens aan.
Straat Racer 2

Straat Racer 2

Race Spelletjes ? Race met je auto naar de finish maar houdt je ogen op de weg! En ontwijk alle obstakels!!
Clowns

Clowns

Behendigheid Spelletjes ? In een circus laat je twee clowns op een springplank springen om ballonnen te raken. Spring telkens iets hoger, tot je de ballonnen kunt raken!
Tijger en Monster

Tijger en Monster

Denk Spelletjes ? Een grappig spelletje waarin je ervoor moet zorgen dat de tijger en het monster bij elkaar komen. Ze staan nu een eind uit elkaar, en willen elkaar zo graag weer eens zien. Klik in de juiste volgorde op wit-grijze blokjes, zodat ze de juiste kant op vallen en bij elkaar komen.
IQ ball

IQ ball

Denk Spelletjes ? Help het kleine, paarse poppetje om het rood-witte doelwit te pakken te krijgen. Dit kan direct, maar ook indirect, want hoe verder je komt, hoe moeilijker het spelletje wordt. Verplaats obstakels en probeer je doel in zo weinig mogelijk klikken te bereiken!
Add Like Mad

Add Like Mad

Denk Spelletjes ? Voeg de cijfers toe die bij elkaar opgeteld gelijk zijn aan de waarde onder 'cijfer'.
Huiskamer Inrichten 3

Huiskamer Inrichten 3

Meisjes Spelletjes ? Verplaats de meubels en accessoires waar jij ze wilt hebben.
Nieuw uiterlijk

Nieuw uiterlijk

Meisjes Spelletjes ? Tijd voor een frisse make over!
Parachute Schaap

Parachute Schaap

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle sterretjes te vangen in de lucht.
Roulette 2

Roulette 2

Denk Spelletjes ? Speel een spannend potje roulette. Als je genoeg geld hebt verdiend, ga je naar het volgende level, maar pas op dat je niet alles vergokt!
Blokschuiver 4

Blokschuiver 4

Denk Spelletjes ? Druk het blok telkens naar de aangewezen plek, je verwisselt dan van karakter. Als je het blok naar alle aangewezen plekken hebt gedrukt ga je door naar de volgende level.
Tessa's nagelshop

Tessa's nagelshop

Meisjes Spelletjes ? Dit is het tweede deel van de Tessa-serie. Tessa wil graag de beste nagelshop van de stad hebben. Ze wil van haar shop een vijfsterrenwinkel maken, zodat iedereen weet dat zij de beste nagelshop heeft. Maak de handen van haar klanten zo mooi mogelijk. De klanten en Tessa worden hier heel blij van.
Turret Tyranny

Turret Tyranny

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle bolletjes kapot te schieten voordat ze het einde halen!
Hoops Mania

Hoops Mania

Sport Spelletjes ? Probeer om in 30 seconden zo veel mogelijk doelpunten te scoren!
UEFA Kwartfinale

UEFA Kwartfinale

Behendigheid Spelletjes ? Kies je team en win de Champions League! Jij bestuurt de speler waar het groene rondje omheen staat. Wanneer de keeper de bal in bezit heeft, kun je je speler even niet besturen. Let goed op de 'vermoeidheidsbalk': wanneer deze rood wordt, heeft je speler niet meer voldoende energie om te schieten of om een pass uit te voeren. Hoe verder je komt in de competitie, hoe moeilijker het wordt om je tegenstanders te verslaan. Als je het kampioenschap wint, verdien je 275 bonuspunten!
Zombies in Londen

Zombies in Londen

Aktie Spelletjes ? Ga samen met Rupert Whitewater de strijd aan tegen de boze tovenaar en zijn zombieleger, die samen de stad Londen onveilig maken! Op de kaart zie je in welke stadsdelen jullie aan het werk moeten. Bij de 'skills merchant' kun je extra vaardigheden kopen, maar hiervoor moet je natuurlijk wel voldoende punten hebben behaald. Zorg dat je de zombies uitroeit voordat ze jou te pakken krijgen!
De laatste schuilplaats

De laatste schuilplaats

Behendigheid Spelletjes ? Na jarenlange omzwervingen door de ruimte hadden de mensen eindelijk een nieuwe planeet gevonden waar leven mogelijk was. Tenminste... zo lijkt het, maar al gauw komen ze erachter dat het ook hier wemelt van vijandige wezens. Toch besluiten ze om hun kamp op deze planeet op te slaan, en hun verdedigingstorens te gebruiken om de vijandige wezens op afstand te houden. Help jij ze mee in dit Toren Verdedigen-spel?
Dakota opmaken

Dakota opmaken

Meisjes Spelletjes ? Trek Dakota wat mooie kleren aan.

Spelletjes - Menu Little Game