Advertentie
Trick Challenge 2

Trick Challenge 2

Behendigheid Spelletjes ? De twee vrienden Zeke en Luther willen de beste skateboarders van de wereld worden! Help jij ze hierbij? Kruip in de huid van Zeke of Luther en laat waanzinnige supertricks zien! Pak blauwe 'Trick Challenge'-icoontjes om een Trick Challenge te beginnen. Verzamel alle negen bijzondere voorwerpen om het bonuslevel vrij te spelen!
Appelstrudel maken

Appelstrudel maken

Meisjes Spelletjes ? Vandaag gaan we appelstrudel maken. Pak je bakspullen maar vast! Je hebt nodig: - bakpapier - deegroller - beslagkom - bakplaat Zoek de ingrediënten uit het recept bij elkaar en leer in dit kookspel hoe je hiermee een fantastische appelstrudel kunt bereiden. Het lukt jou vast om dit recept onder de knie te krijgen. Aan het eind van het spel kun je het recept ook nog afdrukken.
Leuke Halloweenmake-up

Leuke Halloweenmake-up

Meisjes Spelletjes ? Hoe wil jij er met Halloween uitzien? Probeer het eerst maar eens uit op dit meisje. Wow, dat ziet er echt griezelig uit zeg!
Kettingen en tandwielen 2

Kettingen en tandwielen 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat de bewegende tandwielen de stilstaande aan het draaien krijgen! De gele horen bij de gele, de rode bij de rode, de grijze bij de grijze, enzovoorts. En, zoals meestal het geval is: hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt!
Rogan de zwaardmeester

Rogan de zwaardmeester

Aktie Spelletjes ? Ga op zoek naar de vier wezens die elk een stuk van het juweel bezitten, dat nodig is om de Poorten der Wanhoop voorgoed te sluiten!
Bomen Planten

Bomen Planten

Behendigheid Spelletjes ? Plant bomen op de kale planeet om zo de lucht te verversen, maar kijk uit dat je niet struikelt over de konijnen.
Lichte Bal 2

Lichte Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Gebruik een zuchtje wind om deze lichte bel naar de uitgang te brengen.
Stuntvliegtuig 3

Stuntvliegtuig 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer door alle ringen te vliegen zonder de ringen te raken of neer te storten. Als je door alle ringen bent heengevlogen ga je door naar de volgende level.
Hayden Panettiere Aankleden

Hayden Panettiere Aankleden

Meisjes Spelletjes ? Kleed Hayden Panettiere leuk aan voor een avondje uit naar de première van de hit serie Heroes.
Speedy's Pyramideavontuur

Speedy's Pyramideavontuur

Behendigheid Spelletjes ? Help Speedy bij het laten instorten van de pyramides, door alle blokken te activeren. Let op Sylvester, want die zit hem op de hielen!
Terug naar School

Terug naar School

Meisjes Spelletjes ? In dit leuke meisjesspel kun je zelf de kleding uitzoeken die jij het mooiste vindt. Zoek de mooiste kleuren en beste combinaties. Je maakt er vast iets moois van.
Zomermanicure

Zomermanicure

Meisjes Spelletjes ? Het is een mooie zomerdag en deze twee meisjes zijn op het strand. Ze vinden het leuk om naar de zee te kijken en de zilte lucht te ruiken. Ze hebben een voorbeeldboek over manicure meegenomen, hierin staan heel veel voorbeelden van prachtige nagels. Die willen zij ook. Kun jij ze helpen met het uitzoeken van een zomerse manicure? Je kunt hun handen een complete metamorfose geven: je kunt kiezen of je het vrije model spel speelt of je kunt proberen de voorbeeldmodellen te maken. Volgens mij is het leuk om ze allebei te proberen.
Wraak van de Mafia

Wraak van de Mafia

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen allerlei mannen die je met golfclubs te lijf gaan!
Pop opmaken 8

Pop opmaken 8

Meisjes Spelletjes ? Trek deze pop wat mooie kleren aan.
SOD3

SOD3

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de obstakels en probeer het einde van het level te bereiken zonder dat je de blauwe lijnen raakt.
Checkpoint Chase

Checkpoint Chase

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur je Chevrolet door een verlaten stad waar de weg bezaaid ligt met fietswrakken, tonnen met gif en andere obstakels. Doe je best om de eindstreep heelhuids te bereiken!
Punchocalypse

Punchocalypse

Behendigheid Spelletjes ? De bloedbroeder van Randy Cunningham is gekidnapt, dus Randy komt in actie om hem te bevrijden. Het is ninjatijd! Vecht mee met Randy en verzamel zo veel mogelijk punten waarmee je je skills kunt verbeteren.
Wakker worden Pa 3

Wakker worden Pa 3

Denk Spelletjes ? Heb jij het spelletje Wakker worden Pa! ook met zo veel plezier gespeeld? Monster Junior is terug in dit tweede vervolg, en hij doet doet nog steeds niets liever dan Monster Senior wakker maken! En je raadt het al: Monster Senior is hier nog steeds niet altijd even blij mee... Zorg jij ervoor dat Monster Junior bij Monster Senior komt? Verwijder hiervoor in de juiste volgorde de juiste blokken. Let op: sommige blokken kun je niet wegklikken!
Space Flash Arena

Space Flash Arena

Aktie Spelletjes ? Een mooi 3D-ruimtegevecht-spel waarin jij een ruimtebasis moet beschermen. Van alle kanten komen aanvallen, dus doe je best om het overzicht niet te verliezen. Knal alle vijandelijke ruimteschepen kapot die je in de ruimte tegenkomt en verzamel zo nieuwe wapens. Je kunt zelf het aantal vijanden kiezen waartegen je wilt vechten, en in welk gebied je wilt beginnen. Voor ieder veroverd gebied krijg je een medaille: win ze alle zes!
Pulse

Pulse

Behendigheid Spelletjes ? Test je hand en oog coördinatie in deze game en probeer alle bolletjes te vangen.
Raiden X 9

Raiden X 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle vijanden neer te schieten voor zoveel mogelijk punten. Onderweg kun je upgrades pakken en om steeds betere en meer kogels af te vuren.
Sterren Verplaatsen

Sterren Verplaatsen

Behendigheid Spelletjes ? Bedenk een strategie waarmee dit engeltje alle sterren op hun plek kan krijgen in zo min mogelijk zetten.
Super 21

Super 21

Denk Spelletjes ? Zet je geld in en probeer 21 te halen. Lager mag ook maar dan kan je alleen winnen als de bank over 21 is.
Kat Vinden

Kat Vinden

Denk Spelletjes ? Het meisje wil graag bij haar kat zijn, maar ze weet niet hoe ze er moet komen. Kun jij voor haar een weg aanleggen zodat ze bij de kat uitkomt?
Schildpad Slaan

Schildpad Slaan

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de schildpad zover mogelijk weg te slaan. Op het moment dat de schildpad op het land komt, krijg je te zien welke pijltjestoetsen je in moet drukken. Druk deze op tijd in en in de juiste volgorde om de schildpad nog verder te laten vliegen.
Koppel opmaken 13

Koppel opmaken 13

Meisjes Spelletjes ? Kleed dit koppel leuk aan voor een dagje naar Amsterdam.
Labyrintverkenner

Labyrintverkenner

Behendigheid Spelletjes ? Iedere dag worden hardlopers vanuit deze open plek het bos ingestuurd. Het doel is hierbij om het bos waarin ze gevangen zitten, te verkennen en in kaart te brengen. Heb jij de juiste eigenschappen om een labyrintverkenner te worden?
Nucleaire paniek

Nucleaire paniek

Aktie Spelletjes ? Deze oude kernfysicus heeft bij een atoomexperiment een foutje gemaakt. Hierdoor zijn allerlei kerndeeltjes ontsnapt, en die hebben het gemunt op de oude man. Hij probeert zich nu te verdedigen tegen de groene monstertjes die zijn richting op komen. Hiervoor gebruikt hij een speciale deeltjesvernietiger. Help jij hem om de klus te klaren en alle monstertjes te vernietigen, voordat ze bij de onderzoeker komen! Probeer ook om de muntjes en sterren die vrijkomen bij het schieten, te verzamelen.
Rommel in de ruimte

Rommel in de ruimte

Denk Spelletjes ? Er zweven allerlei voorwerpen in de ruimte. Zoek de voorwerpen die onderaan worden weergegeven tussen alle andere rommel en verdien zo punten. Voor iedere verkeerde keuze worden punten van je score afgetrokken.
Drie aapjes

Drie aapjes

Behendigheid Spelletjes ? Het regent fruit! Help jij de aapjes om alle vruchten op te vangen en op te eten? Timing is hierbij heel belangrijk.
Dozen hengelen

Dozen hengelen

Behendigheid Spelletjes ? Jij werkt bij de FBI, en hebt deze keer een wel heel bijzondere opdracht gekregen: dozen opvissen uit de rivier. Je doet dit vanaf een bootje, met behulp van een vishengel. Kijk uit dat de spanning van je lijn goed blijft, anders knapt deze. Zorg dat je alle dozen binnen hebt gehaald voordat de tijd om is!
Verloren familie

Verloren familie

Behendigheid Spelletjes ? Snap jij het nog? Je bestaat, maar toch ook weer niet helemaal. Je hoort en ziet je familieleden, en zij horen jou maar ze zien je niet. Je bent... een geest. Je familie begint je langzaam te vergeten en dat doet pijn. Probeer hier iets aan te doen, zodat je familieleden weer aan je gaan denken en je langzaam weer een plekje inneemt in de hoofden van je vrouw, je volwassen zoon, je baby en je oude vader. Win je familieleden terug door ze hartjes te laten verzamelen! Hiervoor zul je ze wel een hoop gevaren moeten laten trotseren, maar dat is het je vast wel waard... Veel plezier met dit ontzettend leuke en originele spelletje!

Spelletjes - Menu Little Game