Advertentie
Netbots

Netbots

Denk Spelletjes ? Verbind de 'netbots' met elkaar zoals staat aangegeven in het linkervenster. Bij de figuren staat ook hoeveel je er van moet maken. Ook spiegelbeeld is toegestaan!
Ruimtefeest

Ruimtefeest

Behendigheid Spelletjes ? Dit buitenaardse wezen wil weer terug naar zijn eigen planeet. Hij start zijn ruimteschip, en wanneer jij klikt, vliegt hij omhoog. Je moet hem wel aan de gang houden door te blijven klikken. Daar waar jij klikt, vliegt hij naartoe, dus als je dit handig doet, raakt hij onderweg zo veel mogelijk muntjes en andere bonussen! Kijk wel uit dat je geen luchtballonnen raakt, want dan stort de alien meteen neer en verdien je weinig tot geen punten. Telkens wanneer de alien een poging heeft gewaagd, verdien je geld: dit kun je uitgeven in de winkel om zijn ruimteschip te upgraden. Op die manier komen jullie samen nog verder, en wie weet bereiken jullie uiteindelijk zijn thuisplaneet!
Dibbels Pro Pack

Dibbels Pro Pack

Avontuur Spelletjes ? Dit is de Pro Pack van de populaire Dibbels-spellenserie. De koning van de Dibbels wil van de ene appel naar de andere lopen. Onderweg komt hij helaas allerlei hindernissen tegen waar zelfs een machtige koning niet tegenop kan. Misschien kunnen zijn onderdanen hem hierbij helpen? Ze bouwen trappetjes, bruggetjes en stapstenen door ergens te gaan staan of liggen. Naast de koning moeten er ook nog een heleboel Dibbels de overkant zien te bereiken, dus doe je best!
Schieten in de ruimte

Schieten in de ruimte

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke verdedigingsspel in de ruimte! Kies de planeet die je wilt veroveren en ga dan aan de slag om de vreemde buitenaardse wezentjes weg te houden bij je ruimteschip. Ze komen in groepen op je ruimteschip af: zet soldaten in op strategische plekken om zo te voorkomen dat de aliens je ruimteschip bereiken. In het laboratorium kun je allerlei upgrades uitvoeren om zo je kansen op een succesvolle invasie te vergroten.
Raketwezel

Raketwezel

Behendigheid Spelletjes ? In deze game moet je ervoor zorgen dat de wezel in de roos vliegt !
Chaos War 3

Chaos War 3

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijanden te verslaan.
Alice in Wonderland

Alice in Wonderland

Meisjes Spelletjes ? Alice is in een konijnenhol gevallen. Zorg dat ze de objecten vermijdt!
Wilde Zombiewesten

Wilde Zombiewesten

Aktie Spelletjes ? In het Westen gaat het er wild aan toe, en al helemaal wanneer er ook nog zombies rondlopen. Help jij de barman van deze saloon om de zombies buiten de deur te houden? Je moet op ze schieten, maar wordt ook door ze achtervolgd. In dat laatste geval moet je allerlei obstakels zien te ontwijken terwijl ze je op de hielen zitten. Verzamel de munten die je onderweg tegenkomt! Na ieder voltooid level keer je terug naar de saloon, waar je wapens kunt aanschaffen om de zombies nog beter te lijf te kunnen gaan.
De wijde wereld in

De wijde wereld in

Avontuur Spelletjes ? Joe wil de wijde wereld in. Help jij hem hierbij? Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen om hem verder te helpen.
Breng me de ster

Breng me de ster

Avontuur Spelletjes ? Help het zwarte poppetje om alle sterretjes te verzamelen en daarna weer terug te keren naar zijn vriendje!
Zombiecraft

Zombiecraft

Aktie Spelletjes ? Kies je strijder: Steve of Herobrine en ga de strijd aan tegen de zombies in dit donkere labyrint. Zorg dat je goed zicht houdt op je poppetje, anders wordt hij afgeslacht door de bloeddorstige zombies!
Radarix

Radarix

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 knikkers van dezelfde kleur op 1 rij hebt liggen. Ga er dan vervolgens met de radar overheen om de knikkers te laten verdwijnen.
Recht op het doel

Recht op het doel

Sport Spelletjes ? In dit spel kan je drie sporten beoefenen: voetbal, tennis en golf. Voetbal: klik en houd de muisknop ingedrukt om te richten. Laat de muisknop los om te schieten. Tennis: klik en houd de muisknop ingedruk om te serveren. Klik nog een keer om de bal te slaan. Golf: klik om met je swing te beginnen. Klik nog een keer om de kracht te bepalen, en daarna nog eens om de bal te slaan.
Chemical Attack

Chemical Attack

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je suikermolecule tegen de chemische aanvallen! Plaats de chemische verdedigingsmiddelen die je hebt zo verstandig als je kunt en schiet alle tegenstanders kapot!
Vuvuzela Killer

Vuvuzela Killer

Sport Spelletjes ? Als aanvoerder van het voetbalteam ben jij het gebrul van de vuvuzela's helemaal zat. Schiet met ballen naar de fans om hun de mond te snoeren.
Zwartrijder

Zwartrijder

Behendigheid Spelletjes ? Jij rijdt zwart in de metro, en waar je al bang voor was, gebeurt: je wordt gecontroleerd. Nu kun je twee dingen doen: betalen of ontsnappen. Dat laatste lijkt jou de goedkoopste optie, maar dan moet je wel uit handen van de conducteur blijven. Anders wordt het alsnog een heel dure grap! Hij achtervolgt je door alle wagons, waar ook nog eens allerlei tassen en koffers op de grond staan. Spring daar op tijd overheen, want als je er één raakt, wordt de afstand tussen jou en de controleur weer wat kleiner. Je kunt deze game in drie moeilijkheidsgraden spelen: makkelijk, normaal en moeilijk.
Cool aankleden en Make Up

Cool aankleden en Make Up

Meisjes Spelletjes ? Maak dit meisje zo mooi mogelijk op !
Eudyptes Rocketflight

Eudyptes Rocketflight

Behendigheid Spelletjes ? Help Eudypte de superpinguïn om te blijven vliegen! Zorg dat hij niet te hoog vliegt, want dan botst hij tegen het plafond van deze ijsgrot. Zorg ook dat hij niet te laag vliegt, want dan valt hij in het ijskoude water. Tijdens zijn vlucht moet hij de zwevende ijsblokken ontwijken. De brandstoftanks moet hij juist wel weer verzamelen, zodat hij voldoende brandstof heeft tijdens zijn vlucht. Help hem om zo ver mogelijk te vliegen!
Draw Bounce

Draw Bounce

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het balletje naar het sterretje te brengen !
Spring naar huis

Spring naar huis

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat je thuiskomt voordat het liedje is afgelopen!
Rugby 4

Rugby 4

Sport Spelletjes ? Tackle je tegenstander en duw hem over de lijn.
De gebroeders eend

De gebroeders eend

Behendigheid Spelletjes ? Twee broers, allebei eend maar niet echt op elkaar lijkend, rennen over straat. De een loopt boven de ander, en allebei komen ze op verschillende momenten obstakels tegen. Test en verbeter je behendigheid en zorg dat beide eenden hun bestemming bereiken!
Koppel opmaken 10

Koppel opmaken 10

Meisjes Spelletjes ? Geef dit schattige setje een mooie make over.
Wrrrmz!

Wrrrmz!

Denk Spelletjes ? Leid de worm naar zijn hol en zorg dat je alle paddenstoelen die hij tegenkomt, activeert. Ze veranderen hierdoor van kleur en dit is een vereiste om het level te halen. Je mag iedere paddenstoel maar 1x raken. Ook moet je per se de volledige lengte van de worm benutten, anders kruipt hij niet onder de grond. Het begint heel eenvoudig, maar al snel zul je merken dat je je hersenen flink moet laten kraken om de oplossing te vinden!
Cyborg

Cyborg

Aktie Spelletjes ? Schakel telkens alle robotten uit in de level om naar de volgende level te gaan.
Verdedig het keizerrijk

Verdedig het keizerrijk

Aktie Spelletjes ? Dood alle naderende vijanden en behoed zo je keizerrijk voor een invasie! Upgrade je wapens, valstrikken en toverspreuken zo veel en strategisch mogelijk!
Megaman 6

Megaman 6

Aktie Spelletjes ? Dit is de oude Megaman. In de arena moet je alle beesten doden om naar de volgende level te komen. Pas op voor rollende egels en robotvleermuizen.
Steppenwolf 16

Steppenwolf 16

Avontuur Spelletjes ? In deel 16 van Steppenwolf stap je in je mini-duikboot en ga je op onderwateravontuur!
Online kleuren verjaardag

Online kleuren verjaardag

Kids Spelletjes ? Maak iets moois van deze kleurplaat. Je kan alle kleuren kiezen die je mooi vindt!
Kuikens redden

Kuikens redden

Behendigheid Spelletjes ? Breng de kuikentjes naar hun hok voor je tijd om is. Klik om hen heen om ze van richting te laten veranderen en laat ze zo hun hok binnen lopen. Succes!
Bill de demon

Bill de demon

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben jij Billy, een kleine demon met een grote mond en een nog grotere honger. Je kunt schreeuwen om monsters te verlammen en sommige muren af te breken, maar van schreeuwen krijg je nog sneller honger. Ga heel dicht bij een ziel staan om hem te verslinden en je honger te verzadigen. Probeer tot de negende kring van de hel te komen om een handtekening van de duivel te krijgen. Succes!

Spelletjes - Menu Little Game