Advertentie
Stillevens

Stillevens

Denk Spelletjes ? Zoek de verschillen in de plaatjes. Best moeilijk, want beide plaatjes zijn van een ander perspectief genomen. En als je drie keer een fout maakt, ben je af.
Broeders

Broeders

Denk Spelletjes ? Alle broeders van deze eskimo zijn onder mysterieuze omstandigheden verdwenen. Als enig overgebleven zoekt hij naar mogelijkheden om ze weer te verenigen. Als jij onderweg alle raadsels goed oplost, krijg jij alle broeders weer samen en is iedereen gelukkig.
Explosieve goudzoeker

Explosieve goudzoeker

Denk Spelletjes ? Ga op zoek naar goud in de bergen, en breng de hele stad aan het trillen en schudden met je explosieven! Het goud dat je vindt, laad je op je vrachtwagentje. Hoe meer geld je verdient, hoe meer voorzieningen je kunt bouwen in jouw eigen stad. Hoe meer goud er in de grond aanwezig is, hoe duurder het stuk grond is; hoe meer bomen er staan, hoe goedkoper het stuk grond. Je kunt je vrachtwagen upgraden (grotere wielen, grotere laadcapaciteit en sterkere motor), en je mijn ook uitbreiden. Mensen komen af op de voorzieningen in je stad: lok ze dus met taveernes, winkels enzovoorts! Als er veel huizen er in een gebied worden gebouwd, levert dit je flink wat geld op. Hoe groter je explosieven, hoe meer goud je ermee opgraaft. Het goud dat je opgraaft, kun je in de 'Drop zone' kwijt. Wanneer je al het goud hebt gevonden, of wanneer je brandstof op is, is de dag om. Ga dus zuinig om met je diesel!
Baby Parachute

Baby Parachute

Behendigheid Spelletjes ? Deze baby hangt aan een parachute, en wil zo veel mogelijk melkflesjes verzamelen want hij heeft heel erg dorst. Kijk je wel uit voor de wolkjes?
Winters opmaken 2

Winters opmaken 2

Meisjes Spelletjes ? De wintercollectie is uit! Kleed dit meisje zo mooi mogelijk.
Cam Jammer

Cam Jammer

Webcam Games ? Het is de bedoeling dat je zoveel en zo snel mogelijk beweegt.
Wraak van de Sheriff

Wraak van de Sheriff

Behendigheid Spelletjes ? Deze sheriff is van een kar afgeduwd midden in de woestijn. Hij moet nu overleven door de kogels te ontwijken die door de struikrover worden afgevuurd, en door op verschillende voorwerpen te schieten.
Centimania

Centimania

Behendigheid Spelletjes ? Reuzenduizendpoten vallen aan! Maak ze kapot voordat ze jou bereiken.
Opmaken in de winkel 7

Opmaken in de winkel 7

Meisjes Spelletjes ? Ben jij net zoals dit meisje ook verslaafd aan winkelen? Help haar dan met het kiezen van de juiste kleding.
Kung Fu Remix

Kung Fu Remix

Aktie Spelletjes ? Jij en je vriendin zijn aan het picknicken. Dan komt er ineens een man die je vriendin meeneemt! Hij rent naar een groot gebouw en laat een briefje achter. Ga het gebouw binnen, waar je tegen allemaal mannen moet vechten. Hint: 2441 is het wachtwoord voor level 2.
Poolcapriolen

Poolcapriolen

Behendigheid Spelletjes ? De pinguins hebben een zwembadfeest georganiseerd en alle poolbewoners zijn uitgenodigd. De duikplank is nogal glad, dus moet jij ervoor zorgen dat alle dieren in het water landen! Vang ze op en laat ze terugstuiteren wanneer ze vallen.
Meestersnookeraar

Meestersnookeraar

Sport Spelletjes ? Ben jij een meestersnookeraar? Pocket alle biljartballen voor de tijd op is en ga door naar het volgende level.
Big Uglies Rugby

Big Uglies Rugby

Sport Spelletjes ? Je gaat rugbyen. Plet de tegenspelers en zorg dat je geen fouten maakt want dan moet je een andere tactiek uitkiezen.
Katy Perry Puzzel

Katy Perry Puzzel

Meisjes Spelletjes ? In dit spel vind je 7 fantastische afbeeldingen van Kate Perry. Kate Perry is een beroemde popster die vooral bekend is geworden van het liedje "I Kissed a Girl". Dit nummer behaalde vele nummer 1 posities, ook haar nummer "Hot N Cold" deed het wereldwijd erg goed. Kies een van de plaatjes en maak een prachtige puzzel.
Arcane TSC 6

Arcane TSC 6

Avontuur Spelletjes ? Deel 6: Help je vrienden in de spookkamer.
Uitdaging op straat

Uitdaging op straat

Race Spelletjes ? Rijd alle groene kegeltjes omver, maar zorg ervoor dat je niet botst met andere auto's, want als jouw auto total loss is, is het spel over.
Apenavontuur 2

Apenavontuur 2

Avontuur Spelletjes ? Je bent op een apenplanet beland en gaat op onderzoek uit.
Ignition

Ignition

Race Spelletjes ? Probeer binnen de tijd van het beginpunt bij de finish te komen.
Dance Queen

Dance Queen

Kids Spelletjes ? Dans de passen na die je voor worden gedaan en doe dit op het juiste moment!
Op eendenjacht

Op eendenjacht

Aktie Spelletjes ? Je bent het zat: de eenden eten al je oogst op en je houdt als boer niets meer over. Daarom pak je je jachtgeweer om korte metten met ze te maken. Lukt het je om ze allemaal te verjagen?
Dappere ridders

Dappere ridders

Aktie Spelletjes ? De dappere ridder die erin slaagt om een simpele opdracht uit te voeren, mag trouwen met de dochter van de koning! Jij probeert daar een stokje voor te steken. Speel dit 'Kasteel Verdedigen'-spel waarin je aanvals- en verdedigingstorens op strategische plekken bouwt om ervoor te zorgen dat de vijand de overkant niet haalt!
Zombies op je akker

Zombies op je akker

Aktie Spelletjes ? Wanneer zombies jouw erf betreden, aarzel je geen seconde: je grijpt je wapen en valt aan. Hoe meer zombies je uitschakelt, hoe meer sterren je verdient: met deze bonuspunten kun je upgrades uitvoeren. De kratten bevatten onderdelen voor je tractor, dus maak ze open wanneer je ze ziet!
Raiden X 30

Raiden X 30

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle slechterikken neer maar pas op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.
City Racer 5

City Racer 5

Race Spelletjes ? Verzamel onderweg geld en supporters voor een hoge score, kijk uit voor stenen, boomstronken en plassen water!
Ontwerp Jouw Trouwjurk

Ontwerp Jouw Trouwjurk

Meisjes Spelletjes ? Ontwerp je eigen trouwjurk, zodat de mooiste dag van je leven nog bijzonderder wordt!
Jacht op de gouden bel

Jacht op de gouden bel

Race Spelletjes ? Dit is een uitdagend en snel parcours vol vallen en obstakels. Vind de gouden bellen en spring er tegen aan in de goede volgorde. De volgorde zie je aan de cijfers erboven.
Rollende clown

Rollende clown

Denk Spelletjes ? Knip de ketting op de juiste plek door, zodat de clown in de ton terechtkomt!
Onder de sterren

Onder de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Maak groepjes van drie of meer bolletjes van dezelfde kleur, om deze uit de sterrenhemel te laten verdwijnen. Succes!
Slurppistool

Slurppistool

Denk Spelletjes ? Jij bent een poppetje dat deel uitmaakt van een experiment, en zit gevangen in een donkere ruimte. Met je pistool kun je voorwerpen opzuigen en weer wegschieten op plekken waar ze je van pas komen. Zo kom je steeds dichter bij de uitgang!

Spelletjes - Menu Little Game