Advertentie
Wolken Soldaat

Wolken Soldaat

Aktie Spelletjes ? Deze soldaat is gevangen genomen, maar zijn geluksdag is aangebroken. Hij weet te ontsnappen en kan wegvliegen met een vliegtuig. Ondereg komt hij allemaal vijanden tegen, die jij moet neerschieten!
Bruid opmaken 5

Bruid opmaken 5

Meisjes Spelletjes ? Welke jurk is het mooist voor haar trouwdag? Kies een mooie uit.
Parting Shot 2

Parting Shot 2

Aktie Spelletjes ? Probeer om met je vechterspoppetje zo ver mogelijk te komen in deze game !
Snelle raket

Snelle raket

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer je snelle raket en zorg dat hij niet geraakt wordt door de bewegende blokken in de lucht! Een goede timing is dus superbelangrijk bij dit behendigheidsspelletje. Het wordt hoe langer hoe lastiger, dus doe je best om je raket telkens weer onbeschadigd het luchtruim in te lanceren!
Agent P slaat terug 2

Agent P slaat terug 2

Behendigheid Spelletjes ? Het vogelbekdier, alias Agent P, is naar de tweede dimensie geteleporteerd. Help jij hem om alle gevangenen te bevrijden? Dit spannende Phineas & Ferb-spel stelt je behendigheid op de proef, dus doe je best!
Blokfiguur 2

Blokfiguur 2

Denk Spelletjes ? Kijk goed naar de nummers op het bord en klik op de juiste plaatsen.
Samoeraipanda 2

Samoeraipanda 2

Behendigheid Spelletjes ? Een dikke samoeraipanda is niet alleen gek op bamboe, maar ook op sushi. Zorg jij ervoor dat hij zijn dagelijkse portie sushi binnenkrijgt, en hierbij ook nog eens de sleutels pakt?
Spring-in-het-oog

Spring-in-het-oog

Behendigheid Spelletjes ? Een superuitdagend slingerspel! Breng jij het oog naar het portaal dat leidt naar het volgende level? Je krijgt hierbij hulp van een groen, een rood en een lichtblauw poppetje. Rode poppetjes vangen het oog en slingeren het een eind weg. Groene poppetjes trekken het oog naar zich toe en houden het daarna vast. Blauwe poppetjes stoppen het oog even en laten het daarna weer los. De grijze poppetjes blazen het oog een bepaalde kant op: dit kan erg handig zijn om een langere afstand te overbruggen. Voor iedere keer dat het oog een obstakel raakt, verlies jij een ster. Vier botsingen en het is gedaan. Probeer ieder level met drie sterren uit te spelen!
Rioolskater

Rioolskater

Behendigheid Spelletjes ? Scoor punten door het maken van trucs en grinds!
25 Steden Duitsland

25 Steden Duitsland

Denk Spelletjes ? Weet jij waar alle 25 steden in Duitsland liggen?
Kylie Minogue Opmaken

Kylie Minogue Opmaken

Meisjes Spelletjes ? Maak deze bekende Australische zangeres/model zo mooi mogelijk op te maken en aan te kleden.
1 uit 24

1 uit 24

Denk Spelletjes ? In elke level zie je 24 vlakken dezelfde bewegingen maken, althans dat lijkt zo.. 1 van de 24 vlakken beweegt namelijk net iets anders dan de rest, het is aan jou om op te sporen welk vlak dat is!
Blobink 2

Blobink 2

Behendigheid Spelletjes ? Iemand heeft alle kleuren gestolen. Geef alles zijn eigen kleur weer terug en versla de grote baas.
Hollywood Hall of Fame 2

Hollywood Hall of Fame 2

Meisjes Spelletjes ? Geef Miley Cyrus, Zac Efron en Rihanna een glamour outfit. Kies hun kleren en make-up. Nodig je vrienden uit dit spel ook te spelen.
Paths 2

Paths 2

Denk Spelletjes ? Teken een lijn van het balletje naar de ster. Verplaats de blokken die in de weg staan.
Mode voor Dora

Mode voor Dora

Meisjes Spelletjes ? Dora weet dat het buiten koud is. Het gaat misschien zelfs wel vriezen en sneeuwen! Zoals ze nu gekleed is, kan ze niet naar buiten, dus ze wacht totdat jij haar warm aankleedt. Je kunt kiezen uit verschillende jasjes, broeken, schoenen en laarzen. Ga naar de volgende pagina in het spel en zoek een mooie achtergrond bij Dora uit. Zoek daarna ook bijpassende winterdecoraties uit. Deze kun je ook nog groter of kleiner maken, en neerzetten waar jij dat leuk vindt.
Stuiterpudding

Stuiterpudding

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk spelletje waarin je een zwart balletje zo moet laten stuiteren dat het het zwarte sterretje raakt. De zachte, geleiachtige vormen waar het balletje op ligt, kunnen alle kanten op bewegen, zodat je het balletje langzaam naar zijn bestemming kunt laten stuiteren. Erg grappig om te doen, en verslavend bovendien!
Morgenster

Morgenster

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is gestrand op een planeet, en de bemanningsleden die op dat moment nog waren ingevroren, zijn plotseling ontdooid en ontwaakt uit hun kunstmatige slaap. Jij bent Powell, en je gaat op zoek naar je maat Novak, waarmee je gelukkig nog kunt communiceren via een radioverbinding. Veel plezier met het spelen van deze spannende point-and-click game met mooie graphics!
Huiskamer Inrichten 4

Huiskamer Inrichten 4

Meisjes Spelletjes ? Verplaats de meubels en accessoires waar jij ze wilt hebben.
Find your inner ant

Find your inner ant

Meisjes Spelletjes ? Wat is jouw innerlijke ANT? Speel alle spelletjes en kom erachter!
Shrek Kleuren

Shrek Kleuren

Kids Spelletjes ? Kleur Shrek mooi in.
Pimp my Ride 17

Pimp my Ride 17

Kids Spelletjes ? Verander het uiterlijk van dit racemonster!
Magneet

Magneet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in elke level de metalen bal in de metalen bak te laten vallen. Let goed op, want de rode magneten trekken de bal aan en de groene stoten hem af. Je kunt kiezen tussen model A en B en set A en B. Set A is moeilijker dan set B.
Slingerende geliefden

Slingerende geliefden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de 2 geliefden bij elkaar te brengen.
Verfman

Verfman

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire oorlog heeft jou mooie planeet verwoest. Iedereen en alles is veranderd in verschrikkelijke afschuwelijke wezens. Jij bent ook veranderd in een mutant, maar met een opmerkelijk verschil, je hebt grote geweren en een funky slijm aangedreven jet pack eenheid! Versla alle vijanden om naar het volgende level te gaan.
Pimp My Ride 26

Pimp My Ride 26

Kids Spelletjes ? Pimp deze Ferrari 599 GTB Fiorano zodat je vol trots over de snelweg kan rijden.
Koerier te Paard

Koerier te Paard

Meisjes Spelletjes ? Je hebt een erg belangrijke taak gekregen, je moet namelijk een speciaal pakketje bezorgen bij de Shetland Paardenshow. Dit pakketje is bestemd voor Ryan Fitzpatrick welke het pakketje hard nodig heeft! Dus probeer zo snel als mogelijk het parcours af te leggen om het pakketje af te kunnen leveren.
Ztar

Ztar

Denk Spelletjes ? Probeer om een rij van 3 dezelfde plaatjes te maken!
Thing Thing 4

Thing Thing 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, ontworpen en geoptimaliseerd om te doden. Het brein hierachter is een bedrijf met duistere bedoelingen: Systems Corp. De wetenschapper die je heeft gemaakt, heeft zijn werk zo goed gedaan, dat je ook hem uit de weg hebt geruimd, om er daarna vandoor te gaan, op weg naar de vrijheid! Maar daar zul je maar kort van kunnen genieten: Systems Corp. zit je op de hielen. Vecht je een weg naar de vrijheid!
Flash Circle TD

Flash Circle TD

Aktie Spelletjes ? In deze versie van toren verdedigen moet je ervoor zorgen dat je basis niet aangevallen wordt. Let op: de diertjes komen uit 2 verschillende ingangen!
Zombieloopgraaf

Zombieloopgraaf

Aktie Spelletjes ? De Eerste Wereldoorlog is afgelopen, maar sergeant Kirley krijgt orders om naar een verlaten loopgraaf te gaan. Daar blijken vreemde dingen aan de hand te zijn. Ondanks dat de loopgraaf op het eerste gezicht verlaten lijkt, zijn er wel degelijk soldaten aanwezig: namelijk zombies, gedode soldaten die tussen leven en dood zijn blijven hangen. Ga ze te lijf met de wapens die je tot je beschikking hebt, want ze hebben het op je gemunt! Je kunt deze game zowel in de challenge mode als in de survival mode spelen.
Beertje Richten

Beertje Richten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet deze kleine beer naar zijn moeder, maar pas op voor obstakels.

Spelletjes - Menu Little Game